Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
οι φιλοι του παιδιου οποτε πηγαιναν σπιτι του βασανιζαν το ζερο με απεσιο τροπο...ετυχε να ειμαι μπροστα σε ενα απο αυτους..παιδια το ελουσαν με οινοπνευμα και πηγαν να του βαλουν φωτια..εριξα ξυλο σε αυτον που πηρε να το κανει αυτο αλλα και εφαγα..ετσι εσπασα τη μυτη μου..αμεσως πηρα τηλ το πατερα μου που ειρθε πηραμε το ζερο απο το σπιτι αυτο και την επομενη μερα με τη βοηθεια της κτηνιατρου μας καναμε μυνιση και στο παιδι αλλα και στο φιλο του ..ο ζερο ειναι εδω και 3 χρονια σε μια φιλη μου..τον αγαπαει πολυ και περναει υπεροχα..πρεπει να σαι πολυ κακος για να βαλεισ φωτια σε ενα ζωντανο πλασμα...α να μην ξεχασω του ειχαν βαψει τι γουνιτσα με κοκκινη μπογια για τα μαλια...μερικες φορες θα ηθελα να μουν αδρας να ειχα τη δυναμη να δειρω πολυ ασχημα αυτους που του κανανε τετεια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
. Συγνώμη, ενήλικα παιδιά έλουσαν με οινόπνευμα το γατί και ήθελαν να του βάλουν φωτιά? τον είχαν βάψει με βαφή μαλλιών? έλεος δλδ!!! Θα μου πείς αυτός σου έσπασε τή μύτη, στο γατί θα κώλωνε.. Πάντως σου δίνω τα συγχαρητήριά μου που τον έδειρες αρχικά και μετά του έκανες και μήνυση!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της μήνυσης;και την επομενη μερα με τη βοηθεια της κτηνιατρου μας καναμε μυνιση και στο παιδι αλλα και στο φιλο του .
Μια άλλη απορία είναι αφού δεν είσαι άντρας γιατί σε λένε Γιάννη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της μήνυσης;
Μια άλλη απορία είναι αφού δεν είσαι άντρας γιατί σε λένε Γιάννη;![]()
Γιάννης Βιβή γράφει.
Όπως και να έχει δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτή τους την πράξη και απέναντι στο γατάκι και απέναντι σε εσένα αν έγιναν έτσι όπως μας τα έγραψες

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτός ο τύπος δεν κακοποίησε μόνο τον Zero, αλλά και σε ΧΤΥΠΗΣΕ όταν πήγες να τον υπερασπιστείς! Θα του άξιζε μία δημόσια ξεφτίλα.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η ανοχή αποθρασύνει. Η αντίδραση , ακόμη κι αν δεν εμποδίζει την αρνητική συμπεριφορά, πάντως, δημιουργεί δισταγμό την επόμενη φορά .
menia
Δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
senda990
Νεοφερμένο μέλος

Πήγε να βγει και από πάνω ο ξεφτίλας και να σε χτυπήσει. Που να του κοπεί το χέρι. Ό,τι κι αν πιάνει σκ@τ@ να γίνεται! (συγνώμη κιόλας, δεν άντεχα να μην ρίξω την κατάρα μου)
Εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Ο φίλος σου που το υιοθέτησε το αγαπούσε? Πως άφηνε τους φίλους του να το βασανίζουν με αυτόν τον τρόπο?
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
senda990
Νεοφερμένο μέλος
Εδώ εγώ μια φορά είχα μια γατούλα και μια φίλη μου (που δεν τα αγαπούσε και πολύ) την κυνηγούσε, την τρόμαζε και γελούσε. Εγώ της φώναζα να την αφήσει αλλά δεν με άκουγε. Μέχρι που βίδωσα τόσο κι έτσι όπως έτρεχε πίσω από το γατί αρπάζω ένα στυλό και της τον καρφώνω στο πόδι.

I am bad, I know.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool