Ζημιάρικες γάτες ...

πηνελοπη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα.
Ταίζω τα αδεσποτάκια της γειτωνίας μου βάζωντας τους καθημερινά φαί στο πάρκινγκ μου στην πυλωτή της πολυκατικίας μου.Εκεί επίσης παρκάρουμε το αυτοκίνητο καί την μηχανή μας.Το πρόβλημα είναι πως τα γατιά το θεωρούν χώρο τους καί μαρκαρούν με ούρα το μηχανάκι,ανεβαίνουν στη σέλα την οποία την σκεπάζουμε με διπλή σακούλα σκουπιδιών καί παρόλα αυτά την σκίζουνε καί συχνά φτάνουνε οι νυχιές μέχρι την σέλα.Ο άντρας μου τα έχει πάρει καί θέλει να βάζουμε το φαί αλλού εγώ όμως νομίζω πως με το να τα ταίζω εδώ εάν κάποιο πάθει κάτι έχω περισσότερες πιθανότητες να το δω καί να το φροντίσω εκτός του ότι εάν βάζω το φαγητό κάπου εκτεθημένα ίσως κάποιος του ρίξει τίποτα στο φαγητό καί τους κάνει κακό.Μήπως υπάρχει κάποια ιδέα τι να κάνω.Ξέχασα να πώ οτί δεν με πειράζει τόσο όταν αφήνουν ούρα στις ρόδες αλλά όταν λερώνουν το τίμονι καί μπρόστα στη μηχάνη που βάζει τα πόδιά του όταν οδήγει είναι πρόβλημα.Καμία ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:προμηθευσου απο ενα pet shop η απο κτηνιατρο αποθητικο σπρευ για γατες δοκιμασε το οσο για την σελα μηπως αντι σακουλες σκουπιδιων να παρεις καλυμα π.χ για σιδεροστρα να το διπλοραψεις και να ειναι μαζι με ενα σχοινακι δεμενο??δεν ξερω αν υπαρχει στο εμποριο κατι σε καλυμα σελας μηχανης δεν ειχα ποτε μου τετοιο προβλημα γιατι δεν οδηγαω μηχανακι!!!!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:προμηθευσου απο ενα pet shop η απο κτηνιατρο αποθητικο σπρευ για γατες δοκιμασε το οσο για την σελα μηπως αντι σακουλες σκουπιδιων να παρεις καλυμα π.χ για σιδεροστρα να το διπλοραψεις και να ειναι μαζι με ενα σχοινακι δεμενο??δεν ξερω αν υπαρχει στο εμποριο κατι σε καλυμα σελας μηχανης δεν ειχα ποτε μου τετοιο προβλημα γιατι δεν οδηγαω μ
ηχανακι!!!!!!:D:D:D

Η ιδέα με το σιδερόπανο είναι φανταστική θα το δοκιμάσω όσο γιά το σπρέι το δοκιμάσαμε καί δεν έπιασε.

επειδή τις γάτες τους αρέσει να κοιμούνται κάπου ψηλά ,μήπως ένα καλάθι ή ένα ράφι στερεωμένο σε τοίχο;:)

Πόπη πίστεψέ με στο κάλυμα της σιδερώστρας έχουν ιδιαίτερη αδυναμία:) δεν νομίζω να λύσεις το προβλημά σου. Μήπως μια κουκούλα για το μηχανάκι της απέτρεπε. Έχει και μισές όχι ολόκληρες.

ποιό δραστικά μέτρα για να μην ξαναβάλουν τις πατούσες τους εκεί πάνω είναι το πιπέρι (κακούλι) αλλά αποτελεσματικό ένα και να καίει που λένε:redface:, το ξίδι επίσης δεν τους αρέσει καθόλου, η λεβάντα και ο καφές. Δοκίμασε το ξύδι για αρχή που απομακρίνει και τις οσμές

καλή ιδέα είναι ακόμα να τους φτιάξεις μια γωνία που θα τους αρέσει περισσότερο από την σέλα, σκέψου πάνε εκεί γιατί είναι μαλακά, ζεστά και υπερυψομένα γιανα έχουν θέα, πρέπει να τους φτιάξεις κάτι ανάλογο και ακόμα καλύτερο, αν υπάρχει σημείο που το χτυπάει ο ήλιος δοκίμασε εκεί:)

καλή λύση είναι αν μπορείς να στειρώσεις και κάποια ζώα αν όχι όλα, λύνεις το πρόβλημα του ψεκαζμού και εφόσον τους παρέχεις τροφή και αυτά πολλαπλασιάζονται ποιο εύκολα και ανεξέλενκτα μετριάζεις κάπως τον υπερπληθιζμό που θα ακολουθήσει:/

ποιό δραστικά μέτρα για να μην ξαναβάλουν τις πατούσες τους εκεί πάνω είναι το πιπέρι (κακούλι) αλλά αποτελεσματικό ένα και να καίει που λένε:redface:, το ξίδι επίσης δεν τους αρέσει καθόλου, η λεβάντα και ο καφές. Δοκίμασε το ξύδι για αρχή που απομακρίνει και τις οσμές

καλή ιδέα είναι ακόμα να τους φτιάξεις μια γωνία που θα τους αρέσει περισσότερο από την σέλα, σκέψου πάνε εκεί γιατί είναι μαλακά, ζεστά και υπερυψομένα γιανα έχουν θέα, πρέπει να τους φτιάξεις κάτι ανάλογο και ακόμα καλύτερο, αν υπάρχει σημείο που το χτυπάει ο ήλιος δοκίμασε εκεί:)
Εμένα τη λεβάντα τη λατρεύει,και μάλιστα μας την πρότεινε και η γιατρός μας για να εγκλιματιστεί μιο χαλαρά στο χώρο.:confused:

:hmm:καλά εσύ δεν έχεις γάτο:lol:

συγκεκριμένα για την λεβάντα το διάβασα και το δοκίμασα κάτω στο παρτέρι που το είχαν κάνει τουαλέτα οι περαστικοί γάτοι, φύτεψα 2 μέσα και ισύχασα

ο δικός σου πρέπει να είναι άλλο φρούτο... παρόλα αυτά μη δοκιμάσεις να δεις αν του αρέσουν και τα υπόλοιπα και ιδικά το πιπέρι:P

:hmm:καλά εσύ δεν έχεις γάτο:lol:

συγκεκριμένα για την λεβάντα το διάβασα και το δοκίμασα κάτω στο παρτέρι που το είχαν κάνει τουαλέτα οι περαστικοί γάτοι, φύτεψα 2 μέσα και ισύχασα

ο δικός σου πρέπει να είναι άλλο φρούτο... παρόλα αυτά μη δοκιμάσεις να δεις αν του αρέσουν και τα υπόλοιπα και ιδικά το πιπέρι:P
:lol::lol::lol::P
Καλέ και μια κοπέλα με βιρμανάκι έλεγε ότι ο Γάτος της μασουλάει τη γλάστρα με τη λεβάντα...:confused:

μπορεί να έχουν και διαφορετικές προτημήσεις πέρα από χαρακτίρα, νομίζω κάποιος άλος είχε πει για τα εσπεριδοειδή που υποτύθετε δεν τους αρέσουν και η δική της γάτα τρελένεται:confused:

:lol::lol::lol::P
Καλέ και μια κοπέλα με βιρμανάκι έλεγε ότι ο Γάτος της μασουλάει τη γλάστρα με τη λεβάντα...:confused:
Αχχ θυμηθηκες τον Αλφι...:) ναι εχει αδυναμια στη λεβαντα. Εκει που μου ετρωγε ολα τα φυτα, και ειχε πιασει απελπισια, απο τη μερα που πηρα τη γλαστρα με τη λεβαντα ησυχασα!! Δεν ξαναπαει στα αλλα φυτα, μονο τα μυριζει καπου καπου, αλλα τη λεβαντα μολις βγει στο μπαλκονι τη τσακιζει κανονικα!!:lol::lol:

Αχχ θυμηθηκες τον Αλφι...:) ναι εχει αδυναμια στη λεβαντα. Εκει που μου ετρωγε ολα τα φυτα, και ειχε πιασει απελπισια, απο τη μερα που πηρα τη γλαστρα με τη λεβαντα ησυχασα!! Δεν ξαναπαει στα αλλα φυτα, μονο τα μυριζει καπου καπου, αλλα τη λεβαντα μολις βγει στο μπαλκονι τη τσακιζει κανονικα!!:lol::lol:
Εμ ξεχνιέται ο Άλφι;;;:up:

Καλή μου ακούγετε η ιδέα με το ξύδι η το πιπέρι.

Δυστυχώς δεν παίζει να τους φτιάξω γωνίτσα δεν έχω καλόυς γείτωνες μου πετάνε συστηματικά τα μπολακιά με το νερό που τους βάζω γι' αυτό το λόγο τα ταίζω πάντα αργά το βράδυ να μη δίνω στόχο.

καλή λύση είναι αν μπορείς να στειρώσεις και κάποια ζώα αν όχι όλα, λύνεις το πρόβλημα του ψεκαζμού και εφόσον τους παρέχεις τροφή και αυτά πολλαπλασιάζονται ποιο εύκολα και ανεξέλενκτα μετριάζεις κάπως τον υπερπληθιζμό που θα ακολουθήσει:/

Δεν πιάνονται τα γατιά καί δεν προσπαθώ καί καί εγώ να τα κάνω πιό φιλικά γιατί φοβάμαι μήπως εισπράξουνε καμία κλοτσιά από την φιλικότητα από κανένα ανεγκέφαλο καί 'ετσι δεν ξέρω πως μπορώ να τα πιάσω χωρίς να μου κατεβάσουν τη μούρη γιά να ξεκινήσω να τα στειρώνω.

To κόλπο με το πιπέρι φαίνετε να έπιασε. Χίλια ευχαριστώ:up:

σοβαρά?:lol:

στο ιντερνετ το είχα διαβάσει αυτό το κόλπο, σχετικά με κήπους, ελέγε πως ακόμα και αν οι γάτες είναι του γείτωνα και σας χαλάνε τον κήπο πρέπει να τις σέβεστε. Αν σε μια γωνία τους βάλετε άμμο και στα παρτέρια που δεν θέλετε να σας χαλάνε ρίξετε κάτι από αυτά που σας είπα και παράλληλα σε μια άλλη γωνίτσα λίγα από τα μυρωδικά που τους αρέσουν ο κήπος σας θα είναι σφαλής. Όλα αυτά φυσικά γίνονται στο εξωτερικό εδώ μόνο φόλες ξέρουμε να ρίχνουμε:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back