Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τηλ .επικοινωνίας 6973741700 και 6973777998.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω αύριο να αγοράσω και εάν θες να συναντηθούμε να στην δώσω...Μόνο που επειδή δεν έχω ιδεά από σκυλοτροφές θα μπορούσες να μου πεις τι να πάρω μην με πιάσουνε και κότσο
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λόζυ ότι πιο φθηνό.Μην τρελαινόμαστε κιόλας,εδώ τρώγανε σκουπίδια και σκυλί.Όλα τους φαίνονται χαβιάρι σε σχέση με τα άλλα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λόζυ ούτε και εγώ ήξερα/ξέρω από σκυλοτροφές. Θα μιλήσουμε το βράδυ αν είναι να πάρεις το ίδιο με μένα. Είναι αρκετά οικονομικό.
Bουλάκι το LIDL έχει οικονομικές σκυλοκροκέτες και κονσερβούλες.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς έχω ένα ευχάριστο νέο και ένα δυσάρεστο.
Το ευχάριστο είναι ότι μας έδωσε και η Κωνσταντίνα εχθές ένα μεγάλο σακούλι ξηρά τροφή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Το δυσάρεστο είναι ότι πήρα την κοπέλα που πάει κάθε μέρα εκεί για να της πώ τα νέα και μου είπε ότι εχθές γέννησε η μία σκύλα και τα κουτάβια της τα έχει παρατημένα απο άκρη σε άκρη και δεν την άφηναν τα σκυλιά να πλησιάσει και πολύ και έχει φρικάρει.Σήμερα το απόγευμα θα πάω και εγώ να δώ τί έχει γίνει και ελπίζω να βρώ τα κουτάβια μια χαρά.
Δυστυχώς η κατάσταση είναι απελπιστική.
konstans
Περιβόητο μέλος

Ουφφφφφ! Δύσκολα τα πράγματα.
Για την τροφή μην ευχαριστείς καθόλου, ήταν πολύ μικρό το ποσό και όπως σου είπα επιφυλάσσομαι για επιπλέον όταν γυρίσω.
Καλή τύχη να έχετε!!!
stellak
Διάσημο μέλος
Ουφφφφφ! Δύσκολα τα πράγματα.
Για την τροφή μην ευχαριστείς καθόλου, ήταν πολύ μικρό το ποσό και όπως σου είπα επιφυλάσσομαι για επιπλέον όταν γυρίσω.
Καλή τύχη να έχετε!!!
Κωνσταντίνα, σε παρακαλώ πολύ να υπολογίσεις κι από μένα τροφή όταν ξαναγοράσεις και θα βρεθούμε να σου δώσω τα χρήματα. Κρίμα, τόσα σκυλιά...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Λόζυ για την ξηρά τροφή που μας έδωσε εχθές.
Πήγα λοιπόν σήμερα το πρωί για να ταίσω τα σκυλιά και βρήκα μόνο δύο.
Την μάνα που γέννησε πρόσφατα (αλλά τα κουτάβια δεν τα είδα πουθενά) και έναν αρσενικό.
Κατάφερα να τα βγάλω φωτό για να δείτε και εσείς λίγο την κατάσταση.Δεν είναι και πολύ καλές,αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούσα να βγάλω γιατί δεν με πλησίαζαν για πολύ.
Επίσης μιλήσαμε με τον Δήμο Ν.Σμύρνης και μας είπε ότι λόγω Αυγούστου λείπουν όλοι οι αναπληρωματικοί και δεν μπορούν προς το παρών να μας βοηθήσουν και να καλέσουμε πάλι απο Σεπτέμβρη.
Αν είναι δυνατόν....
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
Επίσης μιλήσαμε με τον Δήμο Ν.Σμύρνης και μας είπε ότι λόγω Αυγούστου λείπουν όλοι οι αναπληρωματικοί και δεν μπορούν προς το παρών να μας βοηθήσουν και να καλέσουμε πάλι απο Σεπτέμβρη
Την ίδια απάντηση είχα πάρει κι εγώ Χριστιάννα ακριβώς ένα χρόνο πριν από τον Δήμο Αλίμου.
Γι'αυτό και ότι έκανα το έκανα μόνη μου

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέσα στα σκουπίδια και στα ξερόχορτα
Τι τραβάνε τα καημένα. Για το Δήμο να μην το συζητήσουμε καλύτερα
Χριστιάννα πώς αλλιώς μπορούμε να βοηθήσουμε? Υπάρχει περίπτωση τα κουτάβια να τα "απομάκρυνε" κάποιος??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά, θα επιμείνω και ότι καταφέρω...
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα για τα μικρά, δεν νομίζω να τα απομάκρυνε κάποιος απλά δεν ξέρω και κατα πόσο είναι καλά ή οχι.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool