Tania_mix
Νεοφερμένο μέλος
Η Tania_mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
17-08-10
18:12
Θα ηθελα παρα πολυ ενα γατακι βρετανικο κοντοτριχο..εχω πολυ μεγαλη αγαπη για τις γατες.. μολις εχω ερθει στο νεο μου σπιτι και ειμαι ετοιμη να το αγαπησω τρελα...ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
17-08-10
18:57
Απάντηση: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΚΟΝΤΟΤΡΥΧΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ
Καλησπερα και καλωσηρθες.
Ριξε μια ματια στο site του ΕΟΓ,υπαρχουν δυο εκτροφεια βρετανικης στην Ελλαδα.
Καλησπερα και καλωσηρθες.
Ριξε μια ματια στο site του ΕΟΓ,υπαρχουν δυο εκτροφεια βρετανικης στην Ελλαδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tania_mix
Νεοφερμένο μέλος
Η Tania_mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
18-08-10
14:35
ευχαριστώ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
18-08-10
15:58
Τανια στείλε κ στου Luna ενα μνμ δεν ξέρω αν εχει ακόμα γατάκια ή αν τα έχει δώσει όλα αλλα δεν χάνεις τίποτα να τη ρωτήσεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum