Ζηλεύει τους ξένους

Στελίνα

Νεοφερμένο μέλος

Ο Στελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Κάποιες φορές όταν έρχεται κάποιος στο σπίτι που δεν τον ξέρει η γατούλα μου αρχίζει και γριλίζει και κάποιες σπάνιες φορές μπορεί και να του ορμήσει.Πως μπορώ να την κάνω πιο φιλική?Κατα τα άλλα είναι πολύ ηρεμη.:blink:..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι σιγουρο οτι ζηλευει επειδη δεν τον συμπαθει?αυτο συμβαινει με ολους η με συγκεκριμενα ατομα?? παρατηρησε το και ο δικος μου φοβαται ευκολα τους ξενους αλλα εχει μαθει ποιοι τον συμπαθουν και ποιοι οχι και δεν εχουμε προβλημα απο εκεινους που ερχονται σπιτι συχνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως,δεν το κάνει με όλους αυτό.Μάλλον θα φοβάται όπως λες.Σε ευχαριστώ για την συμβουλή!:)
και πολύ ωραίο το δίδαγμα...
Πάντως θα ταιριάζουν οι γατούλες μας :cool:

Ρίξε μια ματιά κι εδώ,λέει γενικά για την επιθετικότητα,και ίσως βρεις κάποιες συμβουλές που σε βοηθήσουν.:)

σαν χαρακτηρες ναι για μαζι δεν ξερω!!!Και το αρθρο που σου προτεινει η moukelis ειναι πολυ καλο οταν ερχεται καποιος εντελως ξενος στο σπιτι μπορεις να βαλεις την γατα απλα σε αλλο δωματιο οσο διαρκεσει η επισκεψη τωρα αν κανεις νεους φιλους και ερθουν πρωτη φορα προειδοποιησε τους και η γατα αν σε δει αρκετη ωρα με καποιους και καταλαβει οτι παιρνας καλα θα ειναι ηρεμη και μπορει να ερθει να τριφτει και στους αλλους συνηθως αυτους που δεν θελει ο γατος μου να δει και θελει να φυγει οσο πιο μακρια γινετε ειναι εκεινοι που ειτε δεν συμπαθω ειτε αισθανομαι αβολα για οποιονδηποτε λογο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back