Ζέστη!

• Thread starter Thread starter Jasmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Jasmin

Νεοφερμένο μέλος

Η Jasmin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους!
Ειμαι ανησυχη με τη συμπεριγορα της γατας μου γιατι δειχνει να ζεσταινεται πολυ...
Παιζει μονο το βραδυ που πεφτει η θερμοκρασια και καθεται απλωμενη συνεχεια στο μαρμαρο...
Δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι περσιας και εχει πολυ τριχωμα.
Που να πιασουν και οι πολλες ζεστες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ίδιο παθαίνει και η Μένια μου, την ημέρα είναι συνέχεια ξάπλα και τώρα ξαπλώνει πλέον στο πάτωμα όπου έχει ρεύμα αέρα, και το βράδυ δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε... Και μόλις τώρα θα μπει ο Ιούνιος... Ωχ τι έχουμε να τραβήξουμε αυτό το καλοκαίρι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζεστη!

Να μην ανησυχω δηλαδη για την μικρη μου???????
Να την κανω κανενα μπανιο?
Μια μερα βουτηξε τη μουριτσα της μεσα στις σαπουναδες!!!!!!!!

εχει ενα αρθρο εδω που λεγεται cool cats , ισως βοηθησει..και τα δικα μου εχουν γινει υποτονικα λογο ζεστης θα ελεγα...

εχει ενα αρθρο εδω που λεγεται cool cats , ισως βοηθησει..
Το άρθρο βρίσκεται εδώ:
Cool Cats: Kρατήστε τη γάτα σας δροσερή το καλοκαίρι :cool:

εχει ενα αρθρο εδω που λεγεται cool cats , ισως βοηθησει..και τα δικα μου εχουν γινει υποτονικα λογο ζεστης θα ελεγα...

Moνο η δικια μου τρεχει σαν παλαβο και ειναι και φουντωτη!!Δε δειχνει να ζεσταινεται και σημερα εχει μουρλαθει τελειως!Αποφασισε να με ξυπνησει απο τις 7(νομιζε φαινεται οτι παω για δουλεια) και κανει ενα σωρο παλαβομαρες:mad: Εκτος κι αν αυτο ειναι ενδειξη οτι ζεσταινεται

Κι ο Πρέστο παρουσιάζει από χθες ληθαργική συμπεριφορά, σήμερα έκανε και έναν εμετό. Η κτηνίατρος που τον είδε είπε ότι πιθανόν να είναι από τη ζέστη, καθώς δεν παρουσιάζει σημάδια ίωσης. Μου τόνισε όμως ότι η αλόγιστη χρήση κλιματιστικού μπορεί να προκαλέσει στη γάτα αναπνευστικά προβλήματα, οπότε προσοχή :/:

τα χουν παιξει τα κακομοιρα τα γατια μας...ομως το κουβερτακι κουβερτακι δεν παει η χαζη στο σεντονι να κοιμηθει εκει στη μαλλινη κουβερτα να βγαλει τη μπεμπελη....:blink:

Ax βρε τυχερές εγώ που θέλω να αποβλακωθεί λίγο για να κοιμηθώ τον έχω συνεχώς στην μπρίζα. Δαγκώνει τρέχει πηδάει και εγώ είμαι κατάκοποη από την δουλειά να του κουνάω ένα παιχνίδι με το χέρι μου:lol:

Κι εμένα ο Σειριος κοιμαται πολυ.Τον χτενίζω με βρεγμένη βούρτσα το απογευματάκι,και το μεσημέρι που εχει πολύ ζέστη τον βάζω στο δωμάτιό μου με κλιματιστικο.

Mεχρι και ο Σειριος κοιμαται!!!!Τελικα η δικια μου εχει εξτρα μονωση με το φουντωτο τριχωμα,γιατι απο ζεστη δεν εχει καταλαβει και πολλα μεχρι τωρα!!Καμια αλλαγη σας λεω...!!!Ουρανια σε νιωθω!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα! Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί έσφιξαν κι εδώ οι ζέστες, κι ανησυχώ για τη Μπριάμ. Η ίδια δε δείχνει κανένα σημάδι που να με ανησυχεί, αλλά έχουμε απόλυτη άπνοια και ανεβασμένες θερμοκρασίες, συν το ότι το διαμέρισμά μου έχει μπροστά μία κλειστη βεράντα, με γυαλί στις τρεις πλευρές... άρα θερμοκήπιο!
Συνήθως αν πρέπει να φύγω της αφήνω κλειστά τα πατζούρια και ανοιχτά τα τζάμια, και απομονώνω εν μέρει τη βεράντα (έχει ανάμεσα συμπαγείς ξύλινες συρόμενες)... αλλά, να, σήμερα ήθελα να δουλέψω στη βιβλιοθήκη και μένω σπίτι για να μπορώ να έχω ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα και τα παράθυρα, να αερίζεται το σπίτι.

Μήπως υπερβάλλω;
Μες στο διαμέρισμα έχουμε τώρα 28.5° και λογικά θα ανεβεί στους 30+ μες στη μέρα
Κλιματιστικά δεν υπάρχουν, μόνο ανεμιστήρας...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε συνθήκες Ελλάδας 30+ είναι πολύ φυσιολογικές. Ας πούμε το σπίτι μας έχει ήδη πιάσει τους 30, παρόλο που τα βράδια ακόμη είναι δροσερά. Οπότε έχουμε να ανεβαίνουμε... Κι εμείς με ανεμιστήρες τη βγάζουμε συνήθως. Αν της έχεις πολύ νερό δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Απλά θα ταβλιαστεί μάλλον και θα κοιμάται όλη την ώρα... ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ελπίζω... κι εγώ αυτό λέω, τόσα γατούλια στην Ελλάδα, πώς αντέχουν τα 40άρια... απλά η μαντάμ είναι κακομαθημένη... μάλλον θα φύγω, αλλά πρώτα θα της αφήσω πολύ νερό :hmm:

Γιδακι,αφησε τα παντζουρια κλειστα με ανοιχτα τα τζαμια,και αν μπορεις βαλε και μια λεκανη με νερο,εκτος απο αυτο που θα πινει.Εγω το κανω,οταν φοβαμαι οτι θα σκασουν απο ζεστη,ετσι ωστε σε περιπτωση αναγκης να τσαλαβουτηξουν στη λεκανη.Θεωρητικα βεβαια ολα αυτα,δεν ξερω καν αν θα το εκαναν.Καλε τοση ζεστη εχει εκει;Εντυπωση μου κανει..:eek:

Κοίτα είναι σχετικό το "τόση ζέστη", αλλά αν σκεφτείς ότι έχουμε άπνοια, και ότι έχω το θερμοκήπιο της βεράντας, είναι αποπνικτικά...
Θα πάω να πάρω κουρτίνες για έξω, να κόβει τουλάχιστον κάπως τον ήλιο.
Εδώ, δηλαδή, με 31 βαθμούς και ξεκινάμε να υποφέρουμε, καλύτερα οι 40 στην Ελλάδα.

Χτες που είχε πιο πολύ ζέστη μέχρι και η Linka είχε επηρεαστεί και είχε χάσει το 60% της διαβολοσύνης της και ξάπλωνε απλωμένη από εδώ κι από εκεί......:eek: αλλά είναι πολύ ζεστό το διαμέρισμα γενικά και μόνο με ανεμιστήρα τη βγάζουμε... ώσπου να βάλω επιτέλους σίτες να κάνει και λίγο ρεύμα... Εντωμεταξύ έχει και κάτι υπολείμματα ρινοτραχιείτιδας και ανησυχώ μήπως όταν τη φυσάει ο ανεμιστήρας χειροτερέψει?:hmm:

Καλύτερα να ρωτήσεις γιατρό για αυτό, καλό μου :hmm:

Κοίτα είναι σχετικό το "τόση ζέστη", αλλά αν σκεφτείς ότι έχουμε άπνοια, και ότι έχω το θερμοκήπιο της βεράντας, είναι αποπνικτικά...
Θα πάω να πάρω κουρτίνες για έξω, να κόβει τουλάχιστον κάπως τον ήλιο.
Εδώ, δηλαδή, με 31 βαθμούς και ξεκινάμε να υποφέρουμε, καλύτερα οι 40 στην Ελλάδα.
Γιδι μου θα σε συμβουλευα να μην βαλεις κουρτινες σε εναν χωρο με τζαμαρια, θα ζεσταινεστε εξισου. Το λεω γιατι ενας ξαδελφος μου εχει ενα τετοιο δωματιο και ελυσε το θεμα με περσιδες και μαλιστα ξυλινες για να ειναι και σκουρες και να κρατανε καποια ζεστη.:hmm:

Χτες που είχε πιο πολύ ζέστη μέχρι και η Linka είχε επηρεαστεί και είχε χάσει το 60% της διαβολοσύνης της και ξάπλωνε απλωμένη από εδώ κι από εκεί......:eek: αλλά είναι πολύ ζεστό το διαμέρισμα γενικά και μόνο με ανεμιστήρα τη βγάζουμε... ώσπου να βάλω επιτέλους σίτες να κάνει και λίγο ρεύμα... Εντωμεταξύ έχει και κάτι υπολείμματα ρινοτραχιείτιδας και ανησυχώ μήπως όταν τη φυσάει ο ανεμιστήρας χειροτερέψει?:hmm:
Στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα τοσο, οι γατουλες ξερουν καλυτερα απο εμας τι τους κανει καλο και τι οχι. Τα δικα μου τα γατια για παραδειγμα παρ' ολο που η ζεστη τα κανει πιο νωθρα και νωχελικα, την προτιμουν απο τους χωρους που υπαρχουν ανεμιστηρες και κλιματιστικα. Κανενα απο τα γατια μου δεν συμπαθησε ποτε τον ανεμιστηρα και παντα πηγαιναν και καθονταν σε σημειο που δεν τα εβλεπε. Με 40 βαθμους και καποιες φορες και περισσοτερο, βγαινουν και καθονται στο μπαλκονι και περνανε μια χαρα και αν προσπαθησεις να τα βαλεις μεσα με το ζορι, δεν τους αρεσει κιολας, γενικα αντιδρουν διαφορετικα απο εμας στην ζεστη, απλα καλο ειναι να εχουν στην διαθεση τους παντα φρεσκο δροσερο νερακι σε παρα πολλα σημεια του σπιτιου.
Οσο για εσας τα διποδα που αντιδρατε πιο νορμαλ στην ζεστη, μια και εχετε μονο ανεμιστηρες και οχι κλιματιστικο, θα σου προτεινα να δοκιμασεις να αφησεις μεσα στον χωρο παγο να λιωνει, θα εκπλαγεις απο την δροσια που φερνει. Ειναι ενα κολπο που το εφαρμοζαν παλιοτερα στα νοσοκομεια πριν βαλουν ολα κλιματιστικα.

Σ'ευχαριστώ πολύ Βάσω μου, αλλά απορώ, δε θα κάνει διαφορά;! Δεν μπορεί, έστω λίγο, όταν μπαίνει ο ήλιος ζωντανός μέσα (έχει και νότιο προσσανατολισμό) υποφέρουμε πιο πολύ από πιο ζεστές μέρες με συννεφιά :confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back