Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν ας αρχίσω πρώτη
Το καλάθι για τα άπλυτα- Δια χειρός(ή μάλλον πατούσας) Μυρτούλας
Η πολυθρόνα του γραφείου μου, για αυτό συνεργάστηκαν άψογα ο Αρης με την Μυρτώ
ο καναπές του καθιστικού, εδώ το σταίλινγκ το επιμελήθηκε η Μυρτώ με τα νυχάκια της
και τελευταίο το υποπόδιο της μπρεζέρας, έργο που πρωτοξεκίνησε η Μυρτώ και αποτελείωσε ο Αρης!
Και τώρα θυμήθηκα ότι ξέχασα να σας δείξω την κουρτίνα, όπως την έχει κεντήσει ο Αρης όταν κυνηγάει μύγες!

Αλλά δεν με νοιάζει εγώ τα αγαπάω πολύ και τα δύο!!!

Υ.Γ Εψαξα άλλα δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα,αν υπάρχει συνχωνέψτε τα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα συγχαρητίρια μας!

aretha
Περιβόητο μέλος

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστήηηηηηηηη!!!Αυτό το θέμα μάλλον θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κρύψουμε απ' όσους άγατους κυκλοφορούν στο φόρουμ, ε;![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό το θέμα μάλλον θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κρύψουμε απ' όσους άγατους κυκλοφορούν στο φόρουμ, ε;![]()

Ναι μάλλον έχεις δίκιο!

Προτίνω να κάνουμε ειδική ενότητα για "προχωρημένους" η "μυημένους" και εκεί να το βάλουμε!

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τι, θα μπορούν να το βλέπουν μόνο τα μέλη; 
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Το τί είχα σπάσει εγώ μικρή...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ κανεις τη εξεραισηΜην ανησυχείτε δεν πτοούμεθα!![]()

Εγω να δειςΕξάλλου κι αυτοί με τα ζουζουνοπαιδάκια τα ίδια προβλήματα δεν έχουν;Το τί είχα σπάσει εγώ μικρή...
![]()

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕΓΩ δυστυχως ΔΕΝ την εχω σπιτι
ομως το χαλακι της εισοδου εχει γινει
χάλια

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν παιζω με τον πονο σου αλλα μηπως εχεις φωτογραφια του σκυλιου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
- εχει σπασει ενα ποτηρι
- εχει μασουλησει το καλωδιο του φορτιστη του λαπτοπ με αποτελεσμα να χρειαστω καινουριο φορτιστη
- εχει σπασει μια κορνιζα
- εχει ξεφτυσει η μοκετα στο τελος του διαδρομου (τρεχει και καθως στριβει σκαλωνουν τα πισω νυχια του και κανουν τραβηγματα στην μοκετα)
- ειναι πιθανον υπαιτιος για τον σκληρο δισκο στο λαπτοπ, αφου πηδουσε με φορα πανω του
- εχει ριξει μελανι στην μοκετα
- εχει σκισει σεντονια απο το να τρεχει με φορα στα κρεββατια
- μου εχει σκισει μπλουζακια
- εχει μασουλησει και κοψει την κεραια απο ραδιο-ξυπνητηρι
- τις τελευταιες μερες εκσφεντονιζε πραγματα απο επιπλα και γραφεια, αλλα ευτυχως δεν εκανε ζημιες περα του οτι εσπασε μια κορνιζα.

(μικρο ειναι το παιδι και θελει να παιξει)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήταν πάρα πολύ παλιές... Δεν τις έχω πια για τις ανεβάσω.. Το σκυλάκι δε χει πια, το είχαμε όταν ήμουν μικρή. Εις μνήμην τώρα πια...χιχιχι...![]()
Δεν παιζω με τον πονο σου αλλα μηπως εχεις φωτογραφια του σκυλιου;

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
καλά θα αστειεύστε μου φαίνεται... Είναι ζημιές αυτες που λέτε;;;;
Να αρχίσω από που;
Από τα 4 ή 5 ζευγαρια παπούτσια που μου έχουν καταστρέψει δαγκώνοντας τα και κόβοντας τα λουράκια;
Από τα 3 ζευγάρια μπότες που μου έχει κατουρήσει ο Χωσούλης προ στείρωσης.
Εδώ να πώ ότι είχε κατουρήσει και το κεφάλι του αδελφου μου στον ύπνο του, αλλά αυτο το πλύναμε και δεν πιανεται για ζημια.

Τα 4 κρυστάλλινα βάζα που έχουν σπάσει; Βάλτε και κανα δυο τασάκια. Και μερικά διακοσμητικά επίσης.
Τις κουρτίνες που έχουν ξελουρίσει;
Τον καναπέ που έχουν κάνει ονυχοδρόμιο;
Τα χαλιά που τα βρήκαν τυλιγμένα το καλοκαίρι και τα μάδισαν με τα νυχια τους;
Τους 3 φορτιστές που έχουν κόψει το καλώδιο, καθώς και τα 2 hands free που επίσης έχουν κόψει.
Μια j'adore του dior το μεγάλο μπουκάλι σχεδον αθικτο. (σπάει εύκολα τελικά).
Το καλώδιο από το λάπ τοπ μου ψυχοραγεί.
Και βέβαια τα άπειρα φυτά που μου εχουν κατουρήσει. Φυτευω φυτευω και τίποτα δεν βγαινει.
Ειναι κι άλλα, θα τα θυμηθώ...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μια κατουρημενη δερμάτινη καμπαρντινα. Δεν βγήκε ποτέ η μυρωδιά, αφήστε που έγινε και χάλια το δερμα στο κατουρημενο μερος γιατι άργησα να το παρω χαμπάρι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool