23-06-12
23:25
Μετακομιζωντας σε δικο μου σπιτι αποφασισα να κανω δωρο στον εαυτο μου τη γατα που παντα ονειρευομουνα. Το προβλημα ειναι οτι παροτι ψαχνω στο διαδυκτιο εδω και κανα μηνα δεν εχω καταφερει να εντοπισω καποιο εκτροφειο Βιρμανιας. Σας ζητω εαν καποιος απο εσας θα μπορουσε να με κατευθυνει στην αναζητηση μου.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.220 μηνύματα.
23-06-12
23:46
Κοίτα στο σαιτ του ΕΟΓ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-06-12
14:29
κοιταξα στον ιστοτοπο και δεν υπαρχει εκτροφειο birman , μηπως γνωριζετε καποιο αλλο ;
Μαρία-vet
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 75 μηνύματα.
30-06-12
21:55
https://www.facebook.com/#!/photo.p...46184555.64182.161825510505563&type=1&theater
Μπορειτε να το δείτε? Οι γατες βιρμανιας νομιζω εχουν ασπρα γαντακια αλλα αυτη η γατα μου ηρθε στο μυαλό μολις διαβασα την αγγελεία σας...
Μπορειτε να το δείτε? Οι γατες βιρμανιας νομιζω εχουν ασπρα γαντακια αλλα αυτη η γατα μου ηρθε στο μυαλό μολις διαβασα την αγγελεία σας...

01-07-12
21:55
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερων που δειξατε στη περιπτωση μου. Δυστηχως αναζητω γατακι και οχι ενηλικη γατα.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα.
02-07-12
00:21
Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε ξένο εκτροφείο γιατί δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο στην Ελλάδα.. 

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
02-07-12
09:19
Καλυτερα επικοινωνηστε με τη γραμματεα του ΕΟΓ τηλεφωνικα,ξερω οτι υπαρχει ενα εκτροφειο,ισως να μην ειναι καταχωρημενο στον ιστοτοπο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki