kli0
Νεοφερμένο μέλος
Η kli0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
21-05-09
11:57
Καλημέρα σε όλους σας, συγνώμη που αναδημοσιεύω αλλά δεν θα ήθελα να χαθεί:
( https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-γατάκια.224755/ )
Πρώτα απ' όλα τα γατάκια είναι ακόμα όλα εδώ, καταλαβαίνω ότι αυτόν τον καιρό ο κόσμος είναι γεμάτος γατάκια.. Εγώ πάντως προτίθεμαι να τα μεταφέρω προσωπικά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη αν κάποιος ενδιαφερθεί αλλά δε μπορεί να έρθει στη Μηχανιώνα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω το φιλοζωικό σωματείο Αργος και την κ. Έφη προσωπικά καθώς και το γιατρό κ. Ν. Δασκαλόπουλο για τη βοήθεια που μου προσφέρανε, κι έτσι κατάφερα να προχωρήσω τουλάχιστον στις στειρώσεις των μανάδων. Έχω πολύ δρόμο ακόμα ... αλλά η αρχή έγινε.
( https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-γατάκια.224755/ )
Πρώτα απ' όλα τα γατάκια είναι ακόμα όλα εδώ, καταλαβαίνω ότι αυτόν τον καιρό ο κόσμος είναι γεμάτος γατάκια.. Εγώ πάντως προτίθεμαι να τα μεταφέρω προσωπικά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη αν κάποιος ενδιαφερθεί αλλά δε μπορεί να έρθει στη Μηχανιώνα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω το φιλοζωικό σωματείο Αργος και την κ. Έφη προσωπικά καθώς και το γιατρό κ. Ν. Δασκαλόπουλο για τη βοήθεια που μου προσφέρανε, κι έτσι κατάφερα να προχωρήσω τουλάχιστον στις στειρώσεις των μανάδων. Έχω πολύ δρόμο ακόμα ... αλλά η αρχή έγινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
21-05-09
12:21
Κουράγιο και καλή δύναμη!
Είστε σπάνιος άνθρωπος.

Είστε σπάνιος άνθρωπος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
21-05-09
12:58
Kαλό κουράγιο. Όλα θα πάνε καλά.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
21-05-09
16:13
Η εφη ειναι πολύ δυναμικος ανθρωπος στον Αργο ιδιαιτερα με τις γατες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum