Ζητείται επειγόντως γατάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

flora.m123

Δραστήριο μέλος

Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα.
Γειά σας! Είμαι νέο μέλος και ψάχνω για ένα γατάκι, κατά προτίμηση Περσίας, τα είδα και τα λάτρεψα! Το πρόβλημα είναι ότι μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω βρει τίποτα στην πόλη μου. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ριξε μια ματια και εδω https://www.mypetz.gr/threads/havana-άσπρη-γατούλα-με-πορτοκαλί-ουρά.232598/ Δεν ειναι Περσιας αλλα ειναι αξιολατρευτη, εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη και πολυ τρυφερη με υπεροχο, απαλο τριχωμα! Δες και εδώ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2300489545431.259502.1044941037&type=3 για περισσότερες φωτογραφίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Γειά σας! Είμαι νέο μέλος και ψάχνω για ένα γατάκι, κατά προτίμηση Περσίας, τα είδα και τα λάτρεψα! Το πρόβλημα είναι ότι μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω βρει τίποτα στην πόλη μου. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ!

Δεν ξέρω αν υπάρχει εκτροφέας περσικών στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν όμως στην Αθήνα αρκετά. Αν λοιπόν θέλεις να παραγγείλεις από εκεί, μπορείς να κατέβεις να το πάρεις ή να σου το στείλουν. Κάνε μια αναζήτηση να βρεις τα εκτροφεία και πάρε τηλέφωνα. Τώρα αν ψάχνεις να σου χαρίσουν γάτα Περσίας, το βρίσκω ψιλοχλωμό. Όσοι τα βάζουν να κάνουν γέννες, δεν το κάνουν συνήθως για να τα χαρίσουν, αλλά για να τα πουλήσουν (παράνομα). Για μένα, κάποιος που θέλει πάρα πολύ μια συγκεκριμένη ράτσα γάτας ή σκύλου, αξίζει τον κόπο να την πληρώσει. Φυσικά, είναι μόνο η προσωπική μου άποψη.

Ευχαριστώ πολύ και τους 2! Η γατούλα της φωτογραφίας πόσων μηνών είναι; Δεν πιστεύω να βρω Περσίας δωρεάν, αλλά έχω βρει μόνο σε pet shop και κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ, που δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να διαθέσω. Ψάχνω μέσο internet o,τι υπάρχει προς το παρόν, να δω τι μπορώ να βρω...

H havana ειναι 5μιση-6 μηνων!!

Είναι όντως γλυκύτατη! Θα συμφωνήσω όμως με τη dimitroula οτι εφόσον θέλω τόσο περσικό, θα το ψάξω! Όμως αν δε βρω κάτι θα προτιμήσω τη havana! Επίσης, μια γνωστή μου ψάχνει κι αυτή για ζωάκι και θα της την προτείνω! Πάντως συγχαρητήρια που προωθείτε ζωάκι από φιλοζωικό οργανισμό, ειλικρινά..

Αυτή η πανέμορφη μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν διαθέσιμη. Αν δεν ψάχνεις αποκλειστικά μικρό γατάκι είναι Περσική και κούκλα. Και είναι και Θεσσαλονίκη.:)

Αχ την είδα..Είναι κουκλάρα, δεν το συζητώ! Από ότι διάβασα όμως είχε πολλές προτάσεις και υιοθετήθηκε.. Βέβαια θα προτιμούσα ένα μικρό γατάκι, για να το μάθω και να με μάθει από μικρό! Και αν πάνε όλα καλά με αυτό θα κοιτάξω να βρω και άλλο ένα για να του κάνει παρέα!

Δεν είμαι σίγουρη ότι έχει υιοθετηθεί πάντως. Αν σου αρέσει δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.:)

Ναι; Έτσι κατάλαβα! Τότε να κάνω μια ερώτηση! :D

φλωρα μου για ριξε μια ματια στο θεμα ρεα μια φουντωτη θεα πρεπει να μην εχει ακομη υιοθετηθει:clapup::clapup::clapup:αν θες βεβαια στειλε μου μηνυμα γιατι υπαρχουν και δυο αρσενικα ημιαιμα ενα ξανθο ασπρο ενα μαυρο και η θηλυκια ειναι λευκη με λιγο γκρι οχι τγρε αν σε ενδιαφερει κατι επικοινωνησε μαζι μου να γινω μεσωλαβητης πιστεψε με θα χαρω:D:D:D

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ την είδα..Βέβαια θα προτιμούσα ένα μικρό γατάκι, για να το μάθω και να με μάθει από μικρό!

Πέρα από τις προτιμήσεις, η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στη διαμόρφωση μιας αρμονικής σχέσης με ζώα. Όπως και εμείς, έτσι και αυτά γηράσκουν αεί διδασκόμενα:).

Βρήκα!! Θα σας βάλω φωτογραφίες μόλις το παραλάβω,δηλαδή μετά το Πάσχα!Συμφωνώ Σωκράτη, αλλά επειδή πάντα είχαμε μεγάλες γάτες στο σπίτι και ποτέ γατάκι τώρα που μένω μόνη μου θέλω να το μεγαλώσω από μικρό..Αν δεν είχα πρόβλημα με το πήγαινε-έλα θα είχα πολλάααααα ζωάκια σπίτι μου, όμως τώρα μόνο μια γατούλα μπορώ να κρατήσω..Δυστυχώς..Ήθελα και σκυλάκι...:(

Βρήκα!! Θα σας βάλω φωτογραφίες μόλις το παραλάβω,δηλαδή μετά το Πάσχα!Συμφωνώ Σωκράτη, αλλά επειδή πάντα είχαμε μεγάλες γάτες στο σπίτι και ποτέ γατάκι τώρα που μένω μόνη μου θέλω να το μεγαλώσω από μικρό..Αν δεν είχα πρόβλημα με το πήγαινε-έλα θα είχα πολλάααααα ζωάκια σπίτι μου, όμως τώρα μόνο μια γατούλα μπορώ να κρατήσω..Δυστυχώς..Ήθελα και σκυλάκι...:(

Αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα.:D.Θα χαρουμε πολυ να ανοιξετε και ενα θεμα,και να μαθαινουμε τα νεα σας.:D

Κάποια στιγμή θα μπορούσες να ανοίξεις θέμα για το γατόνι εδώ:
Οι γάτες μου
Χάρηκα με τα νέα σας!!

Εγώ πάλι που έχω πολλά γατόσκυλα στο σπίτι μου που ψάχνουν σπίτι (και αρκετά γύρω απ' αυτό), έχω θεματάκια με τα πήγαινέλα αλλά μανατζάρονται. :)

Δε μπορώ όμως να τα αφήσω μόνα τους εδώ γιατί όλοι οι φίλοι μου φεύγουν τακτικά κι αυτοί και δε μπορώ να τα παίρνω όλα μαζί μου στη Φλώρινα στο πατρικό μου...Ίσως μόλις τελειώσω με τις σπουδές να μπορέσω να κρατήσω κι άλλα - το εύχομαι!:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back