katerina_022
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Χρειάζεται μια υπεύθυνη διάγνωση που μόνο ο ειδικός είναι αρμόδιος να απαντήσει.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η γατούλα γρήγορα να συνέλθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Καλού-κακού όμως προσπάθησε για εξέταση από κτηνίατρο. Τα συμπτώματα είναι νευρολογικής φύσης , κι όσο κι αν είναι προσωρινά, χρειάζεται αποκλειστεί η περίπτωση κάποιου υποκείμενου σοβαρότερου προβλήματος.
Επίσης, αν γίνεται, μην την αφήνεις να τριγυρίζει έξω, ή, τουλάχιστον ο χώρος που θα βγαίνει να είναι περιφραγμένος ώστε να μην απομακρύνεται έτσι ώστε να μπορείς να την παρακολουθείς.
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
ΦΛΩΡΑ ειναι 1,5 χρονων.Τα βραδια την αφηνουμε εξω,γιατι ζω με τους γονεις μου και εχουν θεμα

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
[/QUOTE] Αφου μενει εξω τα βραδια καλυτερα να την πατε σε καποιο κτηνιατρο να εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι κατι αλλο.Να υποθεσω δεν ειναι στειρωμενη ετσι;
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι στειρωμενη,εμβολιασμενη και της δινουμε αλλο ενα χαπακι για τα παρασιτα.Δεν νομιζω να κολλησε κατι,βεβαια συμφωνησα με τους δικους μ οτι αν δε δουμε βελτιωση γρηγορα θα την παμε σε κτηνιατρο
Μπορει ομως να την τσιμπησε κατι,τωρα το καλοκαιρι ολο και διαφορα ζωιφια τριγυρνουν η να εφαγε κατι απο μονη της η να της πεταξαν,γιατι αφου λες καθεται σαν να ειναι κουρασμενη,σημαινει οτι ειναι νωχελικη.Δεν ειναι καλο σημαδι να μην σηκωνεται καθολου. Η γνωμη μου ειναι να κανετε μια επισκεψη στο κτηνιατρο,μην την αφησετε και αλλο βραδυ ετσι εξω.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
Τα ματακια της εγιναν οπως πριν και η ουρα της σταματισε να κουναει σαν τρελη.Φαινεται αρκετα πιο ηρεμη τωρα.Παρατηρησα την πατουσα της και ειδα οτι το νυχακι της ειχε γυρισει καπως προς τα μεσα,οταν πηγα να το ακουμπισω αντεδρασε περιεργα,αλλα πιστευω οτι εκει πονουσε :/ Παντως περπαταει κανονικοτατα σημερα (καμια σχεση με προχθες).Γενικα στη περιοχη μου η κατασταση οσο αφορα τη φροντιδα των ζωων ειναι απαραδεχτη...ευτυχως που υπηρχε ενας εμπειρος ανθρωπος και μας βοηθησεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Προσωπικά νομίζω πως τα δύσκολα περάσαν ευτυχώς.Λοιπον...εχθες η γατα φαινοταν χειροτερα.Πηραμε τηλεφωνο στο κτηνιατρειο,το σηκωσε η υπαλληλος και ειπε οτι ο γιατρος λειπει....μετα βρηκα το τηλεφωνο ενως αλλου γιατρου,και δεν σηκωνε ουτε το σταθερο ουτε το κινητο του.Η μονη λυση που εμενε ηταν να παω σε ενα pet shop (κτηνιατρικο φαρμακειο για την ακριβεια ,ο ανθρωπος ξερει πολλα για τα ζωα,μου ειχε πει να παω εκει τη γατα μου να την εμβολιασει),του ειπα τα συμπτωματα και μου ειπε οτι η γατα επαθε σοκ.Μου εδωσε 2 ενεσεις, να κανω τη μιση χθες και την αλλη μιση σημερα.Ηδη χθες το βραδυ εγινε πιο δραστηρια και πριν λιγο ειχε ορεξη για παιχνιδιαΤα ματακια της εγιναν οπως πριν και η ουρα της σταματισε να κουναει σαν τρελη.Φαινεται αρκετα πιο ηρεμη τωρα.Παρατηρησα την πατουσα της και ειδα οτι το νυχακι της ειχε γυρισει καπως προς τα μεσα,οταν πηγα να το ακουμπισω αντεδρασε περιεργα,αλλα πιστευω οτι εκει πονουσε :/ Παντως περπαταει κανονικοτατα σημερα (καμια σχεση με προχθες).Γενικα στη περιοχη μου η κατασταση οσο αφορα τη φροντιδα των ζωων ειναι απαραδεχτη...ευτυχως που υπηρχε ενας εμπειρος ανθρωπος και μας βοηθησε
Συνέρχεται η γατούλα σου και όπως λες κι εσύ, ευτυχώς που υπήρχε κι αυτός ο άνθρωπος.
Δεν ξέρω σε ποια περιοχή ακριβώς είσαι αλλά γενικά σε πολλά μέρη της επαρχίας η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη...

Νομίζω Φλώρα μου πως άνθρωπος που έχει άδεια για κτηνιατρικά φάρμακα, πρέπει να έχει μια στοιχειώδη γνώση της φαρμακολογίας, τουλάχιστον. Και αν έχει και κάποια εμπειρία, εγώ μάλλον θα τον εμπιστευόμουν περισσότερο από έναν αδιάφορο κτηνίατρο...Κατερινα , η γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις οταν γυρισει ο κτηνιατρος να την πας,να την εξετασει να εισαι σιγουρη οτι δεν εχει τιποτα σοβαρο δεν ξερεις η ενεση που σου εδωσε ο ανθρωπος του πετ-σοπ, τι φαρμακο περιεχει και ποσο αποτελεσματικο η βλαβερο ειναι για τη γατουλα.

΄Οσο για το φάρμακο που περιείχε η ένεση, ξέρω ποιό είναι αλλά δεν μου έρχεται τώρα η δραστική ουσία. Είχαν κάνει και στον Κόκο μου κάποτε που είχε πάθει ένα νευρολογικό επεισόδιο...
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
ευτυχως η γατα φαινεται μια χαρα τωρα.Οπως και να χει σε μερικες μερες πρεπει να φυγω φοιτητρια (δυστηχως δεν μπορω να την παρρω μαζι μ),οποτε πρεπει να βασιστω στους γονεις μClaire Rentfield ασε,ειχα βαλει τα κλαματα απο τα νευρα μ...γτ τοση αδιαφορια προς τα ζωα;Λες και ζουμε αιωνες πριν
Να μην υπαρχει ενας γιατρος στην αναγκη,αλλα να πρεπει να τρεχουμε μες τη ζεστη 2 ωρες με το αμαξι...δεν ξερω καν αν θα την παλευε η γατα αυτη τη ταλαιπωριαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool