Ζημιαρόγατες εν δράσει!

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Πέρνοντας αφορμή από μια παρατήρηση της αγαπημένης μου συμπεθέρας ELLENIP είπα να ανοίξω ένα θεματάκι, για να πούμε εδώ τον πόνο μας για τις μικροκαταστροφές που μας έχουν κάνει τα αγαπημένα μας αιλουροειδή!;):P
Λοιπόν ας αρχίσω πρώτη
Το καλάθι για τα άπλυτα- Δια χειρός(ή μάλλον πατούσας) Μυρτούλας
2009430.jpg

Η πολυθρόνα του γραφείου μου, για αυτό συνεργάστηκαν άψογα ο Αρης με την Μυρτώ
2009428.jpg

ο καναπές του καθιστικού, εδώ το σταίλινγκ το επιμελήθηκε η Μυρτώ με τα νυχάκια της
2009429.jpg

και τελευταίο το υποπόδιο της μπρεζέρας, έργο που πρωτοξεκίνησε η Μυρτώ και αποτελείωσε ο Αρης!
2009416.jpg

Και τώρα θυμήθηκα ότι ξέχασα να σας δείξω την κουρτίνα, όπως την έχει κεντήσει ο Αρης όταν κυνηγάει μύγες!;)

Αλλά δεν με νοιάζει εγώ τα αγαπάω πολύ και τα δύο!!!:blink::P:P

Υ.Γ Εψαξα άλλα δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα,αν υπάρχει συνχωνέψτε τα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμας το Κριταλλακι μας,μας εχει χαλασει δυο καλλιματα (τοθ καναπε)και μια κουρτινα.Δυστυχος ομως δεν εχω φωτογραφιες γιατι τα εχουμε πεταξει.Τα ειχε κανει ολα με τρυπες......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο! :blink: :lol: Τα συγχαρητίρια μας! :lol: :lol: :lol:

Αυτό το θέμα μάλλον θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κρύψουμε απ' όσους άγατους κυκλοφορούν στο φόρουμ, ε; :lol::lol:

Αυτό το θέμα μάλλον θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κρύψουμε απ' όσους άγατους κυκλοφορούν στο φόρουμ, ε; :lol::lol:
Σωστήηηηηηηηη!!! :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:hmm::hmm:Ναι μάλλον έχεις δίκιο!;):P
Προτίνω να κάνουμε ειδική ενότητα για "προχωρημένους" η "μυημένους" και εκεί να το βάλουμε!:blink::blink::lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol: Και τι, θα μπορούν να το βλέπουν μόνο τα μέλη; :confused:

Ναι,γιατι οχι.:P

Μην ανησυχείτε δεν πτοούμεθα!:P:lol:

Εξάλλου κι αυτοί με τα ζουζουνοπαιδάκια τα ίδια προβλήματα δεν έχουν;:rolleyes:Το τί είχα σπάσει εγώ μικρή...:lol:

Μην ανησυχείτε δεν πτοούμεθα!:P:lol:
Εσυ κανεις τη εξεραιση:P:lol:

Εξάλλου κι αυτοί με τα ζουζουνοπαιδάκια τα ίδια προβλήματα δεν έχουν;:rolleyes:Το τί είχα σπάσει εγώ μικρή...:lol:
Εγω να δεις:lol::P

:(:(ΕΓΩ δυστυχως ΔΕΝ την εχω σπιτι:(:( ομως το χαλακι της εισοδου εχει γινει:D:Dχάλια:lol::lol::lol:

Αααα.. Τι μου θύμησες.. Ένα κουτάβι που είχαμε κάποτε, Κυριακή πρωί όταν ξυπνήσαμε και βγήκαμε στο κατώφλι του σπιτιού, τι να δούμε στο χαλάκι υποδοχής;;; Δυο ωραία καφέ (...) μας υποδέχτηκαν! :P

τι καφε;;;:blink:

Για να το πω πιο ευγενικά.. Το κουταβάκι μας αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του στο ωραίο μας χαλάκι...... :P

χιχιχι...:lol: :D Δεν παιζω με τον πονο σου αλλα μηπως εχεις φωτογραφια του σκυλιου;

• εχει σπασει ενα ποτηρι
  • εχει μασουλησει το καλωδιο του φορτιστη του λαπτοπ με αποτελεσμα να χρειαστω καινουριο φορτιστη
  • εχει σπασει μια κορνιζα
  • εχει ξεφτυσει η μοκετα στο τελος του διαδρομου (τρεχει και καθως στριβει σκαλωνουν τα πισω νυχια του και κανουν τραβηγματα στην μοκετα)
  • ειναι πιθανον υπαιτιος για τον σκληρο δισκο στο λαπτοπ, αφου πηδουσε με φορα πανω του
  • εχει ριξει μελανι στην μοκετα
  • εχει σκισει σεντονια απο το να τρεχει με φορα στα κρεββατια
  • μου εχει σκισει μπλουζακια
  • εχει μασουλησει και κοψει την κεραια απο ραδιο-ξυπνητηρι
  • τις τελευταιες μερες εκσφεντονιζε πραγματα απο επιπλα και γραφεια, αλλα ευτυχως δεν εκανε ζημιες περα του οτι εσπασε μια κορνιζα.
κατα τ' αλλα, ο ναρουτο μου ειναι σκετο αγγελουδι :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: (μικρο ειναι το παιδι και θελει να παιξει)

χιχιχι...:lol: :D Δεν παιζω με τον πονο σου αλλα μηπως εχεις φωτογραφια του σκυλιου;
Ήταν πάρα πολύ παλιές... Δεν τις έχω πια για τις ανεβάσω.. Το σκυλάκι δε χει πια, το είχαμε όταν ήμουν μικρή. Εις μνήμην τώρα πια... :(

πππφφ...:down::down:
καλά θα αστειεύστε μου φαίνεται... Είναι ζημιές αυτες που λέτε;;;;
Να αρχίσω από που;
Από τα 4 ή 5 ζευγαρια παπούτσια που μου έχουν καταστρέψει δαγκώνοντας τα και κόβοντας τα λουράκια;
Από τα 3 ζευγάρια μπότες που μου έχει κατουρήσει ο Χωσούλης προ στείρωσης.
Εδώ να πώ ότι είχε κατουρήσει και το κεφάλι του αδελφου μου στον ύπνο του, αλλά αυτο το πλύναμε και δεν πιανεται για ζημια.:P
Τα 4 κρυστάλλινα βάζα που έχουν σπάσει; Βάλτε και κανα δυο τασάκια. Και μερικά διακοσμητικά επίσης.
Τις κουρτίνες που έχουν ξελουρίσει;
Τον καναπέ που έχουν κάνει ονυχοδρόμιο;
Τα χαλιά που τα βρήκαν τυλιγμένα το καλοκαίρι και τα μάδισαν με τα νυχια τους;
Τους 3 φορτιστές που έχουν κόψει το καλώδιο, καθώς και τα 2 hands free που επίσης έχουν κόψει.
Μια j'adore του dior το μεγάλο μπουκάλι σχεδον αθικτο. (σπάει εύκολα τελικά).
Το καλώδιο από το λάπ τοπ μου ψυχοραγεί.
Και βέβαια τα άπειρα φυτά που μου εχουν κατουρήσει. Φυτευω φυτευω και τίποτα δεν βγαινει.
Ειναι κι άλλα, θα τα θυμηθώ...

Και ένα πορτατίφ σπασμενο.
Και μια κατουρημενη δερμάτινη καμπαρντινα. Δεν βγήκε ποτέ η μυρωδιά, αφήστε που έγινε και χάλια το δερμα στο κατουρημενο μερος γιατι άργησα να το παρω χαμπάρι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back