Ζητάμε επειγόντως βοήθεια!!!

Χριστιάννα Γερακαρίτη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστιάννα Γερακαρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
Εδώ και καιρό κυκλοφορεί μία αγέλη σκυλιών γύρω στα 12 σκυλιά στην περιοχή της Ν.Σμύρνης και κατα καιρούς άκουγα παράπονα ανθρώπων ότι δεν μπορούν να βγάλουν τα σκυλιά τους βόλτα και θέλαν να τους κάνουν ευθανασία καλώντας την Φιλοζωική.Πήγαμε να ρίξουμε μια ματιά και το θέαμα ήταν τρομακτικό.Σκελετωμένα σκυλιά με κουτάβια και ένας να μας λέει ότι εχθές πιάσανε ένα σκυλί απο την πείνα τους και το τρώγανε.Δεν πλησιαζόντουσταν με τίποτα.Με τα πολλά πήγε μια κοπέλα και τους έβαλε έναν μεγάλο κουβά για νερό και πήρε ένα 15κιλο σακί με ξηρά τροφή μαζί με κονσέρβες και έχουν αρχίσει και ηρεμούν λιγάκι.Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν βγαίνουμε οικονομικά γιατί εχουμε πάρα πολλά ζώα οι ίδιοι και υπάρχουν και δύο θυληκές μέσα στην αγέλη που είναι ετοιμόγεννες.Έχουν πάρα πολλά τσιμπούρια και θα χρειαστούμε και αμπούλες άν καταφέρουμε και πλησιάσουμε και πιάσουμε κάποια απο αυτά.Τώρα όμως απ΄ότι φαίνεται θα πολλαπλασιαστεί η αγέλη και το θέμα είναι μήν αρχίσουν και τρώνε τα μικρά απο την πείνα γιατί δεν τα καταφέρνουμε μόνες μας.Γιάυτό ζητάμε την όποια βοήθεια, είτε εθελοντική, κάποιος να αφήνει λίγη τροφή στο σημείο που βρίσκονται ή ακόμα να προσπαθήσουμε να πιάσουμε κάποια απο αυτά για στείρωση και για αμπούλες.Τα σκυλιά μπορείτε να πάτε να τα δείτε και μόνοι σας, βρίσκονται στην οδο Ευξείνου Πόντου 98 Ν.Σμύρνη ,απένατι σε ένα οικόπεδο είναι μαζεμένα.Δυστυχώς χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.
Τηλ .επικοινωνίας 6973741700 και 6973777998.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ την Βούλα που βοήθησε πολύ δίνοντας ένα τεράστιο σακί ξηρά τροφή.Βουλίτσα ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά σου.Χάρη σε σένα θα μπορούν να τρώνε φυσιολογικά για λίγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xριστιάννα θα έρθεις σήμερα στον Φλοίσβο;:hmm:

Χριστιάννα μπορώ και εγώ να δώσω τροφούλα για τα σκυλάκια:)Θα πάω αύριο να αγοράσω και εάν θες να συναντηθούμε να στην δώσω...Μόνο που επειδή δεν έχω ιδεά από σκυλοτροφές θα μπορούσες να μου πεις τι να πάρω μην με πιάσουνε και κότσο:hmm:

Κωνσταντίνα θα έρθω σήμερα στο Φλοίσβο.
Λόζυ ότι πιο φθηνό.Μην τρελαινόμαστε κιόλας,εδώ τρώγανε σκουπίδια και σκυλί.Όλα τους φαίνονται χαβιάρι σε σχέση με τα άλλα.

Xριστιάννα εκτός από τις τροφές μήπως θα πρέπει να γίνει κάτι να σπάσει η αγέλη>? Γιατί όταν βλέπουν αγέλες βάζουν φόλες.

Θα κοιτάξουμε πρώτα να δούμε μήπως μπορέσουμε και βρούμε κάμια άκρη με τον Δήμο Ν.Σμύρνης, ιδέα που μας έβαλε η Βούλα, και απο κεί και πέρα θα δούμε τί μπορούμε να κάνουμε,αφού τα σκυλιά ακόμα είναι πολύ προσεκτικά ώς προς τους ανθρώπους και φοβισμένα συγχρόνως.Ήδη τρείς θυληκές είναι ετοιμόγεννες........

Xριστιάννα πιέστε είναι υποχρεωμένοι οι Δήμοι παίρνουν επιδοτήσεις. Σε εμάς στην Καισαριανή έχει αναλάβει και πληρώνει τον γιατρό όποτε το θυμούνται βέβαια.

Λόζυ ούτε και εγώ ήξερα/ξέρω από σκυλοτροφές. Θα μιλήσουμε το βράδυ αν είναι να πάρεις το ίδιο με μένα. Είναι αρκετά οικονομικό.

Λόζυ ούτε και εγώ ήξερα/ξέρω από σκυλοτροφές. Θα μιλήσουμε το βράδυ αν είναι να πάρεις το ίδιο με μένα. Είναι αρκετά οικονομικό.

Bουλάκι το LIDL έχει οικονομικές σκυλοκροκέτες και κονσερβούλες.

Καλημέρα,
Δυστυχώς έχω ένα ευχάριστο νέο και ένα δυσάρεστο.
Το ευχάριστο είναι ότι μας έδωσε και η Κωνσταντίνα εχθές ένα μεγάλο σακούλι ξηρά τροφή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Το δυσάρεστο είναι ότι πήρα την κοπέλα που πάει κάθε μέρα εκεί για να της πώ τα νέα και μου είπε ότι εχθές γέννησε η μία σκύλα και τα κουτάβια της τα έχει παρατημένα απο άκρη σε άκρη και δεν την άφηναν τα σκυλιά να πλησιάσει και πολύ και έχει φρικάρει.Σήμερα το απόγευμα θα πάω και εγώ να δώ τί έχει γίνει και ελπίζω να βρώ τα κουτάβια μια χαρά.
Δυστυχώς η κατάσταση είναι απελπιστική.

:(:(:(:(
Ουφφφφφ! Δύσκολα τα πράγματα.
Για την τροφή μην ευχαριστείς καθόλου, ήταν πολύ μικρό το ποσό και όπως σου είπα επιφυλάσσομαι για επιπλέον όταν γυρίσω.
Καλή τύχη να έχετε!!!

:(:(:(:(
Ουφφφφφ! Δύσκολα τα πράγματα.
Για την τροφή μην ευχαριστείς καθόλου, ήταν πολύ μικρό το ποσό και όπως σου είπα επιφυλάσσομαι για επιπλέον όταν γυρίσω.
Καλή τύχη να έχετε!!!

Κωνσταντίνα, σε παρακαλώ πολύ να υπολογίσεις κι από μένα τροφή όταν ξαναγοράσεις και θα βρεθούμε να σου δώσω τα χρήματα. Κρίμα, τόσα σκυλιά...

Κορίτσια έχετε και εμένα στα υπόψη. Φεύγω την παρασκευή αλλά μόλις έρθω θα πάρω τροφή για τα σκυλάκια και θα συναντηθούμε κάπου να σας τη δώσω.

Καλημέρα,
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Λόζυ για την ξηρά τροφή που μας έδωσε εχθές.
Πήγα λοιπόν σήμερα το πρωί για να ταίσω τα σκυλιά και βρήκα μόνο δύο.
Την μάνα που γέννησε πρόσφατα (αλλά τα κουτάβια δεν τα είδα πουθενά) και έναν αρσενικό.
Κατάφερα να τα βγάλω φωτό για να δείτε και εσείς λίγο την κατάσταση.Δεν είναι και πολύ καλές,αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούσα να βγάλω γιατί δεν με πλησίαζαν για πολύ.
Επίσης μιλήσαμε με τον Δήμο Ν.Σμύρνης και μας είπε ότι λόγω Αυγούστου λείπουν όλοι οι αναπληρωματικοί και δεν μπορούν προς το παρών να μας βοηθήσουν και να καλέσουμε πάλι απο Σεπτέμβρη.
Αν είναι δυνατόν....

Συνημμένα

• ABCD0019.jpg
    ABCD0019.jpg
    185,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • ABCD0004.jpg
    ABCD0004.jpg
    254,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • ABCD0003.jpg
    ABCD0003.jpg
    272,4 KB · Εμφανίσεις: 44
  • ABCD0002.jpg
    ABCD0002.jpg
    232 KB · Εμφανίσεις: 38
Επίσης μιλήσαμε με τον Δήμο Ν.Σμύρνης και μας είπε ότι λόγω Αυγούστου λείπουν όλοι οι αναπληρωματικοί και δεν μπορούν προς το παρών να μας βοηθήσουν και να καλέσουμε πάλι απο Σεπτέμβρη

Την ίδια απάντηση είχα πάρει κι εγώ Χριστιάννα ακριβώς ένα χρόνο πριν από τον Δήμο Αλίμου.
Γι'αυτό και ότι έκανα το έκανα μόνη μου:/:

Μάλιστα...Οι φωτογραφίες είναι αποκαρδιωτικές:(Μέσα στα σκουπίδια και στα ξερόχορτα:( Τι τραβάνε τα καημένα. Για το Δήμο να μην το συζητήσουμε καλύτερα:mad:Χριστιάννα πώς αλλιώς μπορούμε να βοηθήσουμε? Υπάρχει περίπτωση τα κουτάβια να τα "απομάκρυνε" κάποιος??

Πάρα πολύ ωραία......δηλ.τρεχάτε ποδαράκια όλων των φιλόζωων μόνο έ;;
Καλά, θα επιμείνω και ότι καταφέρω...

Δυστυχώς Λόζυ τα σκυλιά δεν μας αφήνουν να τα πλησιάσουμε καθόλου.Θα προσπαθήσουμε να μας μάθουν λίγο μήπως μπορέσουμε και τα χαιδέψουμε έστω για να μπορούμε να τους βάλουμε καμιά αμπούλα γιατί είναι γεμάτα τσιμπούρια.Πρέπει οπωσδήποτε να μπορέσουμε να στειρώσουμε τις μάνες γιατί θα γεννήσουν και οι άλλες δύο τώρα και απο δώ και πέρα θα δώ τί άλλο θα μπορούσε να γίνει.Θα τα πρωωθήσω και αλλού και Θεός Βοηθός με τα καημένα.
Τώρα για τα μικρά, δεν νομίζω να τα απομάκρυνε κάποιος απλά δεν ξέρω και κατα πόσο είναι καλά ή οχι.

Oκ παιδιά τον Σεπτέμβρη αν θέλετε μαζευόμαστε και πάμε κατευθείαν στον Δήμο χωρίς τηλέφωνα χωρίς τ'ίποτα να δούμε πως θα συμπεριφερθούν. :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back