'Εχουμε παρέα

sardela

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα.
Οταν ηρθα στην Χιο, που και που εβλεπα μια σκυλα, πολυυ φοβισμενη...
Σιγα σιγα με πλησιαζε, την ταιζα και τελικα γιναμε αχωριστες!:P

Εδω και καμια δεκαρια μερες, με εμπιστευεται, ερχεται και την χαιδευω, τριβεται κατω για χαδια και λυσσαει για παρεα.
Μαλιστα, ειχε γεννησει, και μου εφερε και το σκυλακι της!:up:

Πρεπει να ειμαι ημιαιμη, γιατι και εκεινη και το μικρο της εχουν ενα ματι γαλαζιο και ενα καστανο.
Της εβαλα λουρακι για τους ψυλλους, αλλα μαλλον καπου θα μπλεχτηκε, και το εχασε.
Σημερα, καθως χαιδευα το μωρακι(:P), ειδα οτι και αυτο εχει ψυλλους.

Τι μπορω να του βαλω?
Υπαρχει καποια αμπουλα?
Δεν θελω να τους ξαναβαλω λουρακι, γιατι θα το χασουν!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει αμπουλα γιια τους σκυλους σαν αυτη που βαζουμε στις γατες μας νομιζω οτι στην αγορα εκει που πουλανε τα λαχανικα εχει ενα μεγαλο πετ σοπ απο οσο θυμαμαι θα εχει κ τετοια αλλιως στον αμεντα τον κτηνιατρο που ειναι πισω απο τα μπιλιαρδαδικο τον αστερα ισως σου πει που θα βρεις η ακομη μπορεις να της βαλεις κ το σπρει της φροντ λαιν εαν εχεις μαζι σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει αμπουλα γιια τους σκυλους σαν αυτη που βαζουμε στις γατες μας νομιζω οτι στην αγορα εκει που πουλανε τα λαχανικα εχει ενα μεγαλο πετ σοπ απο οσο θυμαμαι θα εχει κ τετοια αλλιως στον αμεντα τον κτηνιατρο που ειναι πισω απο τα μπιλιαρδαδικο τον αστερα ισως σου πει που θα βρεις η ακομη μπορεις να της βαλεις κ το σπρει της φροντ λαιν εαν εχεις μαζι σου
Το σπρευ ομως θα χρειαστει πολυ ωρα και αυτα ψιλοφοβουνται ακομα.
Θα παω αυριο σε ενα πετ σοπ στη χωρα να παρω και αμμο για την σαρδελα και τον μικρο, και θα τους παρω και αμπουλες.
Ευχαριστω!

σιγα καλε τιποτα αχ εσυ κ η μανα μου εισαστε στης δροσιες κ εγω εδω ψηνομαι φτου σας να φας κ ενα παγωτο στον κρονο για μενα οκ

Χαχα, μ αρεσει που κανω διαιτα και ολο κρεπες απο την χωρα τρωω(απο τον μαγο κιολας!).
Εχει και εδω ζεστη, ειδικα μεσα στην πολη ειναι σκετη κολαση.
Ευτυχως εγω ειμαι στο χωριο!

στον καρφα λεει οτι εχουν δροσια τυχερεςςςς με βλεπω να την κανω τον χειμωνα για κατω να δω τι παιζει

Γειά σου μικρή :)
Υ.Γ.Φρόσω το λέω για τη Σαρδέλλα:rolleyes::redface:

καλε το καταλαβα εγω ειμαι μεσηλικας

Βρηκε και η σκυλιτσα παρεουλα
:up::up::up:
Την αμπουλα θα προτεινα κι εγω

Γεια σου κι από μένα Ελενάκι!:)
Θέλω κι εγω διακοπέεεεες! Και θάλασσα!

μπράβο Ελενάκι!:up: Την καημένη την σκυλίτσα τι χαρά που θα νιώθει που κάποιος την αγαπάει και την φροντίζει!

Μπράβο!! :up: Και δε λέω, τέλειες οι γάτες, αλλά τα σκυλάκια είναι η καλύτερη παρέα στις διακοπές, τα παίρνεις στις βόλτες, στη θάλασσα! :cool: Βγάλτη και καμιά φωτογραφία τη σκυλίτσα με το μωρό, να τους δούμε κι εμείς.
Και καλές βουτιές! :)

ωραια θα περναει το σκυλακι τωρα,εγω σκεφτομαι τι το περιμενει τον χειμωνα....

ωραια θα περναει το σκυλακι τωρα,εγω σκεφτομαι τι το περιμενει τον χειμωνα....
Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω Αγγελική! Τώρα θα του είναι πιο αισθητή η διαφορά και η έλλειψη παρέας τον Χειμώνα...:/: Μάκάρι να μπορούσε να βρει ένα σπιτάκι ή έστω να αναλάμβανε κάποιος από εκεί να τα ταϊζει όταν θα φύγει η Ελένη από Χίο....:(

Τη σκυλα φαινεται οτι καποιος την παρατησε.
Εχει τροπους, δηλαδη οταν του λεω κατσε καθεται και μαλιστα μου δινει και το χερι της.
Πηρα αμπουλες σημερα...
Οσο για το χειμωνα:οσο καιρο λειπουμε εμεις, εχουμε ενα πολυ καλο γειτονα που πανε στο δικο του σπιτι(και οι γατες) και τα ταιζει εκεινος.
Μαλιστα εχει υιοθετισει το ενα σκυλακι της σκυλας...

Φωτογραφιες εχω βγαλει, αλλα η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να τις ανεβασω.
Οταν γυρισω εχω κι αλλα πολλα να σας δειξω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back