vicki v.
Δραστήριο μέλος
και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Σήμερα με έχει αφήσει άφωνη.
Είναι σαν να είναι άλλη γατα!

Το πρωί ο αρραβωνιαστικός μου τη βρήκε αναστατωμένη δίπλα στην πόρτα γιατί η γάτα του γείτονα (επίσης θηλυκή) στεκόταν και την κοίταζε από τον κήπο. Για κανά τέταρτο η Σβούρα ήταν πολύ αναστατωμένη και μας γρύλιζε αλλά μετά το ξεπέρασε. Και μετά άλλαξε η συμπεριφορά της λες και τις δώσαμε ηρεμιστικά ή κάτι τέτοιο ~ άλλη γατα!
Άρχισε να με ακολουθεί σε όλο το σπίτι νιαουρίζοντας και σταματούσε μόνο όταν την έπαιρνα αγκαλιά. Απαιτεί να την έχω αγκαλιά και όταν την αφήνω κάτω νιαουρίζει και μου ζητά να την ακολουθήσω στο δωμάτιό της, και όταν το κάνω, μπαίνει στο κρεββάτι της και γουργουρίζει.
Θέλει να είναι συνέχεια πάνω μου και δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Στην αρχή νόμιζα πως βρίσκεται σε οίστρο αλλά δεν είναι αυτό.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θέλει επιβεβαίωση λόγω του ότι φοβήθηκε από την άλλη γάτα, αλλά ειλικρινά δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Βέβαια, αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ οπότε κατάφερα να της κόψω τα νύχια και στα τέσσερα ποδαράκια και όχι μόνο δεν με δάγκωνε -όπως έκανε συνήθως- αλλά γουργούριζε κιόλας!!!
Καμιά ιδέα για το τί συμβαίνει?

Δεν πάμε καλα! Θα με τρελάνει αυτή η γάτα!
Αχ καλέ μου θεούλη κάνε να μείνει πάντα αγαπησιάρα όπως είναι σήμερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μεινει ετσι, ακομα καλυτερα για σενα!(οχι να ειναι αγχωμενη μη σε χασει, αλλα να ειναι χαδιαρα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
.Με περιμένει επίσης στο μπαλκόνι και σηκώνει στο πόδι όλη τη γειτονιά με τις νιαρνιαριές του!Ε και όταν μπαίνω σπίτι γίνεται πάλι ένας χαμός καθώς αν δεν τον πάρω αγκαλιά είναι ικανός να νιαουρίζει όλη μέρα ( είναι και φωνακλάς!)
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τελικά νομίζω πως το έλυσα το μυστήριο
Η Σβούρα όντως ένιωσε απειλή από τη γάτα που είδε
γιατί διαπίστωσα πως όχι μόνο θέλει συνέχεια αγκαλιά
αλλά δεν πάει πουθενά χωρίς τα δύο αγαπημένα της παιχνίδια.

Τα κουβαλάει μαζί της όπου κάθεται/κοιμάται
και τα ξαναφέρνει στο κρεβάτι της το βράδυ πριν
πούμε καληνύχτα!!! Το καημενούλι τα 'χει παίξει!
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mας διεκδικούν. Διεκδικούν την προσοχή μας με κάθε τρόπο.
Ismini
Διάσημο μέλος
Πραγματι!!!Αρχική Δημοσίευση από Gemini:Aχου τη γλυκειά μου! Aκόμα και η ζήλια τους δεν είναι πολύ χαριτωμένη;
Mας διεκδικούν. Διεκδικούν την προσοχή μας με κάθε τρόπο.
Κάποτε είχα έναν πάπιο (ναι ειχα και πάπια) ο οποίος καθόταν στην αγκαλιά μου με τις ώρες και ήταν απίστευτα χαδιάρης. Ε λοιπόν η γάτα μου η Ρόζα (πολύ τσαχπίνα και ζηλιάρα) μόλις με έβλεπε με το παπί ερχόταν και καθόταν κι εκείνη δίπλα στο παπί! Γυρνούσε, δε και το κοίταζε με ένα ύφος σιχαμάρας κι αντιπάθειας....

vicki v.
Δραστήριο μέλος

Gemini, ναι ακόμη και η ζήλεια τους είναι χαριτωμένη, αυτό είναι αλήθεια!
Μακάρι να μείνει έτσι...
Δυστυχώς, προχθες ήρθαν στο σπίτι δύο φίλοι που δεν τους είχε ξαναδεί και τους γρύλιζε ενώ αυτοί στέκονταν έξω από την πόρτα, με αποτέλεσμα στην προσπάθειά της να εξαφανιστεί μου έσκισε την μπλούζα....
Ουφ...:cry: Όταν γίνεται έτσι, δεν ξέρω τι να το κάνω το μουρλό!
Οι φίλοι αναγκάστηκαν να μπουν στο σπίτι από άλλη πόρτα και αν και ιδιοκτήτες δύο σκύλων και μίας γάτας, επέμεναν να μην καταλαβαίνουν πως η Σβούρα απλά δεν τα πάει καλά με τους αγνώστους και αγριεύει και επιτίθεται αλλά κατα τα άλλα όταν σε μάθει είναι γλυκιά...ΜΟυ έλεγαν ότι αν σκέφτομαι να τη δώσω, ξέρουν κάποιον που μπορεί να τη θέλει για τη φάρμα του!!! @&^%(@#*$ Να μη σας πω τι σκεφτόμουν εκείνη την ώρα για τους φίλους. Το μόνο που τους είπα είναι πως αν το παιδί μου ήταν 'ιδιότροπο' δεν θα το έδινα για υιοθεσία για να μη χαλάω τη ζαχαρένια μου! γκρρρ
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι πράγματι φοβερή σκηνή Βίκυ! Το παπί να δεις! Ζήλευε περισσότερο από τις γάτες και τις κυνηγούσε (σκηνη: Καίσαρας (8 κιλά γάτος) να κυνηγιέται από ένα παπάκι). Πολλές φορές από τη ζήλια του (το παπί πάντα) έκανε και κατάληψη στο κρεββατάκι των γατιών. (δε συνεχίζω όμως γιατί είναι site για γάτεςΑρχική Δημοσίευση από vicki v.:Ισμήνη πρέπει να ήταν απίστευτη αυτή η εικόνα
Gemini, ναι ακόμη και η ζήλεια τους είναι χαριτωμένη, αυτό είναι αλήθεια!
Μακάρι να μείνει έτσι...
Δυστυχώς, προχθες ήρθαν στο σπίτι δύο φίλοι που δεν τους είχε ξαναδεί και τους γρύλιζε ενώ αυτοί στέκονταν έξω από την πόρτα, με αποτέλεσμα στην προσπάθειά της να εξαφανιστεί μου έσκισε την μπλούζα....
Ουφ...:cry: Όταν γίνεται έτσι, δεν ξέρω τι να το κάνω το μουρλό!
Οι φίλοι αναγκάστηκαν να μπουν στο σπίτι από άλλη πόρτα και αν και ιδιοκτήτες δύο σκύλων και μίας γάτας, επέμεναν να μην καταλαβαίνουν πως η Σβούρα απλά δεν τα πάει καλά με τους αγνώστους και αγριεύει και επιτίθεται αλλά κατα τα άλλα όταν σε μάθει είναι γλυκιά...ΜΟυ έλεγαν ότι αν σκέφτομαι να τη δώσω, ξέρουν κάποιον που μπορεί να τη θέλει για τη φάρμα του!!! @&^%(@#*$ Να μη σας πω τι σκεφτόμουν εκείνη την ώρα για τους φίλους. Το μόνο που τους είπα είναι πως αν το παιδί μου ήταν 'ιδιότροπο' δεν θα το έδινα για υιοθεσία για να μη χαλάω τη ζαχαρένια μου! γκρρρ
).Η Σβούρα πως επιτίθεται? Απλά βλέποντας κάποιον να έρχεται? Η κάτι τις κάνουν? Π.χ. προσπαθούν να την πιάσουν και να τη χαιδέψουν αμέσως? Μήπως όταν μπαίνουν την κρατάς στην αγκαλιά? (Πάντως και ο Σιβα με ξέσκισε απο το φόβο του, κάποια φορα που τον κρατουσα με το ζορι για να τον χαϊδεψει ενα παιδακι)
Ismini
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:καλα οι φιλοι σου πρεπει να ερθουν στο σπιτι μου ο πισσας που ειναι αστειρωτος μολις μυρισει ξενο που ειναι πολυ ωρα στο σπιτι παει κ τον ψεκαζει μια φορα τον κραταγα αγκαλια κ ανοιξα την πορτα στον κουμπαρο μου κ ο πισσασς για να μην με γρατζουνισει αρχισε να κατουραει επανω στον κουμπαρο πολυ πλακα
Ο Bic οταν ηταν αστειρωτος ειχε επιτεθει σε μια φιλη της μητερας μου, με πονηρες προθεσεις. Την έπιασε απ' το ποδι και της εσκισε το καλσον
(στην κυριολεξια).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ballu
Νεοφερμένο μέλος
Είναι απίστευτες όταν ζηλεύουν και ζητούν επιβεβαίωση κάνουν τα πάντα!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
(οσο καιρο ειχαμε και το Μισκα), εμεις νομιζαμε οτι απλα μεγαλωσε και οριμασε ενω αυτη τοσο καιρο ζηλευε το Μισκα!
Και ειναι πολυ περιεργο το πως καταλαβε οτι ο Μισκα δεν ηρθε μαζι μας...
Της ειχα θυμωσει παντως εκεινες τις μερες γιατι εδειχνε με καθε τροπο την χαρα της που ειναι ξανα η ΜΟΝΗ μας αγαπημενη
, ενω ο Μισκα ποιος ξερει τι περνουσε (και περναει :cry: ).Τοσο καιρο παντως εμεις δεν ειχαμε καταλαβει οτι ζηλευε τον Μισκα, επειδη παιζανε μαζι μια χαρα! Τελικα και η μαυριτσα αποδειχτηκε πολυ ζηλιαρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω εποχές που θυμήθηκα τώρα πάλι…ήμουν στο πατρικό μου τότε, τους χειμώνες παγωνιές να φτύνεις και να φτάνει παγάκι κάτω που λέει ο λόγος, μέσα η ξυλόσομπα να καίει στο φουλ κι ακουγόταν βουρ βουρ βουρ εγώ να παίζω με τον υπολογιστή και το κρεβάτι γεμάτο γάτες διαφόρων ηλικιών. Ξάπλα τεντωμένες με χέρια πόδια πέρα δώθε απλωμένα… ένα θέαμα σκέτη απόλαυση.

Θα ήθελα να ειχα ένα σπίτι απόμερο με αυλή, (δεν μιλάω για βίλα) με μερικά δέντρα φουντωτά που θα φιλοξενούσαν από κοράκι μέχρι αηδόνι κι ότι άλλο υπάρχει στην περιοχή, με γάτες που θα ερχόταν όποτε ήθελαν και θα τις παρείχα και ζεστασιά το χειμώνα, και μια γκιόλα το καλοκαίρι που θα κατέβαιναν να πιουν τα πουλιά νερό και να πλατσουρίζουν τα σπουργίτια, και το βράδυ θα έβγαιναν τα βατραχάκια με τη δροσούλα, που άμα τους κάνει κέφι δίνουν και κάτι συναυλίες…
Αυτό είναι ένα από τα δυο μου όνειρα που ελπίζω να το πραγματοποιήσω.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
δυστυχώς η Σβούρα έπαθε ένα σοκ όταν ήταν έξι μηνών ...Ο πρώην μου την κηνυγούσε στο σπίτι ενώ εγώ έλειπα στην δουλειά, και όταν γύρισα και τους άφησα μόνους για ένα λεπτό, η Σβούρα μεταμορφώθηκε σε τίγρη και του ξέσκισε το χέρι. Στην ουσία πήρε εκδίκηση -- τον κυνηγούσε στο σαλόνι λες και ήταν άγριος σκύλος. Τρελάθηκα. Μου πήρε δύο μήνες να τη συνεφέρω. Με το που άκουγε κάποιον στο σπίτι ήθελε να τον δαγκώσει...

Από τότε θέλει ειδική μεταχείριση όταν πρόκειται να γνωρίσει κάποιον καινούργιο. Πρέπει να την αφήσω να τους μυρίσει και να τους συμβουλεύσω να μην προσπαθήσουν να την χαιδέψουν ή να την πλησιάσουν ή να φωνάξουν...Άστα είναι ειδική περίπτωση αλλά τι να την κάνω. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν ο πρώην την χτύπησε ή κάτι τέτοιο...

Παραείναι τραγική η αντίδρασή της για να την κυνηγούσε απλά
Και τώρα την πληρώνω εγώ κάθε φορά που δεν γουστάρει τους ξένους που έρχονται στο σπίτι. Το καλό είναι πως αν τους δει μία φορά μετά τους θυμάται, και το ξεπερνάει. Απλά οι φίλοι που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, έσκασαν μύτη στην πόρτα και φώναζαν και οι δύο "ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΓΑΤΑΚΙ" .... και η Σβούρα πανικοβλήθηκε...
ουφ...τι εφιάλτης
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Γκιόλα...
Πού το θυμήθηκες;
Δε νομίζω όμως να ξέρουν τη λέξη τα παιδιά εδώ.
Ξυλόσομπες είχαμε κι εμείς στο πατρικό μου. Μετά τις αλλάξανε με πετρελαίου...
Καλά τα όνειρα! Κι εγώ ονειρεύομαι το δικό μου σπίτι με κήπο εδώ (αν μ'αφήσουν να το φτιάξω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν την ξέρουν, μόνο εδώ τη λέμε, και όχι οι νέοι
Γκιόλα =στάσιμο νερό μια μικρή λιμνούλα. Και ουδετερο: το γκιόλι.
Επισης, γκιολούδα= μικρή γκιόλα
Πχ όταν βρέχει γίνονται γκιόλες.
Βρήκα μια γκιόλα που ήταν καθαρή γιατί μόλις είχε βρέξει και πλύθηκα.
Στην Αθήνα όταν πιάσει μπόρα εκτός από χείμαρρους, γεμιζουν οι δρόμοι και γκιόλες.
Τα χωράφια είναι γεμάτα νερά, εδώ κι εκεί στα χαμηλώματα έγιναν γκιόλες.
Η αυλή έγινε γκιόλα
Οταν ήμουν μικρός τσαλαβουτούσα στα γκιόλια
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτ'εγώ το πολυθυμόμουν, χρόνια είχα ν'ακούσω τη λέξη.. Το'λεγε ο παππούς μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool