Ζητείται γάτα για θηλασμό σε νεογέννητα γατάκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nobodys_Wife

Νεοφερμένο μέλος

Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έκανε κάποιος πλάκα επώνυμα και για κάτι τόσο σοβαρό οπότε το επισυνάπτω παιδιά και εάν γνωρίζετε κάτι για να βοηθήσουμε !!!

Σουπερ σος (Ζωγραφου Αθηνα) αν γνωριζετε γατουλα να εχει γεννησει για να τα φροντισει ειναι το πολυ 2 ημερων... Υπαρχει τηλεφωνο για επικοινωνια. Καποιος τα αφησε σε μια κουτα (παρακαλω το τι εκανε αυτος θα το σχολιασουμε μετα που θα εχουμε βρει γατα πριν δεν βοηθαει) ευχαριστω για την κατανοηση!

https://www.facebook.com/photo.php?...90.2153800.1204414411&type=1&relevant_count=1 :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν ειναι πλακα και μακαρι να βρεθει κατι συντομα γιατι δυσκολα θα επιβιωσουν τοσο μικρουλια τα καημενακια.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δεν μπορεί να είναι πλάκα. Σε τέτοιες περιπτώσεις μια γάτα που θηλάζει είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας για τα μικρά

Απλά με αυτές τις δημοσιεύεις στο ίντερνετ ποτέ δεν ξέρεις τι ισχύει..
Έχω στείλει e-mails παντού.. :/

Καλημέρα κορίτσια !!!

Έχουμε κανένα νέο κι αν βρέθηκε κάποια λύση για τα μικρούλια;
Είναι όντως δύσκολη η συγκεκριμένη περίπτωση και πολλές φορές δεν αρκεί μόνο ακόμα κι η καλύτερη φροντίδα που μπορεί να παράσχει ένας άνθρωπος σε νεογέννητα γατάκια... :/:

Δυστυχώς παιδιά τα γατάκια δεν άντεξαν .. :(
Ακριβώς μόλις βρέθηκε γατομαμά!!!

Μολις το εμαθα κι εγω, η καημενη η κοπελα ειναι απαρηγορητη.:(

ποπο...και ειχα ελπιδες.. :(

Αυτό είναι τραγική ειρωνία της τύχης, δεν άντεξαν όταν βρέθηκε γάτα να τα θηλάσει... :(

Άσε, το διάβασα κι εγώ κ πιάστηκε η ψυχή μου. Προωθούσα την αγγελία σε κάποιες σελίδες στο FB που είμαι administrator κ την έστελνα παντού (σε όλους τους φίλους κ γνωστούς, τόσο που νόμιζαν όλοι ότι τα βρήκα εγώ). Υπήρχε κ μια άλλη αγγελία πάλι για κάποια γατάκια που μόλις είχαν βρεθεί κι έψαχναν για γατομάνα, κ βρέθηκε μια σκυλίτσα να τα θηλάσει! Απίστευτο, κι όμως τόσο φυσικό, τα έχει κ φωτογραφία που θηλάζουν τη θετή τους μαμά :)

Αντε Λια μου, δεν το ηξερα πως η λυση που βρεθηκε για τα αλλα ηταν σκυλιτσα.:eek:
Ποσο συγκινητικο ομως.:)

Ναι μωρέ...κι η κτηνίατρός μου έβαλε ένα μικρό γατάκι αδέσποτο πολύ αδύναμο που βρήκαν, δεν μπορούσε να φάει καλά μόνο του (δεν ήταν τόσο μωρό), να θηλάσει τη σκυλίτσα της που μόλις είχε γεννήσει. Κ το δέχτηκε, κ τα πήγαν μια χαρά κ τώρα ζουν μαζί στο σπίτι μαζί με τη σκυλίτσα κ τα παιδάκια της.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back