Ζητείται επειγόντως φιλοξενία για τη Σίσσυ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

feifairy

Νεοφερμένο μέλος

Η feifairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
καλησπερα η σισσυ ειναι μια γατουλα 1 ετους και κατι.η ιστορια της εχει ως εξης την ειχε ενας τυπος ο οποιος εμενε στην πολυκατοικια μου,αν και την ταιζε και δεν την κακομεταχοιριζοταν δυστηχως την ειχε συνεχεια κλεισμενη οπου ζουσε σε αθλιες συνθηκες(ενα υπογειο μεσα στην τρελη βρωμα,εντελως απελπιστικη η κατασταση)επισης της ειχε μια λεκανη με αμμο την οποια οταν την ειδα μια μερα επαθα!!πρεπει να μην την ειχε αλλαξει ποτε!!την ανοιξη την αφησε να ζευγαρωσει(επειδη η σισσυ νιαουριζε συνεχεια)ενω εμεις του λεγαμε να τη στειρωσει.η σισσουλα γενησε 5 μικρα!το ενα εμεις ψαξαμε και του δωσαμε σπιτι τα δυο απο τα τεσσερα δεν ξερουμε τι τα εκανε(την μια ελεγε πως τα πηγε στην κοπελα του την αλλη πως τα παρατησε σε αυλη νοσοκομειου)τελικα αυτος εφυγε και την παρατησε μαζι με τα 2 μικρα της.η σισσυ εμεινε στον ακαλυπτο της διπλανης πολυκατοικιας μαζι με αλλες γατουλες κ τα μικρα της οπου μια κυρια κ εμεις τα ταιζουμε.καποια στιγμη η αδερφη μου την στειρωσε.αυτες τις μερες η σισσυ εξαφανιστηκε την εψαξα κ βρισκοταν στον απο πανω δρομο αλλα με τα ματια χαλια!εχει την γριπη της γατας.αυτη την στιγμη θα φιλοξενηθει στο κτηνιατρειο για την αγωγη της.παρακαλω πολυ για φιλοξενία!ειναι τριχρωμη μαυρο καφε ασπρο φουντωτη με πολυ φουντωτη ουριτσα πρασινες ματαρες κ γλυκεια φωνουλα κ ειναι πολυ υπακουη πανεξυπνη και ησυχη!!σαν πριγκιπισσα!(σισσυ)οποτε μπορεσω θα την βαλω φοτο!θα την επαιρνα αλλα εχω ηδη δυο γατουλες που τις μαζεψα απο τον δρομο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back