Ζητείται μαμά να θηλάσει 2 μωρά γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Hlianna

Διάσημο μέλος

Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
βρηκα το Σαββατο το βραδυ 2 μωρα γατακια 7-10 ημερων..υπαρχει καποια μαμα να θηλαζει?σας παρακαλω βοηθηστε με να βρω μια..μενω αθηνα..το μαιλ μου ειναι Ilianna_lactaki@hotmail.com και το τηλ μου 6984113417
αμεσως μολις απογαλακτιστουν θα τα παρω πισω..οσοι εχετε γνωστους που να εχουν γατες να θηλαζουν ρωτηστε σας παρακαλω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα ειναι τα 2 μωρακια..βρεθηκε μια γατουλα που θηλαζει αδεσποτη βεβαια σε κηπο και θα της τα παω το βραδυ να δουμε αν θα τα δεχτει..μακαρι γιατι και εγω 29 του μηνα φευγω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω τωρα να μπηκαν:redface:

Συνημμένα

• DSC02121.jpg
    DSC02121.jpg
    826,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC02122.jpg
    DSC02122.jpg
    525,8 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSC02123.jpg
    DSC02123.jpg
    502,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC02124.jpg
    DSC02124.jpg
    536,7 KB · Εμφανίσεις: 56
Ψυχούλες μου!!!
Μακάρι να πάνε όλα καλά Ηλιάννα!

Σκεφτόμαστε θετικά:)

τα μωρα μου σημερα ειναι 15 ημερων..πηγαμε χθες στην γιατρο και τα βρηκε υγιεστατα και πολυ θηλασμενα..αρα οι πιθανοτητες να ζησουν ειναι με το μερος τους..επισης επικοινωνησα σημερα με μια κυρια του ΣΠΑΖ(αγγλιδα πρεπει να ειναι) και το απογευμα θα τα παω στο Λαγονησι να τα αναλαβει αυτη..μακαρι ολα να πανε καλα:redface:

Ηλιάννα τι έγινε με τα μωρά ?

τα μωρα τα πηγα χθες στο λαγονησι..βρεθηκα με τον αντρα της κυριας ευγενεστατος και αποτι καταλαβα με το ιδιο παθος για τα ζωα και εκεινος(ξενος) του ειπα τι ωρα τα ταισα κλπ και μου ειπε οτι εκανα πολυ καλη δουλεια που τα μαζεψα και τα φροντισα αυτες τις μερες:redface:θα παιρνω συχνα να μαθαινω νεα..χθες καθομουν και εβλεπα την ωρα και ελεγα τετοια ωρα ταιζα:redface:

τα μωρα τα πηγα χθες στο λαγονησι..βρεθηκα με τον αντρα της κυριας ευγενεστατος και αποτι καταλαβα με το ιδιο παθος για τα ζωα και εκεινος(ξενος) του ειπα τι ωρα τα ταισα κλπ και μου ειπε οτι εκανα πολυ καλη δουλεια που τα μαζεψα και τα φροντισα αυτες τις μερες:redface:θα παιρνω συχνα να μαθαινω νεα..χθες καθομουν και εβλεπα την ωρα και ελεγα τετοια ωρα ταιζα:redface:

Έκανες το καλύτερο (όπως πάντα άλλωστε). Και εύχομαι τα μωρούλια να συνεχίσουν να έχουν την ίδια τύχη, όσο είχαν την στιγμή που τα άκουσες;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back