Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρίνα
Μπορώ τότε να σε έχω υπόψιν για ενήλικες... γιατί μωρά σε κήπο δε δίνω. Τα γατιά είναι εμβολιασμένα? Όσα γεννιούνται τι τα κάνετε? Δε θα ήταν καλό να τις στειρώσουμε? Το σωματείο στείρωσε μια από τις πόσες?
Μαρίνα
Τα γατια δεν ειναι εμβολιασμενα γιατι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να εμβολιαστουν ολα.
Ομως σε περιπτωση που καποιο χρειαστει ιατρικη περιθαλψη την εχει αμεσως. Ο κτηνιατρος ερχετε μια φορα το χρονο για το σκυλο μας(ειναι και αυτος στον κηπο περιφραγμενος σε δικο του χωρο. Τα βραδυα κοιμαται αγκαλια με τις γατες
), τις παρακολουθει αν χρειζονται κατι.Οσα γεννιουνται τα κραταμε και οσα μπορουμε τα χαριζουμε. Σε καμια περιπτωση δεν πεταμε νεογεννητα στα σκουπιδια ή τα εξοντονουμε με αλλες μεθοδους.
Θελουμε πολυ να τις στειρωσουμε, αλλα η οικονομικοτερη τιμη που μας εχουν δωσει ειναι τα 50Ε. Ειναι 9 θηλυκες και 1 αγορακι.
Το σωματειο στειρωσε μια απο τις δεκα που εχουμε. Το ενα ειναι αρσενικο, αλλα ειναι μικρο ακομα.Γεννηθηκε τον Ιουλιο.
Πιστευω, οτι τα μικρα γατακια μπορουν να προσαρμοστουν πιο ευκολα σε νεο περιββαλον.Οι ενηλικες ειναι πιο ευκολο να φυγουν, ειναι πιο ανεξαρτητες. Για το χειμωνα ειναι δυσκολα αλλα το καλοκαιρι ειναι οτι πρεπει για τα μικρα...
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς με 6 ευρώ παίρνουμε το Fel o Vax IV. Θα πάρουμε από όλες θερμοκρασία να δούμε αν είναι καλά και όσες είναι καλά μπορούμε να τις εμβολιάσουμε. Φυσικά θα πρέπει να μη φτερνίζονται, να μην έχουν μύκητες, διάρροιες κτλ. Μας έχουν δείξει οι κτηνίατροι τα απλά για να μη ξοδευόμαστε κι άλλο... και μάλλον επειδή μας βαρέθηκαν.

Μαρίνα

Ismini
Διάσημο μέλος
Και εγω πιστευα οτι θα τα στειρωσουν ολα...

Ismini
Διάσημο μέλος
Κριμα. Παντως πριν 2 περιπου εβδομαδες ηρθαν και μαζεψαν στο δρομο μου κοντα ενα Βελγικο Λυκοσκυλο που καποιος ειχε παρατησει το καλοκαιρι. Το καημενο ηταν σε αθλια κατασταση και με ενα λυπημενο βλεμμα....Τους ξαναπηραμε τηλεφωνο και μας ειπαν οτι δεν εχουν χρηματα για αλλες στειρωσεις.
Και εγω πιστευα οτι θα τα στειρωσουν ολα...![]()
Γενικα εχω παρατηρησει οτι φροντιζουν περισσοτερο τα σκυλια απο τις γατες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool