Jasmin
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι ανησυχη με τη συμπεριγορα της γατας μου γιατι δειχνει να ζεσταινεται πολυ...
Παιζει μονο το βραδυ που πεφτει η θερμοκρασια και καθεται απλωμενη συνεχεια στο μαρμαρο...
Δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι περσιας και εχει πολυ τριχωμα.
Που να πιασουν και οι πολλες ζεστες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jasmin
Νεοφερμένο μέλος
Να μην ανησυχω δηλαδη για την μικρη μου???????
Να την κανω κανενα μπανιο?
Μια μερα βουτηξε τη μουριτσα της μεσα στις σαπουναδες!!!!!!!!
Havana
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το άρθρο βρίσκεται εδώ:εχει ενα αρθρο εδω που λεγεται cool cats , ισως βοηθησει..
Cool Cats: Kρατήστε τη γάτα σας δροσερή το καλοκαίρι

tzoutzou
Διάσημο μέλος
εχει ενα αρθρο εδω που λεγεται cool cats , ισως βοηθησει..και τα δικα μου εχουν γινει υποτονικα λογο ζεστης θα ελεγα...
Moνο η δικια μου τρεχει σαν παλαβο και ειναι και φουντωτη!!Δε δειχνει να ζεσταινεται και σημερα εχει μουρλαθει τελειως!Αποφασισε να με ξυπνησει απο τις 7(νομιζε φαινεται οτι παω για δουλεια) και κανει ενα σωρο παλαβομαρες
Εκτος κι αν αυτο ειναι ενδειξη οτι ζεσταινεταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Συνήθως αν πρέπει να φύγω της αφήνω κλειστά τα πατζούρια και ανοιχτά τα τζάμια, και απομονώνω εν μέρει τη βεράντα (έχει ανάμεσα συμπαγείς ξύλινες συρόμενες)... αλλά, να, σήμερα ήθελα να δουλέψω στη βιβλιοθήκη και μένω σπίτι για να μπορώ να έχω ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα και τα παράθυρα, να αερίζεται το σπίτι.
Μήπως υπερβάλλω;
Μες στο διαμέρισμα έχουμε τώρα 28.5° και λογικά θα ανεβεί στους 30+ μες στη μέρα
Κλιματιστικά δεν υπάρχουν, μόνο ανεμιστήρας...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Θα πάω να πάρω κουρτίνες για έξω, να κόβει τουλάχιστον κάπως τον ήλιο.
Εδώ, δηλαδή, με 31 βαθμούς και ξεκινάμε να υποφέρουμε, καλύτερα οι 40 στην Ελλάδα.
Linka
Νεοφερμένο μέλος
αλλά είναι πολύ ζεστό το διαμέρισμα γενικά και μόνο με ανεμιστήρα τη βγάζουμε... ώσπου να βάλω επιτέλους σίτες να κάνει και λίγο ρεύμα... Εντωμεταξύ έχει και κάτι υπολείμματα ρινοτραχιείτιδας και ανησυχώ μήπως όταν τη φυσάει ο ανεμιστήρας χειροτερέψει?

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Γιδι μου θα σε συμβουλευα να μην βαλεις κουρτινες σε εναν χωρο με τζαμαρια, θα ζεσταινεστε εξισου. Το λεω γιατι ενας ξαδελφος μου εχει ενα τετοιο δωματιο και ελυσε το θεμα με περσιδες και μαλιστα ξυλινες για να ειναι και σκουρες και να κρατανε καποια ζεστη.Κοίτα είναι σχετικό το "τόση ζέστη", αλλά αν σκεφτείς ότι έχουμε άπνοια, και ότι έχω το θερμοκήπιο της βεράντας, είναι αποπνικτικά...
Θα πάω να πάρω κουρτίνες για έξω, να κόβει τουλάχιστον κάπως τον ήλιο.
Εδώ, δηλαδή, με 31 βαθμούς και ξεκινάμε να υποφέρουμε, καλύτερα οι 40 στην Ελλάδα.

Στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα τοσο, οι γατουλες ξερουν καλυτερα απο εμας τι τους κανει καλο και τι οχι. Τα δικα μου τα γατια για παραδειγμα παρ' ολο που η ζεστη τα κανει πιο νωθρα και νωχελικα, την προτιμουν απο τους χωρους που υπαρχουν ανεμιστηρες και κλιματιστικα. Κανενα απο τα γατια μου δεν συμπαθησε ποτε τον ανεμιστηρα και παντα πηγαιναν και καθονταν σε σημειο που δεν τα εβλεπε. Με 40 βαθμους και καποιες φορες και περισσοτερο, βγαινουν και καθονται στο μπαλκονι και περνανε μια χαρα και αν προσπαθησεις να τα βαλεις μεσα με το ζορι, δεν τους αρεσει κιολας, γενικα αντιδρουν διαφορετικα απο εμας στην ζεστη, απλα καλο ειναι να εχουν στην διαθεση τους παντα φρεσκο δροσερο νερακι σε παρα πολλα σημεια του σπιτιου.Χτες που είχε πιο πολύ ζέστη μέχρι και η Linka είχε επηρεαστεί και είχε χάσει το 60% της διαβολοσύνης της και ξάπλωνε απλωμένη από εδώ κι από εκεί......αλλά είναι πολύ ζεστό το διαμέρισμα γενικά και μόνο με ανεμιστήρα τη βγάζουμε... ώσπου να βάλω επιτέλους σίτες να κάνει και λίγο ρεύμα... Εντωμεταξύ έχει και κάτι υπολείμματα ρινοτραχιείτιδας και ανησυχώ μήπως όταν τη φυσάει ο ανεμιστήρας χειροτερέψει?
![]()
Οσο για εσας τα διποδα που αντιδρατε πιο νορμαλ στην ζεστη, μια και εχετε μονο ανεμιστηρες και οχι κλιματιστικο, θα σου προτεινα να δοκιμασεις να αφησεις μεσα στον χωρο παγο να λιωνει, θα εκπλαγεις απο την δροσια που φερνει. Ειναι ενα κολπο που το εφαρμοζαν παλιοτερα στα νοσοκομεια πριν βαλουν ολα κλιματιστικα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool