vassiat
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι καινούρια στη σελίδα και αποφασισμένη να γίνω μια καλή γατομαμά!
Ψάχνω για ένα ένα πορτοκαλί ή πορτοκαλόασπρο γατάκι! Έχω ήδη αγοράσει την "προίκα" του και τώρα ψάχνω για το μωρό!
Δυστυχώς, λόγω οικονομικών λόγων (είμαι φοιτήτρια) δε μπορώ να καλύψω τα έξοδα της στείρωσης, και γι' αυτό θα ήθελα το γατάκι να είναι στειρωμένο. Δεν έχω πρόβλημα με το φύλο της μικρής τριχόμπαλας! Ό,τι να ναι, γερό να ναι!
Βρίσκομαι στην περιοχή της Πάτρας, οπότε εάν κάποιος από εκεί τριγύρω μπορεί να βοηθήσει, τον παρακαλώ πολύ!
Σας ευχαριστώ όλους!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: vassia.tsikritea@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
.Επειδή αναφέρεις το οικονομικό με αφορμή την στείρωση (Μέση τιμή 100 ευρώ), έχεις σκεφτεί πόσο κοστίζει ένα ζώο σε 1) εμβόλια 2) χαπάκια και αμπούλες/σπρέι αποπαρασίτωσης 3) τροφή 4) Έξτρα επισκέψεις σε κτηνίατρο αν πάθει κάτι/ Φάρμακα) 5)Καμιά αιματολογική που και που.
Επίσης, τι θα γίνει το ζώο που θα υιοθετήσεις όταν τελειώσεις τις σπουδές σου και γυρίσεις στο σπίτι σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassiat
Νεοφερμένο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

vassiat
Νεοφερμένο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για παρε ενα τηλ μηπως υπαρχει περιπτωση να δωθει Πατρα! Ειναι κουκλος!
vassiat
Νεοφερμένο μέλος

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την δικη σου περιπτωση ψαχνω! Εγω εχω ηδη γατουληδες και σκυλο και αδεσποτακια που φροντιζω!Αχ σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Καλή τύχη και στη δική σου αναζήτηση!![]()
vassiat
Νεοφερμένο μέλος
Με σώζεις! Να χαίρεσαι τα ζωάκια σου!

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες και αυτο αν εχεις fb αν και η αγγελια ειναι απο Δεκεμβρη
vassiat
Νεοφερμένο μέλος
Κάθε βοήθεια παραπάνω από ευπρόσδεκτη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassiat
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
vassiat
Νεοφερμένο μέλος

socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε οι γονείς σου, σε περίπτωση που μετακομίσεις πάλι στο σπίτι σου, συμφωνούν να έρθει και ο γάτος που θα υιοθετήσεις και γνωρίζουν ήδη την απόφασή σου να υιοθετήσεις ζώο:-)Καλημέρα! Ναι, έχω μαζέψει χρήματα για τα περισσότερα από αυτά τα έξοδα και πλέον έχω προγραμματίσει τα έξοδα μου ώστε να μου μένουν κι άλλα στην άκρη για τυχόν έκτακτες ανάγκες. Έθιξα το θέμα της στείρωσης και για το ότι είναι άλλο ένα έξοδο που θα μπορούσα να αποφύγω, αλλά και γιατί θέλω το γατάκι να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 5-6 μηνων. Δεν τίθεται θέμα για μετά τις σπουδές, το γατί το παίρνω μαζί μου όπου και να πάω!![]()
Ένα ζώο συντροφιάς απαιτεί "έξτρα" έξοδα στην αρχή, όταν το υιοθετήσεις (η βασική του προίκα χωρίς υπερβολές, προληπτικοί έλεγχοι αν δεν έχουν γίνει) και όταν γίνει γεροντάκι.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
η κοπελα αναλαμβανει την στειρωση του!
Δες!
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΩΝ
Γειά σας φίλοι γατόφιλοι!
Είμαι καινούρια στη σελίδα και αποφασισμένη να γίνω μια καλή γατομαμά!
Ψάχνω για ένα ένα πορτοκαλί ή πορτοκαλόασπρο γατάκι! Έχω ήδη αγοράσει την "προίκα" του και τώρα ψάχνω για το μωρό!
Δυστυχώς, λόγω οικονομικών λόγων (είμαι φοιτήτρια) δε μπορώ να καλύψω τα έξοδα της στείρωσης, και γι' αυτό θα ήθελα το γατάκι να είναι στειρωμένο. Δεν έχω πρόβλημα με το φύλο της μικρής τριχόμπαλας! Ό,τι να ναι, γερό να ναι!
... Βρίσκομαι στην περιοχή της Πάτρας, οπότε εάν κάποιος από εκεί τριγύρω μπορεί να βοηθήσει, τον παρακαλώ πολύ!
Σας ευχαριστώ όλους!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: vassia.tsikritea@gmail.com
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%96%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF.233859/
Δείτε περισσότερα
Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει · · 12 · Πριν από 34 λεπτά ·
- https://www.facebook.com/#Αρέσει στο χρήστη Spiridoula Kourti.
Penelope Skandami https://www.facebook.com/media/set/?set=a.452783314754623.110645.100000688763991&type=3
μικρούλης στο μπαλκόνι
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!
ο μικρός βρέθη...κε να περιφέρετε στην Κυψέλη και μια κυρία τον μάζεψε αλλά η κόρη της που είναι μικρή (3 χρονών) δεν είναι και τόσο κατάλληλη για παρέα του... ο μικρός μένει πολλές ώρες στο μπαλκόνι η μαμά της μικρής θέλει να τον δώσει γιατί τον λυπάται στο μπαλκόνι και στα χέρια της μικρής. είναι απίστευτα παιχνιδιάρης και τρυφερός περίπου 2 μηνών. τηλ 6976974456 πηνελόπη
Δείτε περισσότερα
Από: Penelope Skandami
Φωτογραφίες: 8
Πριν από 31 λεπτά · Δεν μου αρέσειΜου αρέσει! · 2
Penelope Skandami αναλαμβάνω τη στείρωση. 
Πριν από 31 λεπτά · Δεν μου αρέσειΜου αρέσει! · 3
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαστε σε εστία και γενικά το να μένει στον προαύλιο χώρο δεν θα ήταν τόσο τραγικό αν στειρωνόταν, αλλά έχουμε πολλά σκυλιά και από τη στιγμή που μεγάλωσε στο δωμάτιο, το να μείνει μόνο του έξω το θεωρώ επικίνδυνο.
Δυστυχώς λείπει για να τη ρωτήσω για τις προθέσεις της και αν το γατάκι έχει κάνει καποιες τυπικές επισκέψεις στο γιατρό.
Αν όμως σε ενδιαφέρει, αφού ξεκαθαρίσω τις προθέσεις της, και του κάνω και τις πρώτες τυπικές επισκέψεις στο κτηνίατρο μπορώ να στο δώσω. Συγκεκριμένα είμαι Αθήνα, αλλά θα μπορούσα να στο φέρω αρχές Οκτωβρίου.
Είναι αρσενικός, 3 μηνών περίπου άρα 4 αν φτάσει στα χέρια σου τον Οκτώβρη και θα βοηθήσω στη στείρωση και σε ότι χρειαστεί. Είναι πολύ ζωηρός αλλα και χουρχούρης.
Βέβαια για να πείσω την κοπέλα πως είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι πρέπει να βεβαιωθώ πως εσύ θα του φέρεσαι καλύτερα.
Αν δεν είχες ποτέ γάτα, πρέπει να ξέρεις πως δεν μιλάμε για κατοικίδιο, αλλά για συγκάτοικο, ακομη και αν σε ακούει σε κάποια πράγματα ή ακολουθεί κάποιες συνήθειές σου, θα έχει πάντα τη δική του γνωμη που μπορεί εσένα να σε τρελαίνει.
Χρειάζεται τυπική φροντίδα, ευτυχώς είναι πολύ ανεξάρτητα ζωάκια συνήθως, 1 με 2 φορές φαγητό, καθαρό νεράκι και αμμολεκάνι.
Στην αρχή θα είναι σίφουνας αλλά με τον καιρό θα ηρεμήσει.
Μπορεί να μείνει 2-3 μέρες το πολύ μόνο του, πάντα μέσα στο σπίτι με μπόλικο φαγητό και νερό, αλλά αν λείψεις παραπάνω πρέπει να έχεις προβλέψει είτε κάποιον να το φροντίζει ή να το πάρεις μαζί σου, ελπίζω αυτό να το έχεις σκεφτεί.
Όσο αφορά το οικονομικό, εκτος απο τον πρωτο χρονο που εχει πολλές επισκέψεις στον κτηνίατρο ειναι περίπου 20 ευρω το μηνα και να φανταστείς οτι εγώ αγοράζω στο δικο μου γατι μια απο τις πιο ακριβές τροφες και μια μεση αμμο, άρα μπορείς και καλύτερα.
Επίσης επειδη αναφερθηκαν οι γονεις, αν εχεις θεμα μαζι τους ειναι στο χέρι σου να τους "επιβάλεις" τις επιλογες σου, εγω τουλαχιστον αυτο εκανα, βεβαια ειμαι σιγουρα μεγαλυτερη απο εσενα και εχει και αυτο να κανει, οι δικοι μου δεν τον θελουν καθολου το γατουλη μου, αλλα αν παω στο πατρικο μου για πανω απο 3 μερες τον εχω μαζι μου, δεν μπορουν να κανουν κατι και η αληθεια ειναι πως γενικα δεν τους ενοχλει, μιας που ειναι πολυ ήσυχος, ήμουν τυχερη σε αυτο.
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αν σε ενδιαφέρει μου λες για να κινηθώ ανάλογα,
αλλιώς πρέπει να δω πως θα την πείσω να αναλάβει τις ευθύνες της.

Συνημμένα
vassiat
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool