Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
22-08-10
13:25
Τον περασμένο Νοέμβριο μια γάτα έφερε στο μπαλκόνι μου τα δύο της γατάκια και της έδωσα γαλατάκι κ ό,τι άλλο είχα για να έχει δυνάμεις να τα ταΐσει, όταν την επόμενη μέρα έφερε και ένα τρίτο γατάκι, έναν πορτοκαλί τριχωτούλι μπουλούκο που περπάταγε και η κοιλίτσα του σερνόταν στο πάτωμα
τελικά τα δύο πρώτα της γατάκια δεν έζησαν και μου άφησε πίσω το πορτοκαλί το οποίο και είχα λατρέψει από την πρώτη στιγμή και αποφάσισα να το κρατήσω... τώρα όμως βλέπω πως είναι μόνος και έχει γίνει αρκετά επιθετικός απέναντί μου και όχι μόνο και δεν παίζει με τα παιχνίδια του οπότε θα ήθελα μια γατούλα γύρω στους 7-8 μήνες υποθέτω που να έχει εμβολιαστεί και αποπαρασιτωθεί γιατί σπουδάζω και όπως είναι λογικό δεν έχω τα χρήματα για εμβόλια και τα σχετικά αυτή τη στιγμή λόγω μετακόμισης κτλ.. αν κάποιος/α τυχαίνει να έχει κάποια γατούλα που να μην μπορεί να συντηρήσει και να θέλει να την χαρίσει ας κάνει τον κόπο να μου το πει και πραγματικά θα την προσέχω σαν τα μάτια μου όπως προσέχω και τον γάταρό μου μέχρι τώρα..![]()
Τρία μωρά γατάκια
https://www.mypetz.gr/threads/ΣΟΣ-Τ...ν-ζητούν-επιγόντως-σπίτι-ή-φιλοξενεία.227833/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
22-08-10
13:56
Απάντηση: Ζητείται γατούλα για να κάνει παρέα στον πορτοκαλόγατό μου που είναι 1
έχω ένα αρσενικό μαύρο με πρασινομελιά μάτια
πολύ παιχνιδιάρικο
είναι κοντά στους 2 μήνες
νομίζω θα ήταν μια καλή παρέα για το γατούλη σου...
έχω ένα αρσενικό μαύρο με πρασινομελιά μάτια
πολύ παιχνιδιάρικο
είναι κοντά στους 2 μήνες
νομίζω θα ήταν μια καλή παρέα για το γατούλη σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool