03-09-06
01:31
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανοίξουμε ένα τέτοιο θέμα ,προκειμένου να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας , σε μέλη του site και μη, που βοήθησαν με τον τρόπο τους για το καλό των μικρών μας φίλων.
Ανοίγω λοιπόν το θέμα ,με την υιοθέτηση του Πόκι μας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Morgana , που από σήμερα ανέλαβε την φροντίδα του μικρού.Αν και άπειρη από όσο μου είπε,φρόντισε να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα "αξεσουάρ"και μας περίμενε.'Εδειξε τόσο αγάπη από την πρώτη στιγμή , που δεν το περίμενα.Είμαι σίγουρη ότι θα τον λατρέψει και θα τον φροντίζει όπως εμείς, γι'αυτό και θα λάβει αμοιβαία αγάπη από τον Πόκι.Να μου τον προσέχεις...
Ανοίγω λοιπόν το θέμα ,με την υιοθέτηση του Πόκι μας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Morgana , που από σήμερα ανέλαβε την φροντίδα του μικρού.Αν και άπειρη από όσο μου είπε,φρόντισε να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα "αξεσουάρ"και μας περίμενε.'Εδειξε τόσο αγάπη από την πρώτη στιγμή , που δεν το περίμενα.Είμαι σίγουρη ότι θα τον λατρέψει και θα τον φροντίζει όπως εμείς, γι'αυτό και θα λάβει αμοιβαία αγάπη από τον Πόκι.Να μου τον προσέχεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
03-09-06
09:56
αχ πολυ χαιρομαι που καποιοσ πηρε το βαπτηστηρι μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool