Στελίνα
Νεοφερμένο μέλος
Ο Στελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
03-06-08
20:09
Κάποιες φορές όταν έρχεται κάποιος στο σπίτι που δεν τον ξέρει η γατούλα μου αρχίζει και γριλίζει και κάποιες σπάνιες φορές μπορεί και να του ορμήσει.Πως μπορώ να την κάνω πιο φιλική?Κατα τα άλλα είναι πολύ ηρεμη.
..
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
03-06-08
20:57
δεν ειναι σιγουρο οτι ζηλευει επειδη δεν τον συμπαθει?αυτο συμβαινει με ολους η με συγκεκριμενα ατομα?? παρατηρησε το και ο δικος μου φοβαται ευκολα τους ξενους αλλα εχει μαθει ποιοι τον συμπαθουν και ποιοι οχι και δεν εχουμε προβλημα απο εκεινους που ερχονται σπιτι συχνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στελίνα
Νεοφερμένο μέλος
Ο Στελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
04-06-08
18:46
Όντως,δεν το κάνει με όλους αυτό.Μάλλον θα φοβάται όπως λες.Σε ευχαριστώ για την συμβουλή!
και πολύ ωραίο το δίδαγμα...
Πάντως θα ταιριάζουν οι γατούλες μας

και πολύ ωραίο το δίδαγμα...
Πάντως θα ταιριάζουν οι γατούλες μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
04-06-08
21:46
Ρίξε μια ματιά κι εδώ,λέει γενικά για την επιθετικότητα,και ίσως βρεις κάποιες συμβουλές που σε βοηθήσουν.

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
04-06-08
22:26
σαν χαρακτηρες ναι για μαζι δεν ξερω!!!Και το αρθρο που σου προτεινει η moukelis ειναι πολυ καλο οταν ερχεται καποιος εντελως ξενος στο σπιτι μπορεις να βαλεις την γατα απλα σε αλλο δωματιο οσο διαρκεσει η επισκεψη τωρα αν κανεις νεους φιλους και ερθουν πρωτη φορα προειδοποιησε τους και η γατα αν σε δει αρκετη ωρα με καποιους και καταλαβει οτι παιρνας καλα θα ειναι ηρεμη και μπορει να ερθει να τριφτει και στους αλλους συνηθως αυτους που δεν θελει ο γατος μου να δει και θελει να φυγει οσο πιο μακρια γινετε ειναι εκεινοι που ειτε δεν συμπαθω ειτε αισθανομαι αβολα για οποιονδηποτε λογο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum