Dimitra98
Νεοφερμένο μέλος
Νεογέννητο.
Αττική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εκτροφειο scottish fold δεν υπαρχει στην Ελλαδα.Επισης νεογεννητα γατακια δεν δινει κανεις,καθως δεν εχουν ελπιδες επιβιωσης μακρια απο τη μαμα τους,θα το καταλαβαινεις αυτο ελπιζω.Ριξε μια ματια εδω,κι αν θελεις και μπορεις να ταξιδεψεις,πες μου απο ποια χωρα θα μπορουσες να παρεις γατακι,ωστε να σου δωσω μερικα λινκς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra98
Νεοφερμένο μέλος
Έυχαριστω για τις πληροφορίες,είναι η πρώτη φορά που αναζητώ μικρό γατούλη για αυτό δεν ξέρω πολλά.
Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να ταξιδέψω στο εξωτερικό.
Απο πόσο μηνών μπορώ να υιοθετίσω γατούλη?
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν θελεις μικροτερο γατακι,γιατι δε ριχνεις μια ματια στις αγγελιες;Μπορει καποιο κεραμιδογατακι να ψαχνει για σπιτι και να ειναι μικροτερο απο τριων μηνων.Βεβαια θα πρεπει να συμφωνησουν και οι γονεις σου να υιοθετησετε ενα γατακι.
Dimitra98
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra98
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Dimitra98
Νεοφερμένο μέλος
Δεν θα ειχα προβλημα για ενα αδεσποτουλη
Απλως δεν εχω δει καποιο οπως το φανταζομουν. (σαν εμφανηση)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Dimitra98
Νεοφερμένο μέλος
Και φυσικα θα αναλαβουμε τις ευθυνες!

moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool