Ζητείται επειγόντως φιλοξενία για 10 μέρες για γατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Αυτο το κοριτσακι βρεθηκε πριν εναμιση μηνα στα Καμινια.Αφου κολλησαμε αφισες παντου και το βαλαμε και στο fb και δεν βρεθηκαν οι δικοι του αποφασισαμε να την στειρωσουμε .Μεχρι τωρα ζουσε στην πυλωτη.οταν την βρηκαμε φοραγε λουρακι με κουδουνακι ,ειναι πολυ φιλικη με τις αλλες γατουλες ,σημερα ομως θα την παρουμε απο τον κτηνιατρο που την πηγαμε για στειρωση.Ζηταμε επειγοντως ενα σπιτακι για 10 μερες να την φιλοξενησει μετα θα την παρουμε παλι πισω στην πυλωτη μεχρι να της βρουμε μονιμο σπιτακι.βοηθηστε παιδια ειναι κριμα.........τηλ 6974292476 whats ap κ.Μαργαριτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• kaminia.jpg
    kaminia.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 48
10 μέρες φιλοξενία δεν ειναι δύσκολη υπόθεση!! Σίγουρα κάποιος θα βρεθεί..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, πήρα τηλ για να φιλοξενήσω τη γατούλα,
αλλά όπως μου είπε η κυρία Μαργαρίτα βρέθηκε άνθρωπος για προσωρινή φιλοξενία.
Αναζητούν τώρα κάποιον για φιλοξενία της γατούλας μέχρι να υιοθετηθεί...

Εγώ έχω δώσει το λόγο μου ότι θα φιλοξενήσω άλλη γατούλα που βρίσκεται στις αγγελίες του mycat για να βρει σπιτάκι.
Εξήγησα στην κυρία Μαργαρίτα ότι αν δεν έρθει τελικά η άλλη γατούλα σπίτι μου ,
θα την ξαναπάρω για να την φιλοξενησω μέχρι να βρει το σπίτι της... :)

Περσομάνα είσαι απίθανη! Κι άλλο γατί στο σπίτι ε...πάει, ο καημένος ο αγαπημένος μου θα παραγκωνιστεί κι άλλο :P
Χαρά στο κουράγιο σου κ μπράβο σου που φιλοξενείς γατούνια :kissing:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back