yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτη η αχαρακτηριστη και η αλλη η δεκαοχταχρονη μικρη μας κοροιδευανε τοσο καρο δεν στελναν αποδειξεις μας αποφευγαν και τελικα ποιος ξερει τι το κανανε!!!!
Και η αντιμετωπιση του στυλ "η κοπελια το βρηκε στο δρομο το γατι" "εγω δεν υπεγραψα τιποτα οποτε δεν εχω καμια ευθυνη". Εννοειται οτι θα το αναλαβει ο δικηγορος μας αλλα αυτο δε εχει ξαναγινει ποτε, τετοια υποκρισια, τετοια μαλακισμενη αντιδραση! Το χασες? πεστο μωρε χαμενη να ερθουμε να το ψαξουμε η κανε κατι.. ποιος ξερει που θα ειναι το καημενακι τωρα..αν ζει:cry: :cry: :cry:.
Σορρυ παιδια αλλα τα εχω παρει κα δεν ξερω ακοματι θα γινει και τι μπορουμε να κανουμε.. κρατιεμαι να μην τη βρισω γιατι ειναι τελειως ηλιθια και δεν σηκωνει καν τα τηλεφωνα!!! Θα σκασω!!! Κι οσο σκεφτομαι οτι αν μπορουσε να πηγαινε τοτε η Νοτα η εγω ισως τα χαμε προλαβει τα πραματα...

ο Δον τοτε...2 μηνων καμαρι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχεις δίκιο ότι και να πεις. Θα βγάλετε άκρη όμως με το δικηγόρο ή θα χάσετε το χρόνο σας και θα γίνει μια τρύπα στο νερό....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
αντε και το πήρε, άντε και το εχασε Η βλαμμένη δεν μπορουσε να το πει;;;;; Θα μπορουσε κανεις να το αναζητησει τότε και να του βρει σπιτάκι αλλού!!!!!
Δυστυχως καποιοι "ανθρωποι" ειναι πράγματι για χαστούκια!!!
Ακου "για να τελειωνει αυτη η ιστορία".....
Αλλά παιδια δεν φταιτε εσεις. Υπάρχουν και στόκοι αναμεσά μας
Subject to change
e-steki.gr Founder
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι αχαρακτηριστη!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool