din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω ρε παιδια ειναι παρανομη η κακοποιηση ζωου, η θανατωση δεν ειναι παρανομη? Δεν ξερω ποσο φιλες ειστε με την εν λογω κυρια, εγω ξερω οτι η αδερφη μου η ιδια να ελεγε οτι θα εκανε κατι τετοιο, θα την απειλουσα οτι θα την καταγγειλω στην αστυνομια για θανατωση ζωου χωρις αιτια. Και θα το εκανα κιολας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Εγώ αυτό θα έκανα.
Katri_Marcell
Νεοφερμένο μέλος
εννοειται οτι ο οποιοσδηποτε κτηνιατρος δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο αλλα ποιος ο λογος να φτασει στο σημειο να την παει για ευθανασια;
και εγω συμφωνω οτι πρεπει να την πεισεις να παρεις εσυ την γατα ωστε να την δωσεις καπου αλλου!
σε οποιο περιβαλλον και να ειναι σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο το να την θανατωσουν χωρις λογο!
προφανως δεν πρεπει να ειχε δεθει και πολυ συναισθηματικα μαζι της για να σκεφτει να τ κανει αυτο...Οπως λεει και ο Γιάννης 7 πρεπει να την κανεις να καταλαβει τι παει να κανει και πως θα νιωσει αν τ κανει αυτο...καλα εννοειται οτι ο συντροφος της δεν φαινεται να ειναι καθολου φιλοζωος!
Συμφωνισε μαζι της να την κρατησεις εσυ ή να της βρεις ενα σπιτι και πες της οτι αν δεν κααταφερει να συνηθισει στο καινουριο σπιτι τοτε μπορει να κανει οτι της φανει πιο σωστο...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Katri_Marcell
Νεοφερμένο μέλος

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
NicoleV
Νεοφερμένο μέλος
nicolev τι γίνεται?
Της είπα εχτές έτσι και πας την Ριρί στον κτηνίατρο για........δεν υπάρχω πλέον για σένα , με ντροπιάζεις μόνο που υπάρχεις, και μου απάντησε πες ότι έχει γίνει ήδη!!! ΤΙ να πω?? Δεν την αναγνωρίζω , δεν ήταν 'ετσι ρε παιδία , δε ξέρω πως άλλαξε.
Και η αγγελία από ότι είδα ....δε πήγε και πολύ καλά

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
που σε ξέρει
δεν θα σου τη δώσει?
giotoulini
Νεοφερμένο μέλος
NicoleV
Νεοφερμένο μέλος
άμα της πεις ότι την θές εσύ
που σε ξέρει
δεν θα σου τη δώσει?
Ξέρει ότι δε μπορώ να την πάρω γιατί έχω την Luna η οποία δεν είναι κ πολύ ....κοινωνική. Θα της μιλήσω σήμερα, μήπως και την ευαισθητοποιήσω λίγο και θα σας πω το βράδυ. Να είστε όλοι καλά και καλό μήνα
linacat
Νεοφερμένο μέλος
Αλλιώς πάρτης την γάτα με τρόπο και πήγαινε την οπουδίποτε αλλού είναι ασφαλής!
Το καημένο το γατάκι που να ξέρει σε τι άτομα βρίσκεται, σώσε το αν μπορείς σύντομα πριν να είναι αργά!

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Είναι και ευαίσθητο το κορίτσι μην πάθει κατάθλιψη η γάτα...γιατί η ίδια έπρεπε να έχει πάθει ήδη κατάθλιψη μόνο και μόνο που ζει με έναν τέτοιο άνθρωπο.....Κοπέλα μου πάρτην και με το μαλακό να την πείσεις να την δώσει.....κάθε προσπάθεια αξίζει!
Katri_Marcell
Νεοφερμένο μέλος
Μα καλα πως μπορει να το λεει αυτο;
δεν ειναι παιχνιδι να το πεταξεις,εχει ζωη η γατουλα!και ειμαι σιγουρη πως αν ηξερε τι θελει να κανει η αγεντικινα της και ειχε φωνη σιγουρα θα την εβριζε!!!αν δεν μπορεσεις να την πεισεις τη φιλη σου τοτε παρ'την με το ζορι!οτιδηποτε ειναι καλυτερο απο την ευθανασια!!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
NicoleV
Νεοφερμένο μέλος
άμα της πεις ότι την θές εσύ
που σε ξέρει
δεν θα σου τη δώσει?
Δε ξέρω γιατί πλέον δε μιλάμε , θα μιλήσουμε μόνο τότε που θα πάω να την πάρω. Αλλά πρέπει να της βρω σπίτι , δε μπορώ να την αφήσω στον δρόμο , δε θα επιβιώσει, δε έχει βγει ποτέ έξω από το σπίτι. Περιμένω την Παρασκεύη από κάποιους γνωστούς που μένουν εκτός Αθηνών και έχουν αρκετές γατούλες στην αυλή τους μήπως κρατήσουν και την Ριρί.
Katri_Marcell
Νεοφερμένο μέλος
Αν εχουν πολλες γατες τοτε δεν νομιζω να εχουν προβλημα να την κρατησουν!ειδικα αν τους εξηγησεις πως εχει η κατασταση!

Παντως σου ευχομαι καλη τυχη στην ευρεση σπιτιου!Εκανες κατι πολυ καλο για την γατουλα!

Pocahontas
Δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
giotoulini
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool