Ζητείται γατάκι στειρωμένο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vassiat

Νεοφερμένο μέλος

Η vassiat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Γειά σας φίλοι γατόφιλοι!
Είμαι καινούρια στη σελίδα και αποφασισμένη να γίνω μια καλή γατομαμά!
Ψάχνω για ένα ένα πορτοκαλί ή πορτοκαλόασπρο γατάκι! Έχω ήδη αγοράσει την "προίκα" του και τώρα ψάχνω για το μωρό!
Δυστυχώς, λόγω οικονομικών λόγων (είμαι φοιτήτρια) δε μπορώ να καλύψω τα έξοδα της στείρωσης, και γι' αυτό θα ήθελα το γατάκι να είναι στειρωμένο. Δεν έχω πρόβλημα με το φύλο της μικρής τριχόμπαλας! Ό,τι να ναι, γερό να ναι! :D
Βρίσκομαι στην περιοχή της Πάτρας, οπότε εάν κάποιος από εκεί τριγύρω μπορεί να βοηθήσει, τον παρακαλώ πολύ!
Σας ευχαριστώ όλους!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: vassia.tsikritea@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα(σπέρα) και καλώς ήρθες:).
Επειδή αναφέρεις το οικονομικό με αφορμή την στείρωση (Μέση τιμή 100 ευρώ), έχεις σκεφτεί πόσο κοστίζει ένα ζώο σε 1) εμβόλια 2) χαπάκια και αμπούλες/σπρέι αποπαρασίτωσης 3) τροφή 4) Έξτρα επισκέψεις σε κτηνίατρο αν πάθει κάτι/ Φάρμακα) 5)Καμιά αιματολογική που και που.
Επίσης, τι θα γίνει το ζώο που θα υιοθετήσεις όταν τελειώσεις τις σπουδές σου και γυρίσεις στο σπίτι σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Ναι, έχω μαζέψει χρήματα για τα περισσότερα από αυτά τα έξοδα και πλέον έχω προγραμματίσει τα έξοδα μου ώστε να μου μένουν κι άλλα στην άκρη για τυχόν έκτακτες ανάγκες. Έθιξα το θέμα της στείρωσης και για το ότι είναι άλλο ένα έξοδο που θα μπορούσα να αποφύγω, αλλά και γιατί θέλω το γατάκι να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 5-6 μηνων. Δεν τίθεται θέμα για μετά τις σπουδές, το γατί το παίρνω μαζί μου όπου και να πάω! ;)

εδώ είναι τα''Χαρίζονται'' του my cat :)

Έχω ήδη κοιτάξει τις αγγελίες, όμως αναφέρονται σε περιοχές όπως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη :/ Η απόσταση είναι το μόνο που με σταματάει!

Ψαχνω και εγω μηπως τυχων και βρω κατι. Εχω προωθησει και την αγγελια σου οποτε να τσεκαρεις το μεηλ σου συχνα μηπως σου στειλουν.

[...]
Για παρε ενα τηλ μηπως υπαρχει περιπτωση να δωθει Πατρα! Ειναι κουκλος!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αχ σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Καλή τύχη και στη δική σου αναζήτηση! :D

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Καλή τύχη και στη δική σου αναζήτηση! :D
Για την δικη σου περιπτωση ψαχνω! Εγω εχω ηδη γατουληδες και σκυλο και αδεσποτακια που φροντιζω!

Ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ! Ο Dali είναι θεόκουκλος! Κοιτάζω και άλλες αγγελίες στο i-pet, αλλά πολύ πιθανό να καταλήξω και σε αυτό!
Με σώζεις! Να χαίρεσαι τα ζωάκια σου! :)

[...]

Δες και αυτο αν εχεις fb αν και η αγγελια ειναι απο Δεκεμβρη

Επικοινώνησα με την ιδιοκτήτρια του Νταλί, αλλά η απόσταση μπαίνει στη μέση, διοτι ούτε αυτή μπορει να τον μεταφέρει στην Πάτρα ούτε εγώ να πάω εκεί. Και είναι εξαιρετικό γατί, συναισθηματικός και χαδιάρης! Πφφφ... Θα συνεχίσω να ψάχνω :hmm: Κάθε βοήθεια παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

Τελευταία επεξεργασία:
δεν τον δινει μακρια ή δεν μπορει να τον μεταφερει Πατρα? Αν ειναι μπορει να βαλει στην αγγελια του η κοπελα οτι βρηκε σπιτι ο γατουλης αλλα ψαχνει μεταφορα.Κριμα παντως

Δεν μπορεί να τον μεταφέρει και να δεις ατυχία, δεν υπάρχει ούτε δικός μου άνθρωπος ούτε δικός της που μπορεί να μεσολαβήσει... Και να τον στείλει με το λεωφορείο σαν δέμα, δεν το δέχομαι με τίποτα. Έχω βάλει ανακοίνωση και στο facebook, έχω πει και σε γνωστούς να έχουν υπόψη τους. Να δούμε...

βρήκα κάποια γατάκια, δεν είναι πορτοκαλόγατα, αλλά είναι στην πελοπόννησο (το πρώτο γατάκι δε νομίζω να χαρίζεται ακόμα γιατί η αγγελία είναι παλιά

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το κοιτάξω! :)

Καλημέρα! Ναι, έχω μαζέψει χρήματα για τα περισσότερα από αυτά τα έξοδα και πλέον έχω προγραμματίσει τα έξοδα μου ώστε να μου μένουν κι άλλα στην άκρη για τυχόν έκτακτες ανάγκες. Έθιξα το θέμα της στείρωσης και για το ότι είναι άλλο ένα έξοδο που θα μπορούσα να αποφύγω, αλλά και γιατί θέλω το γατάκι να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 5-6 μηνων. Δεν τίθεται θέμα για μετά τις σπουδές, το γατί το παίρνω μαζί μου όπου και να πάω! ;)
Οπότε οι γονείς σου, σε περίπτωση που μετακομίσεις πάλι στο σπίτι σου, συμφωνούν να έρθει και ο γάτος που θα υιοθετήσεις και γνωρίζουν ήδη την απόφασή σου να υιοθετήσεις ζώο:-)
Ένα ζώο συντροφιάς απαιτεί "έξτρα" έξοδα στην αρχή, όταν το υιοθετήσεις (η βασική του προίκα χωρίς υπερβολές, προληπτικοί έλεγχοι αν δεν έχουν γίνει) και όταν γίνει γεροντάκι.

Ταξε μου!!!!!!!!!!!! Χθες ειχα προωθησει την αγγελια σου στο φεισμπουκ και σημερα μου στειλανε αυτον τον κουκλο!https://www.facebook.com/photo.php?f...14754623.110645.100000688763991&type=1&ref=nf

η κοπελα αναλαμβανει την στειρωση του!

Δες!
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΩΝ

Γειά σας φίλοι γατόφιλοι!
Είμαι καινούρια στη σελίδα και αποφασισμένη να γίνω μια καλή γατομαμά!
Ψάχνω για ένα ένα πορτοκαλί ή πορτοκαλόασπρο γατάκι! Έχω ήδη αγοράσει την "προίκα" του και τώρα ψάχνω για το μωρό!
Δυστυχώς, λόγω οικονομικών λόγων (είμαι φοιτήτρια) δε μπορώ να καλύψω τα έξοδα της στείρωσης, και γι' αυτό θα ήθελα το γατάκι να είναι στειρωμένο. Δεν έχω πρόβλημα με το φύλο της μικρής τριχόμπαλας! Ό,τι να ναι, γερό να ναι!
... Βρίσκομαι στην περιοχή της Πάτρας, οπότε εάν κάποιος από εκεί τριγύρω μπορεί να βοηθήσει, τον παρακαλώ πολύ!
Σας ευχαριστώ όλους!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: vassia.tsikritea@gmail.com

https://www.mypetz.gr/threads/%CE%96%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF.233859/
Δείτε περισσότερα

Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει · · 12 · Πριν από 34 λεπτά ·

Εδώ και λίγο καιρό η γειτόνισά μας υιοθέτησε ένα πανέμορφο τζινγερογατακι, όμως που το χάνεις που το βρίσκεις είναι πάντα εδώ, γενικά δεν του δίνει σημασία λείπει ώρες και αδιαφορεί για το που είναι, και η λογική της ήταν να το μεγαλώσει λίγο και να το αφήσει πάλι στο δρόμο.
Είμαστε σε εστία και γενικά το να μένει στον προαύλιο χώρο δεν θα ήταν τόσο τραγικό αν στειρωνόταν, αλλά έχουμε πολλά σκυλιά και από τη στιγμή που μεγάλωσε στο δωμάτιο, το να μείνει μόνο του έξω το θεωρώ επικίνδυνο.
Δυστυχώς λείπει για να τη ρωτήσω για τις προθέσεις της και αν το γατάκι έχει κάνει καποιες τυπικές επισκέψεις στο γιατρό.
Αν όμως σε ενδιαφέρει, αφού ξεκαθαρίσω τις προθέσεις της, και του κάνω και τις πρώτες τυπικές επισκέψεις στο κτηνίατρο μπορώ να στο δώσω. Συγκεκριμένα είμαι Αθήνα, αλλά θα μπορούσα να στο φέρω αρχές Οκτωβρίου.
Είναι αρσενικός, 3 μηνών περίπου άρα 4 αν φτάσει στα χέρια σου τον Οκτώβρη και θα βοηθήσω στη στείρωση και σε ότι χρειαστεί. Είναι πολύ ζωηρός αλλα και χουρχούρης.
Βέβαια για να πείσω την κοπέλα πως είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι πρέπει να βεβαιωθώ πως εσύ θα του φέρεσαι καλύτερα.
Αν δεν είχες ποτέ γάτα, πρέπει να ξέρεις πως δεν μιλάμε για κατοικίδιο, αλλά για συγκάτοικο, ακομη και αν σε ακούει σε κάποια πράγματα ή ακολουθεί κάποιες συνήθειές σου, θα έχει πάντα τη δική του γνωμη που μπορεί εσένα να σε τρελαίνει.
Χρειάζεται τυπική φροντίδα, ευτυχώς είναι πολύ ανεξάρτητα ζωάκια συνήθως, 1 με 2 φορές φαγητό, καθαρό νεράκι και αμμολεκάνι.
Στην αρχή θα είναι σίφουνας αλλά με τον καιρό θα ηρεμήσει.
Μπορεί να μείνει 2-3 μέρες το πολύ μόνο του, πάντα μέσα στο σπίτι με μπόλικο φαγητό και νερό, αλλά αν λείψεις παραπάνω πρέπει να έχεις προβλέψει είτε κάποιον να το φροντίζει ή να το πάρεις μαζί σου, ελπίζω αυτό να το έχεις σκεφτεί.
Όσο αφορά το οικονομικό, εκτος απο τον πρωτο χρονο που εχει πολλές επισκέψεις στον κτηνίατρο ειναι περίπου 20 ευρω το μηνα και να φανταστείς οτι εγώ αγοράζω στο δικο μου γατι μια απο τις πιο ακριβές τροφες και μια μεση αμμο, άρα μπορείς και καλύτερα.
Επίσης επειδη αναφερθηκαν οι γονεις, αν εχεις θεμα μαζι τους ειναι στο χέρι σου να τους "επιβάλεις" τις επιλογες σου, εγω τουλαχιστον αυτο εκανα, βεβαια ειμαι σιγουρα μεγαλυτερη απο εσενα και εχει και αυτο να κανει, οι δικοι μου δεν τον θελουν καθολου το γατουλη μου, αλλα αν παω στο πατρικο μου για πανω απο 3 μερες τον εχω μαζι μου, δεν μπορουν να κανουν κατι και η αληθεια ειναι πως γενικα δεν τους ενοχλει, μιας που ειναι πολυ ήσυχος, ήμουν τυχερη σε αυτο.
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αν σε ενδιαφέρει μου λες για να κινηθώ ανάλογα,
αλλιώς πρέπει να δω πως θα την πείσω να αναλάβει τις ευθύνες της.

FL7A6895.JPG FL7A6902.JPG

Συνημμένα

• FL7A6895.JPG
    FL7A6895.JPG
    414,9 KB · Εμφανίσεις: 44
  • FL7A6902.JPG
    FL7A6902.JPG
    453,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • FL7A6895.JPG
    FL7A6895.JPG
    414,9 KB · Εμφανίσεις: 44
  • FL7A6902.JPG
    FL7A6902.JPG
    453,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Τελευταία επεξεργασία:
kitcat και Lina, δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω!! Να δείτε πώς τα φέρνει η τύχη, τελευταία στιγμή βρέθηκε γνωστό που μπορεί να μεταφέρει το γάτο που είχα αναφέρει προηγουμένως (τον Νταλί) στην Πάτρα!! Είμαι κατενθουσιασμένη! Μένει μόνο να κάνω τις τελευταίες συνεννοήσεις με την ιδιοκτήτρια και όλα θα κανονιστούν! Νιώθω άσχημα τώρα για τις άλλες δύο πορτοκαλόφατσες που μου προτείνατε, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι... Απλά θα τις έχω υπόψη για γνωστούς που θέλουν να υιοθετήσουν γατάκι. Άλλη μια φορά σας χιλιοευχαριστω! Θα σας ενημερώνω και εννοείται μόλις τον παραλάβω θα ανεβάσω φωτό του! <3

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back