Ευχαριστώ

• Thread starter Thread starter kli0
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kli0

Νεοφερμένο μέλος

Η kli0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους σας, συγνώμη που αναδημοσιεύω αλλά δεν θα ήθελα να χαθεί:
( https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-γατάκια.224755/ )
Πρώτα απ' όλα τα γατάκια είναι ακόμα όλα εδώ, καταλαβαίνω ότι αυτόν τον καιρό ο κόσμος είναι γεμάτος γατάκια.. Εγώ πάντως προτίθεμαι να τα μεταφέρω προσωπικά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη αν κάποιος ενδιαφερθεί αλλά δε μπορεί να έρθει στη Μηχανιώνα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω το φιλοζωικό σωματείο Αργος και την κ. Έφη προσωπικά καθώς και το γιατρό κ. Ν. Δασκαλόπουλο για τη βοήθεια που μου προσφέρανε, κι έτσι κατάφερα να προχωρήσω τουλάχιστον στις στειρώσεις των μανάδων. Έχω πολύ δρόμο ακόμα ... αλλά η αρχή έγινε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο και καλή δύναμη!:)

Είστε σπάνιος άνθρωπος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλό κουράγιο. Όλα θα πάνε καλά.

Η εφη ειναι πολύ δυναμικος ανθρωπος στον Αργο ιδιαιτερα με τις γατες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back