Elena_p
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλενα πίστεψέ με, είναι μικροσκοπικό. Πριν δυο μέρες το είδα, ίσα με την παλάμη μου είναι!!!
Λες η παλάμη σου να είναι σαν του φασούλα???

(ασφαλώς κάνω πλάκα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καλύτερο για να καταλάβουμε το μέγεθος είναι να τον κρατάει κάποιος στα χέρια, οπότε συγκρίνουμε με το μέγεθος της παλάμης![]()
Αργότερα όμως γιατί τώρα κοιμάτε και δεν θέλουμε να το ανησυχίσουμε. Χθες δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου. Εώς που το πήρα στο κρεβάτι μου. Για να καταλάβεις δίπλα από το γραφείο(δωμάτιο) είναι το υπνοδωμάτιο μου. Και πιο δίπλα της μαμάς μου.

Elena_p
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όπως όλα τα περσάκιαΠάντως, όσο κι αν είναι, είναι κούκλος.![]()

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πρώτη μερα είναι θα συνηθίσει. Και ο δικός μου το κάνει αυτό ακόμα παρόλο που περασε 1 χρόνος σχεδόν από τότε που τον πήρα. Ίσως επειδή είναι άντρες δεν θέλουν κ πολλά πολλαΠεριμένω συμβουλέ!!! Αν και είχαμε δυο γάτες. Η μαμά μου και εγώ είμαστε λίγο άσχετες στο θέμα της εκπαίδευσης. Αλλά στο θέμα της φροντίδας δεν μας φτάνει κανείς! Νομίζω πως είναι λίγο φοβισμένος, τρώει κανονικά, κοιμάτε παίζει μια χαρά. αλλά όταν πάμε να το χαιδέψουμε λίγο ή να το πάρουμε αγκαλία φοβάτε... Τι να κάνουμε???
Πάντως όπως έχω ακούσει βοηθάει πολύ η συχνή επαφή, να τον χαιδεύεις δλδ συχνα ή να του μιλάς γλυκά κ να ακούει τη φωνή σου. Και εμένα μου αρέσει αυτό το φαγήτο(εξίσου άσχετο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Σου γράφω επειδή όπως είπες το άλλο σας γατάκι έπεσε απο το μπαλκόνι. Επειδή κι εγώ φοβάμαι για τα γατακια μου έχω βάλει πλέγμα πλαστικό - απο αυτό που βάζουμε όταν έχουμε μωρά στο σπίτι- γύρω γ'υρω στις βεράντες μας. Θα σας πρότεινα να βάλετε κι εσείς για καλό και για κακό.
Είσαι τυχερό κοριτσάκι που η μαμάκα σου σε αγαπάει τόσο πολύ που σου κανει τέτοιες εκπλήξεις.
Να μου φιλήσεις το μουσούδι του Περσάκου σου
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
οπως και να χει να σου ζησει και να το προσεχεις... ειναι γλυκας!!!!
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν ας πούμε γεννήθηκα εγώ υπήρχαν στο σπίτι 2 γάτες μετά από ένα χρόνο η μία πέθανε και η άλλη πέθανε πρόπερσυ
στα 16 της! Και μετά από αυτό που έγινε με τη γατούλα μου την άλλη (την Λαίδη) έχουμε βάλει πλέγμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool