Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Lina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 344 μηνύματα.
30-08-12
20:48
Tι καλα νεα ειναι αυτα? Μπραβο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο να τον δεχτεις! Θα δεις ποσο ομορφη ειναι η ζωη μαζι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοειται οτι θα περιμενουμε φωτος!kitcat και Lina, δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω!! Να δείτε πώς τα φέρνει η τύχη, τελευταία στιγμή βρέθηκε γνωστό που μπορεί να μεταφέρει το γάτο που είχα αναφέρει προηγουμένως (τον Νταλί) στην Πάτρα!! Είμαι κατενθουσιασμένη! Μένει μόνο να κάνω τις τελευταίες συνεννοήσεις με την ιδιοκτήτρια και όλα θα κανονιστούν! Νιώθω άσχημα τώρα για τις άλλες δύο πορτοκαλόφατσες που μου προτείνατε, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι... Απλά θα τις έχω υπόψη για γνωστούς που θέλουν να υιοθετήσουν γατάκι. Άλλη μια φορά σας χιλιοευχαριστω! Θα σας ενημερώνω και εννοείται μόλις τον παραλάβω θα ανεβάσω φωτό του!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassiat
Νεοφερμένο μέλος
Η vassiat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
30-08-12
20:49
Socratisv, μετα τις σπουδες (σε 4 χρονια δηλαδη) θα κανω την ειδικοτητα μου και οπως ειχα ξαναπει, οπου και να παω το γατο τον παιρνω μαζι μου! Δεν τιθεται θεμα με γονεις, αφου μεχρι τοτε θα ειμαι πληρως ανεξαρτητοποιημενη! Έχω εδώ και πολύ καιρο σκεφτει την αλλαγη της καθημερινοτητας μου με το μικρο συγκατοικο, εχω διαβασει τα παντα και πλεον νιωθω πληρως προετοιμασμενη. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
30-08-12
23:46
Aντε με το καλο, γενικα δεν ειναι τιποτα δυσκολο η συμβιωση με γατια μια χαρα θα πάνε ολα, αλλα μην εισαι σιγουρη πως ολα θα γινουν στη ζωη σου οπως τα περιμενεις δεν στο λεω για αρνητικο, αντιθετα πρεπει να το εχεις παντα στο πισω μερος του μυαλού σου ωστε να βαδιζεις σταθερα.
Από προσωπική πήρα μετα απο 4 χρονια με το γατουλη μου, μακριά απο την οικογενεια μου, η μονη δυσκολία ηταν να λείψω και να μην τον παρω μαζι, εκει οτον ζεις μονος σου ειναι παντα ενα θεμα, αλλα λιγοι καλοι φιλοι σιγουρα υπάρχουν να σωσουν την κατάσταση...οποτε καλη σας τυχη και υγεια.
Από προσωπική πήρα μετα απο 4 χρονια με το γατουλη μου, μακριά απο την οικογενεια μου, η μονη δυσκολία ηταν να λείψω και να μην τον παρω μαζι, εκει οτον ζεις μονος σου ειναι παντα ενα θεμα, αλλα λιγοι καλοι φιλοι σιγουρα υπάρχουν να σωσουν την κατάσταση...οποτε καλη σας τυχη και υγεια.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
31-08-12
07:14
ωραία νέα
καλή συν-γατοίκηση!
καλή συν-γατοίκηση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum