20-12-11
22:38
Μένω στα Ιωάννινα και την Τετάρτη 14/12 έχασα το γατάκι μου που είναι περίπου 5 μηνών. Απο το σπίτι έβγαινε ελάχιστες φορές στην αυλή και γύρναγε αμέσως πίσω εκτός απο μια φορά πριν 2 εβδομάδες που έκανε 3 ώρες να γυρήσει.Μέσα στο σπίτι ήταν φιλική και παιχνιδιάρα με τον κόσμο που ερχόταν έξω όταν έβγαινε φαινόταν φοβισμένη. Την Τετάρτη το πρωί πετάχτικε έξω απο την πόρτα και κρυβόταν κάτω απο τα αυτοκίνητα στο στενό που μένω, ερχόταν πάλι μέσα αλλα μόλις με έβλεπε έτρεχε εξω. Τελικά άρχισε να τρέχει μακριά, την περίμενα 1.5 ώρα και μετά έπρεπε να πάω στη δουλειά. Δέν ξαναγύρισε απο τότε... Την ψάχνω κάθε πρωί και βράδυ , βγαίνω βόλτα στη γειτονία και κάνω κύκλους 3-4 τετράγωνα απο το σπίτι κουβαλώντας κονσέρβες , το κουβερτάκι που κοιμόταν και ένα παιχνίδι της και έχω κολλήσει στην περιοχή αφισάκια με φωτογραφία. Με έχουν βοηθήσει πολύ τα post σας στο πώς να ψάξω γιατί δεν ήξερα αρχικά πως να αντιδράσω, αλλα έχω κάποιες ερωτήσεις.
Υπάρχει περίπτωση να βγήκε για να ζευγαρώσει? Δεν είναι μικρο ακόμα? Ο κτηνίατρος μου είπε στους 6 μήνες περίπου να την στειρώσω.
Στην διπλανή αυλή ζούνε 3 μεγάλες γάτες και ίσως την τρόμαξαν, το βράδυ βγάζω έξω απο την πόρτα μου φαγητό αλλα το τρώνε αυτες. Μήπως αυτο κάνει χειρότερα τα πράγματα σε περίπτωση που το γατάκι ειναι εδω κοντά?
Υπάρχει περίπτωση να έτρεξε πολύ μακρια και αν ναι ξέρουν οι γάτες να βρίσκουν το δρόμο αν θελήσουν η χάνονται?
Όταν δεν εμφανίστικε ούτε τη 2η μέρα απογοητέυτικα και τη θεωρούσα πεθαμένη, αλλά αυτά που γράφετε μου δίνουν ελπίδες. όμως είναι δυνατόν να περνάω κοντά της να με μυρίζει να με ακούει που τη φωνάζω και να μην ανταποκρίνεται? Στο σπίτι πάντα ερχόταν πίσω μου και πάντα μου απαντόυσε όταν τη φώναζα. Η αλήθεια όμως είναι πως τρελενόταν να βγεί έξω , 2 φορές πήδηξε μπροστά μου απο το κρεβάτι πάνω στο τζάμι απο το παράθυρο. Αυτό που μου δίνει ελπίδες οτι έχει επιβιώσει είναι οτι είναι πολύ έξυπνη αλλα αυτό που με απογοητεύει είναι οτί είναι πάρα πολύ περίεργη και ατρόμητη δεν φοβόταν όταν της φώναζα ή όταν έκανα δυνατούς ήχους για να μην κάνει ζημιές.
Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μεγάλο μου post αλλά είναι πρώτη φορά που είχα γάτα και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, με τα σκυλία που είχα παλιότερα είναι πολύ διαφορετικά όλα.
Ευχαριστώ και την κατανόηση και για τις ωραίο σας forum.
Υπάρχει περίπτωση να βγήκε για να ζευγαρώσει? Δεν είναι μικρο ακόμα? Ο κτηνίατρος μου είπε στους 6 μήνες περίπου να την στειρώσω.
Στην διπλανή αυλή ζούνε 3 μεγάλες γάτες και ίσως την τρόμαξαν, το βράδυ βγάζω έξω απο την πόρτα μου φαγητό αλλα το τρώνε αυτες. Μήπως αυτο κάνει χειρότερα τα πράγματα σε περίπτωση που το γατάκι ειναι εδω κοντά?
Υπάρχει περίπτωση να έτρεξε πολύ μακρια και αν ναι ξέρουν οι γάτες να βρίσκουν το δρόμο αν θελήσουν η χάνονται?
Όταν δεν εμφανίστικε ούτε τη 2η μέρα απογοητέυτικα και τη θεωρούσα πεθαμένη, αλλά αυτά που γράφετε μου δίνουν ελπίδες. όμως είναι δυνατόν να περνάω κοντά της να με μυρίζει να με ακούει που τη φωνάζω και να μην ανταποκρίνεται? Στο σπίτι πάντα ερχόταν πίσω μου και πάντα μου απαντόυσε όταν τη φώναζα. Η αλήθεια όμως είναι πως τρελενόταν να βγεί έξω , 2 φορές πήδηξε μπροστά μου απο το κρεβάτι πάνω στο τζάμι απο το παράθυρο. Αυτό που μου δίνει ελπίδες οτι έχει επιβιώσει είναι οτι είναι πολύ έξυπνη αλλα αυτό που με απογοητεύει είναι οτί είναι πάρα πολύ περίεργη και ατρόμητη δεν φοβόταν όταν της φώναζα ή όταν έκανα δυνατούς ήχους για να μην κάνει ζημιές.
Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μεγάλο μου post αλλά είναι πρώτη φορά που είχα γάτα και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, με τα σκυλία που είχα παλιότερα είναι πολύ διαφορετικά όλα.
Ευχαριστώ και την κατανόηση και για τις ωραίο σας forum.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
21-12-11
20:20
Σου παραθέτω ένα άρθρο που μπορεί να σε βοηθήσει:
Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε
Μακάρι να το βρεις..
Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε
Μακάρι να το βρεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-12-11
20:54
Σήμερα μετά απο 11 μέρες βρίκαμε το γατάκι!!! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο ωραίο δώρο χριστουγέννων!
Θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή σε όποιον βρεθεί σε παρόμοια θέση (πράγμα που απέυχομαι, είναι απίστευτα μεγάλη η θλίψη να χάσεις τη γάτα σου η το σκυλί σου). Βάλτε αφίσες παντού!!!! Είχα βάλει αφίσες στη γειτονιά μου αλλα η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να δώσει κανείς σημασία .... σήμερα με πήρε τηλ. ένας νεαρός που τυχαία είχε περάσει απο τη γειτονιά και είχε δεί την αφίσα. Το γατάκι το βρίκε πολύ μακριά απο το σπίτι μου (2 περίπου χλμ) και του ήρθε στο νού η αφίσα, το πήρε κάτω απο ένα αυτοκίνητο που κρυβόταν και το έφερε ως εδώ για να δεί στην αφίσα το τηλέφωνο. Χάρηκα πάρα πολύ που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που όχι απλά το είδε αλλα μπίκε και στον κόπο να το φέρει κοντά στο σπίτι μου για να μην φύγει.
Μην απογοητεύεστε λοιπόν και ακολουθήστε όσα λέει το forum!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ , χάρη στις συμβουλές σας βρίκα πάλι το μικρό μου!
Θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή σε όποιον βρεθεί σε παρόμοια θέση (πράγμα που απέυχομαι, είναι απίστευτα μεγάλη η θλίψη να χάσεις τη γάτα σου η το σκυλί σου). Βάλτε αφίσες παντού!!!! Είχα βάλει αφίσες στη γειτονιά μου αλλα η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να δώσει κανείς σημασία .... σήμερα με πήρε τηλ. ένας νεαρός που τυχαία είχε περάσει απο τη γειτονιά και είχε δεί την αφίσα. Το γατάκι το βρίκε πολύ μακριά απο το σπίτι μου (2 περίπου χλμ) και του ήρθε στο νού η αφίσα, το πήρε κάτω απο ένα αυτοκίνητο που κρυβόταν και το έφερε ως εδώ για να δεί στην αφίσα το τηλέφωνο. Χάρηκα πάρα πολύ που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που όχι απλά το είδε αλλα μπίκε και στον κόπο να το φέρει κοντά στο σπίτι μου για να μην φύγει.
Μην απογοητεύεστε λοιπόν και ακολουθήστε όσα λέει το forum!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ , χάρη στις συμβουλές σας βρίκα πάλι το μικρό μου!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
25-12-11
20:57
Χαίρομαι αφάνταστα! Αυτό κι αν είναι ένα Χριστουγεννιάτικο θαύμα!! Ο νεαρός ήταν ο Άγιος Βασίλης σου. Μακάρι να είναι πάντα καλά 

Myrtle
Διάσημο μέλος
Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα.
25-12-11
22:00
Χαίρομαι πολύ για αυτή την εξέλιξη! Είναι πολύ δύσκολο για μια γατούλα που έχει μάθει στην άνεση και στην ζεστασιά του σπιτιού καθώς και στην αγάπη όλων όσων το βλέπουν, να συνηθίσει να ζει έξω στο κρύο, να πρέπει να ψάχνει ( που; ) για να βρει φαγητό και να μαθει να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους, γιατί δεν είναι όλοι καλοί όπως τον γατογονιό του. Είναι, νομίζω, ο τρόμος καθενός από εμάς που έχει γατάκι(α) μέσα στο σπίτι, το να του φύγει και να το νιώθει έξω μόνο του σε αυτή την κατάσταση. Συγχαρητήρια στον νεαρό για την πράξη του και σ' εσένα που δεν τα παράτησες!
Τώρα να το προσέχεις διπλά. Να το στειρώσεις και να το έχεις μόνο μέσα στο σπίτι, για να είναι αυτό ασφαλές κι εσύ ήσυχη!
Να μας το φιλήσεις!
υγ: Άνοιξε κι ένα θέμα εδώ στο φόρουμ να μας συστηθείς κι εσύ και το γατάκι σου!
Τώρα να το προσέχεις διπλά. Να το στειρώσεις και να το έχεις μόνο μέσα στο σπίτι, για να είναι αυτό ασφαλές κι εσύ ήσυχη!
Να μας το φιλήσεις!
υγ: Άνοιξε κι ένα θέμα εδώ στο φόρουμ να μας συστηθείς κι εσύ και το γατάκι σου!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
26-12-11
13:49
Πολύ χαίρομαι για αυτήν την τόσο θετική εξέλιξη! 
Ανήμερα Χριστουγέννων σου έγινε το καλύτερο δώρο.

Ανήμερα Χριστουγέννων σου έγινε το καλύτερο δώρο.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki