Ζητείται για υιοθεσία θηλυκό γατάκι Βιρμανίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sailock

Νεοφερμένο μέλος

Ο sailock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Μετακομιζωντας σε δικο μου σπιτι αποφασισα να κανω δωρο στον εαυτο μου τη γατα που παντα ονειρευομουνα. Το προβλημα ειναι οτι παροτι ψαχνω στο διαδυκτιο εδω και κανα μηνα δεν εχω καταφερει να εντοπισω καποιο εκτροφειο Βιρμανιας. Σας ζητω εαν καποιος απο εσας θα μπορουσε να με κατευθυνει στην αναζητηση μου.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα στο σαιτ του ΕΟΓ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξα στον ιστοτοπο και δεν υπαρχει εκτροφειο birman , μηπως γνωριζετε καποιο αλλο ;

https://www.facebook.com/#!/photo.p...46184555.64182.161825510505563&type=1&theater

Μπορειτε να το δείτε? Οι γατες βιρμανιας νομιζω εχουν ασπρα γαντακια αλλα αυτη η γατα μου ηρθε στο μυαλό μολις διαβασα την αγγελεία σας... :)

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερων που δειξατε στη περιπτωση μου. Δυστηχως αναζητω γατακι και οχι ενηλικη γατα.

Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε ξένο εκτροφείο γιατί δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο στην Ελλάδα.. :/:

Καλυτερα επικοινωνηστε με τη γραμματεα του ΕΟΓ τηλεφωνικα,ξερω οτι υπαρχει ενα εκτροφειο,ισως να μην ειναι καταχωρημενο στον ιστοτοπο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back