Purpsicals
Νεοφερμένο μέλος
Η Purpsicals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
27-10-09
16:53
Καλησπέρα σε όλους..
έχω ήδη 4 γάτες, αλλά θέλω να υιοθετήσω κι ένα μαλτεζάκι. Καθώς δεν θέλω να απευθυνθώ σε pet shop και η όλη φάση με τους εκτροφείς μου φαίνεται περίεργη, ενδιαφέρομαι να βρω το σκυλάκι των ονείρων μου μέσω κάποιου κατόχου Μαλτέζ που έχει ζευγαρώσει το ζωάκι του και θα ήθελε απλά να πάνε τα μικρά σε καλά χέρια.
Οπότε αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας με ενημερώσει!
Ευχαριστώ
έχω ήδη 4 γάτες, αλλά θέλω να υιοθετήσω κι ένα μαλτεζάκι. Καθώς δεν θέλω να απευθυνθώ σε pet shop και η όλη φάση με τους εκτροφείς μου φαίνεται περίεργη, ενδιαφέρομαι να βρω το σκυλάκι των ονείρων μου μέσω κάποιου κατόχου Μαλτέζ που έχει ζευγαρώσει το ζωάκι του και θα ήθελε απλά να πάνε τα μικρά σε καλά χέρια.
Οπότε αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας με ενημερώσει!
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
27-10-09
17:47
Δες αν θέλεις παρακάτω στις αγγελίες για σκυλάκια
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=45
ή και κάποιο, πιο σκυλοφόρουμ του τύπου www.ourdogs.gr

https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=45
ή και κάποιο, πιο σκυλοφόρουμ του τύπου www.ourdogs.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
27-10-09
17:58
Απο πετ σοπ καλα κανεις και δεν το σκεφτεσαι γιατι διαιωνιζεται η κακοποιηση των ζωων που πωλουνται στα μαγαζια. Ασε που δεν ξερεις αν θα ειναι καθαροαιμο. Τους εκτροφεις ομως γιατι τους αποκλειεις? Ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να παρει καθαροαιμο ζωο, γιατι απο τον νομο υποχρεουνται να κανουν εξετασεις στα ζωα τους, ενω πολλες φορες οι ιδιωτες χαρακτηριζονται απο αγνοια που προκαλει προβληματα στα ζωα. Και εμεις ειχαμε ζευγαρωσει μια Μπλε Γασκωνης που ειχαμε, και δεν ξεραμε τοτε και ολα τα κουταβια πεθανανε το ενα μετα το αλλο :cry: Θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις για εκτροφεις. Καλη τυχη!
Purpsicals
Νεοφερμένο μέλος
Η Purpsicals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
27-10-09
19:13
Hm..
Τους εκτροφείς δεν τους αποκλείω, απλά δεν έχω βρει και κάποιον στην πόλη μου.. άσε που μιας και δεν καίγομαι να βρω το super καθαρόαιμο κουταβάκι, το θεωρώ υπερβολικό να πρέπει να πληρώσω μια περιουσία. Προτιμώ να διαθέσω τα χρήματα σε αδέσποτα ζωάκια - απ'τα οποία πολλές φορές θέλησα να υιοθετήσω κάποιο, αλλά δυστυχώς το σπίτι μου δεν ενδείκνυται κι έτσι μπορώ απλά να παρέχω προσωρινή φιλοξενία σε κάποια από αυτά. Γενικά το εμπόριο των ζώων δε μου φαίνεται σωστό
Τους εκτροφείς δεν τους αποκλείω, απλά δεν έχω βρει και κάποιον στην πόλη μου.. άσε που μιας και δεν καίγομαι να βρω το super καθαρόαιμο κουταβάκι, το θεωρώ υπερβολικό να πρέπει να πληρώσω μια περιουσία. Προτιμώ να διαθέσω τα χρήματα σε αδέσποτα ζωάκια - απ'τα οποία πολλές φορές θέλησα να υιοθετήσω κάποιο, αλλά δυστυχώς το σπίτι μου δεν ενδείκνυται κι έτσι μπορώ απλά να παρέχω προσωρινή φιλοξενία σε κάποια από αυτά. Γενικά το εμπόριο των ζώων δε μου φαίνεται σωστό

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
27-10-09
19:14
Κοίτα τα λίνκ που έβαλα, όλο και κάτι θα βρείς.

Purpsicals
Νεοφερμένο μέλος
27-10-09
19:16
...
..θα τα ξεψαχνίσω τα link, julia σ' ευχαριστώ πολύ!!

..θα τα ξεψαχνίσω τα link, julia σ' ευχαριστώ πολύ!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum