Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
), τουλάχιστον να κόβει τον ήλιο... :worried:Θα κάνω ένα πείραμα το Σαββατοκύριακο και θα σας πω! Ξέρω τουλάχιστον ότι θα μετακομίσω από αυτό το διαμέρισμα το χειμώνα, και έτσι δε με νοιάζει κάτι μακροπρόθεσμο...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Κι εγω υποφερω με το θεμα της ζεστης,κι ο Κοναν επισης.Παρατηρω οτι κοιμαται περισσοτερες ωρες εδω και 2 μερες,κι ειναι λογω της ζεστης επειδη κι εμεις ετσι ειμαστε,σαν τα κοτοπουλα.Μενω στον τριτο οροφο σε σοφιτα κι επειδη εχω σιτες απλες στα παραθυρα και δεν εκανα ακομη εξ ολοκληρου την κατασκευη με τα καφασωτα για να μη γινει καμια βλακεια και βγει στα...κεραμιδια ο γατουλης,εχω τα 2 μεγαλα παραθυρα μονιμως σε ανακλιση,δε το ρισκαρω.Τον παρατηρω ομως που κοιμαται στα πλακακια του μπανιου γυρω απο τη μπανιερα και στο γρανιτη στο τζακι,που εχει δροσια.Οσο για το κλιματιστικο και τις βλαβες που προκαλει στο αναπνευστικο τους,ναι,αυτο ισχυει.Εγω το εχω στους 29 βαθμους,οχι πιο χαμηλα,δεν το ρισκαρω.Και δε το αναβω και για πολυ ωρα.
προσοχη στις ανακλισεις! να εχεις συνεχεια το μυαλο σου και να μην τις αφηνεις ποτε αν δεν εισαι εκει να επιβλεπεις.
ως προς το κλιματιστικο, ηθελα και εγω να ρωτησω ειχε κανεις θεμα με τις γατες του να εχουν προβλημα στην αναπνοη απ το κλιματιστικο?
εμεις περυσι που το καιγαμε παρατηρησαμε οτι ο γατουλης λαχανιαζε συχνα σε σχεση με πριν οταν επαιζε και εκτος αυτου εκανε και καποιους περιεργους ηχους (σαν συριγμους). μια φορα που εγω δεν ημουν ξυπνησε στον υπνο του και εκανε εναν ηχο σαν να πνιγεται και φρικαραμε. η κτηνιατρος τον εξετασε και δεν βρηκε κατι, μας ειπε οτι μαλλον ειναι απ το κλιματιστικο και θα πρεπει να εχουμε ανοιχτα παραθυρα οσο γινεται και να εχουμε και μια λεκανη με νερο για να εξατμιζεται και να εχει υγρασια η ατμοσφαιρα. τελικα οντως απο το κλιματιστικο ηταν, αλλα δεν γινεται να μην το αναβουμε, φοβαμαι μην ξαναεχουμε τα ιδια

anna 21
Δραστήριο μέλος

1) Να απομονώσω τελείως τη βεράντα, για να μπαίνει όσο το δυνατόν λιγότερη ζέστη; Το κακό είναι ότι δε θα έχει τη θέα της η Μπριάμ (και πώς γουστάρει να κοιτάει τι γίνεται έξω, το γνωρίζετε)
2) Να μην την απομονώσω τελείως, αλλά ρισκάρω να μπαίνει ζέστη άδικα μέσα...
Τι λέτε;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Απο την αλλη παλι, η Μπριαμ ενδεχεται να θελει να βλεπει εξω παρ' ολη την ζεστη και αν κρινω απο τα δικα μου τα βλαμμενα ποσως θα την ενδιαφερει το θεμα μπροστα στο χαζεμα που κανει απο κει.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς κατάφερα αυτές τις δύο μέρες που είχαμε τις θερμότερες μέρες του χρόνου να είμαι αρκετή ώρα σπίτι, και άρα να ρυθμίζω τα παράθυρα ώστε να κάνει ρεύμα, αλλά ανησυχώ ακόμα για το επόμενο σκ που θα λείψω και κατά το οποίο θα έχουμε πάλι καύσωνα...

Βεβαια εδω που εχει υπερβολικη ζεστη σαν σημερα,το αναψα για καμια ωριτσα το κλιματιστικο,γιατι θα σκαγαμε.Αλλα γενικα δε το μπορω ρε κοριτσια.Ειχα παθει ψυξη πριν απο χρονια,εξαιτιας αυτου,και δεν το θελω καθολου 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool