Ε άει στο .....!!!!

• Thread starter Thread starter yasmin1gr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ειμαι εξαλλη!!! Τρεις μερες τωρα κυνηγαμε την βλαμενη κυρια στη χαλκιδα ναι ναι αυτη που ειπε οτι θα μου στειλει εμαιλ με τον δον απο βδομαδα.. ειδα κι αποειδα και ειπα στην προεδρο να παρει τηλ! Της τα μασαγε για το γατι και τελικα το αμολησε.. αντε λεει να τελειωνει αυτη η ιστορια το γατι χαθηκε!!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
Αυτη η αχαρακτηριστη και η αλλη η δεκαοχταχρονη μικρη μας κοροιδευανε τοσο καρο δεν στελναν αποδειξεις μας αποφευγαν και τελικα ποιος ξερει τι το κανανε!!!!

Και η αντιμετωπιση του στυλ "η κοπελια το βρηκε στο δρομο το γατι" "εγω δεν υπεγραψα τιποτα οποτε δεν εχω καμια ευθυνη". Εννοειται οτι θα το αναλαβει ο δικηγορος μας αλλα αυτο δε εχει ξαναγινει ποτε, τετοια υποκρισια, τετοια μαλακισμενη αντιδραση! Το χασες? πεστο μωρε χαμενη να ερθουμε να το ψαξουμε η κανε κατι.. ποιος ξερει που θα ειναι το καημενακι τωρα..αν ζει:cry: :cry: :cry:.

Σορρυ παιδια αλλα τα εχω παρει κα δεν ξερω ακοματι θα γινει και τι μπορουμε να κανουμε.. κρατιεμαι να μην τη βρισω γιατι ειναι τελειως ηλιθια και δεν σηκωνει καν τα τηλεφωνα!!! Θα σκασω!!! Κι οσο σκεφτομαι οτι αν μπορουσε να πηγαινε τοτε η Νοτα η εγω ισως τα χαμε προλαβει τα πραματα...:/: :/: :/:

ο Δον τοτε...2 μηνων καμαρι
attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι το πήρε η βλαμμένη αφού δεν το ήθελε?:down: Πόσο καιρό λείπει το γατάκι? Αξίζει να τυπώσετε αφίσες στην περιοχή μήπως βρεθεί ή του έριξε τίποτα η ηλίθια να ξεμπερδεύει? (φατσα κοκκινη δεν εχει για smile)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι δυνατόν! Μερικοί άνθρωποι είναι για πολλά χαστούκια! Τουλάχιστον να μάθετε τι ακριβώς του έκανε, μήπως και βρεθεί το καημενάκι. Ποτέ δεν ξέρεις, τι να πω... Γιασμίν χίλια δίκια έχεις αλλά τι να πει κανείς για το μυαλό της αλληνής!

πολύ λυπάμαι Γιασμίν, μπορεί να ισχύουν και διάφορα άλλα βέβαια, ή να το είχε χάσει από τότε, που λέγαμε να πάω ή να κατέβεις (γιατί αν θυμάσαι από τότε είχε μια δυσκοιλιότητα στην επαφή) ή να το έχει μαζι με όλα τα άλλα και απλά να μην θέλει τον έλεγχο...δεν ξέρω..δεν ξέρω νιώθω και εγω άσχημα που δεν μπορεσα τελικά να παω...αλλα από την άλλη...αν την επαιρνε κάποιος με το καλό και την ρωτούσε πότε χάθηκε ή αν απλά το έχει στην αυλή γιατί από οτι θυμάμαι απο την αρχή δεν σου έλεγε για εμβόλια και λοιπά...και επίσης αν ειναι οπως τα λες δεν ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα δεχοταν καποιον απο μας σπίτι της..

Καλά και η μ*****νη δε μπορούσε να πει τίποτα νωρίτερα? Τι ζώα που υπάρχουν? Τι μου φταίνε τώρα και τα ζώα δηλαδή... Αυτά δεν κάνουν τέτοιες μλκ :mad: :mad: :mad: Έχεις δίκιο ότι και να πεις. Θα βγάλετε άκρη όμως με το δικηγόρο ή θα χάσετε το χρόνο σας και θα γίνει μια τρύπα στο νερό....:down: :down: :down:

Καλά είναι πολύ στόκος η γυναίκα. Γιατί δεν το έλεγε τόσο καιρό? Να βρεθεί τώρα το γατάκι δυστυχώς μου φαίνεται δύσκολο. Βέβαια είναι πιθανή και η εκδοχή που λέει η Νότα. Να είναι το γατάκι εκεί και απλά να μη θέλει να την "ελέγξετε". Πάντως φοβάμαι ότι με το δικηγόρο δεν θα βγει άκρη. Ούτε έχει υπογράψει τίποτα καμιά από τις 2 και επίσης ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε όλοι πόσο θα ασχοληθεί οποιοσδήποτε! :down:

εαν ειναι δυνατον!!!! γιαυτο λεω και εγω "ου μπλεξεις"!!! τι να πω αυτο που θα της εκανα εγω ηταν να παω απο εκει και να την κανω ρομπα!:mad:

Παιδια επειδη δεν μπαινω συχνα τελευταια, αυτο το γατακι δωθηκε απο δω; Και τι εγινε; Το πηρε και το παρατησε;

:mad: :mad: :mad: :mad:
αντε και το πήρε, άντε και το εχασε Η βλαμμένη δεν μπορουσε να το πει;;;;; Θα μπορουσε κανεις να το αναζητησει τότε και να του βρει σπιτάκι αλλού!!!!!
Δυστυχως καποιοι "ανθρωποι" ειναι πράγματι για χαστούκια!!!
Ακου "για να τελειωνει αυτη η ιστορία".....
Αλλά παιδια δεν φταιτε εσεις. Υπάρχουν και στόκοι αναμεσά μας

Επειδή τελευταία όπως ξέρετε δεν έχω πολύ χρόνο για να μπαίνω και δεν γνωρίζω την ιστορία (όπως και άλλοι απ'ότι φαίνεται), μήπως μπορεις να δώσεις yasmin μερικά links για να ενημερωθούν όσοι δεν γνωρίζουν τα προηγούμενα;

Αχ λυπαμαι πολυ Γιασμιν! :( Ειναι αχαρακτηριστη!!!!

Μισέλ, Θα δειτε την ιστορια του δον στο Χαριζεται δευτερη σελιδα: χαριζεται ο πιο φοβερος γατουλης. Με το καλο την πιασαμε τοσο καιρο και να τι εγινε ΝΟτα.Εγω επρεπε ν ακουσω το ενστιχτο μου και να βρισω πατοκορφα κι αυτη και τη μικρη και να επιμεινω να μας το στειλει πισω αλλα ολοι βαλθηκαν να λενε μηπως περναει καλα εκει κα ειχα και 8 τοτε και δε θα μπορουσα να το φιλοξενησω .. θα παει νομικα το πραμα πλεον αυτη η ηλιθια δε μας μιλαει.

Το γατι ξερετε που βρισκετε?

Οχι η ηλιθια λεει οτι χαθηκε καπου στη χαλκιδα...στη περιοχη δροσια.. αν λεει αληθεια δηλαδη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back