Ζητείται προστατευμένος χώρος για τυφλό γατούλη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Ο γάτος που θα δείτε παρακάτω βρέθηκε στην αυλή μου. Ούτε που ξέρω πως ήρθε εκεί, μιας και το ένα του ματάκι είναι βγαλμένο και το άλλο σε χάλι μαύρο.
Εδώ και 2 εβδομάδες φιλοξενείται σε κτηνιατρείο και παίρνει αντιβίωση, μπας και καταφέρουμε να παραμείνει το δεύτερο ματάκι και δεν χρειαστεί εγχείρηση για να βγει(ότι και να γίνει ο γάτος δεν βλέπει:/:).
Ο γατούλης πάει πολύ καλά και μάλλον θα την σκαπουλάρει την επέμβαση.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ήρεμος, γι' αυτό και ψάχνουμε για ένα κήπο ή άλλο χώρο οπού ο γατούλης θα μπορεί να ζήσει προστατευμένος, χωρίς να κινδυνεύει από αυτοκίνητα.
Ίσως με τον καιρό ηρεμήσει και δέχεται χάδια, δυστυχώς όμως ο χρόνος τρέχει και ο γατούλης δεν γίνεται να μείνει πολύ ακόμα στο κτηνιατρείο.
Αν κάποιος διαθέτει τέτοιο χώρο και είναι διατεθειμένος να δώσει την ευκαιρία στο γατούλη να ζήσει μια καλή ζωούλα,ας επικοινωνήσει στο 6973744191 ή στο konstansale@yahoo.gr
Θα δωθεί στειρωμένος και εμβολιασμένος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 100_0884.JPG
    100_0884.JPG
    355,1 KB · Εμφανίσεις: 70
Καλη τυχη ομορφε!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη. Με θετική σκέψη θα βρεθεί κάτι! :)

Καλή τύχη αγάπη μου.Είναι τόσο καλός και του αξίζει το καλύτερο.:clapup:
Εμένα πάντως δε μου αγρίεψε όταν τον πλησίασα:P

Όταν τον πλησιάζεις δεν αγριεύει, δοκίμασες να τον χαϊδέψεις όμως;:/:
Είμαι σίγουρη ότι αν υπήρχε χώρος, χρόνος και υπομονή, ο γατούλης θα γινόταν πολύ καλός, δυστυχώς όμως εγώ διαθέτω μόνο το τρίτο και δεν φτάνει:(.

Κωνσταντίνα, να τονα φήσουμε ξανά στον δρόμο δεν υπάρχει περίπτωση αφού δεν πρόκειται να επιζήσει.
Θα την βρούμε την λύση, που θα πάει.

Όταν τον πλησιάζεις δεν αγριεύει, δοκίμασες να τον χαϊδέψεις όμως;:/:
Είμαι σίγουρη ότι αν υπήρχε χώρος, χρόνος και υπομονή, ο γατούλης θα γινόταν πολύ καλός, δυστυχώς όμως εγώ διαθέτω μόνο το τρίτο και δεν φτάνει:(.
Δυστυχώς και γω σε μια τέτοια κατάσταση βρίσκομαι.Είναι περιπτώσεις που δε σου επιτρέπουν να προσφέρεις το αυτονόητο σε ένα ζώο που το έχει τόσο ανάγκη.Εύχομαι ο γατούλης να είναι η εξαίρεση;)

Καλή τύχη στον μικρούλη. Σίγουρα θα βρεθεί κάτι για το πλασμάτακι. Κωνσταντίνα ούτε να το σκέφτεσαι δεν μπορεί να βρεθεί στον δρόμο πάλι ο μικρός.

Eυχαριστώ κορίτσια.
Το γατί δεν υπάρχει περίπτωση να βγει στο δρόμο, εγώ μπορεί, αυτό όχι;)

Για να μην το ξεχάσω Κωνσταντίνα, έβαλα το συγκεκριμένο link στο θέμα της Ασημίνας με τα ανάπηρα ζωάκια.

Να κραταμε την αγγελια ζωντανη!:):):)

Το ματάκι μας πάει πολύ καλά, φαίνεται ότι θα την γλιτώσουμε την εγχείρηση!:clapup:
Ακόμα ψάχνουμε σπιτάκι όμως:/:

Η περίπτωση του γατούλη αρχίζει και γίνεται επείγουσα, μιας και δεν μπορεί να φιλοξενηθεί για πολύ ακόμα στο κτηνιατρείο.:(
Ρωτήστε σας παρακαλώ γνωστούς σας μήπως βρούμε ένα προστατευμένο χώρο:/:.

Επίσης μπορεί κάποιος να προωθήσει την αγγελία και στο fb?

Δυστηχως ειναι δυσκολο λογω του οτι οι περισσοτεροι μενουμε σε πολυκατοικιες με κοινοχρηστες αυλες..:/::/:
Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο..:(:(

Κάντε ένα ωμ να πάνε όλα καλά!!!
Ο γατούλης μάλλον θα γίνει κρητικός!;)

Κάντε ένα ωμ να πάνε όλα καλά!!!
Ο γατούλης μάλλον θα γίνει κρητικός!;)

ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Επίσης να συμπληρώσω ότι την Κυριακή πήγα στο κτηνιατρείο και με άφησε να τον χαϊδέψω, το έπαιξε λίγο ζόρικος στην αρχή αλλά μετά υπέκυψε!:clapup::clapup::clapup:

Επίσης να συμπληρώσω ότι την Κυριακή πήγα στο κτηνιατρείο και με άφησε να τον χαϊδέψω, το έπαιξε λίγο ζόρικος στην αρχή αλλά μετά υπέκυψε!:clapup::clapup::clapup:

ετσι ειναι τα σκληρα αντρακια!!:P:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back