Ζητείται προσωρινή στέγη για μωρό γατάκι

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
δυστυχως οχι!! δεν μπορω να βρω ουτε προσωρινη φιλοξενια,ουτε γατογονεις!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεωτερα για τον ζωηρο μας μπεμπη!!
Επειδη δεν καταφεραμε να του βρουμε προσωρινο σπιτακι το εχουμε παει στο σπιτι του φιλου μου που εχει μονο εναν γατουλη και τον εχει χωρισμενο σε ενα αλλο δωματιο γιατι δυστυχως δεν εχει χωρο!
οταν ειναι εκει τον φερνει σε επαφη με τον δικο του και ο μικρος ειναι πολυ παιχνιδιαρης και,χαδιαρης!!:P
Ελπιζουμε να του βρουμε σπιτακι τωρα που ολοι γυριζουν απο διακοπες.:):)
Εχει ηδη κανει το πρωτο του εμβολιο και σε 1 βδομαδα θα κανει την επαναληψη του!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι ολα να πανε καλα!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Ειναι ενας κουκλος!:redface:

Ευχαριστω Σιμωνη μου!!:P

Οι φωτογραφίες της Δώρας είναι υπέροχες. Και εγώ πιστεύω Γιάννα ότι τώρα που επιστρέφουν όλοι από τις διακοπές τους θα βρει σύντομα το δικό του σπίτι.

Μετα απο καιρο ο γατουλης επιτελους βρηκε σπιτι και χθες ηταν η μερα να τον παραδωσουμε!! και ο φιλος μου που ηθελε να τον κρατησει αλλα δεν μπορουσε λογω οικονομικων λογων, βρηκε λυση τελευταια στιγμη και δεν τον δωσαμεε!!!! αρα, κλειδωνουμε την αγγελια και σας χαιρεταμε!!!!:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back