Ζητείται υπεύθυνος catsitter για γατούλη-Περιοχή Νίκαια Αττική

el_ship

Νεοφερμένο μέλος

Η Elina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Καλησπέρα σας:)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί άτομο για το τάισμα κ την εποπτεία του γατούλη μου(2 ετών) του Ίνο για 10 περίπου μέρες,από 8 έως 18 Αυγούστου..Έως τώρα τον πρόσεχαν οι δικοί μου όποτε έχω λείψει αλλά λόγω προβλήματος υγείας είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσουν..Υπάρχει κάποιος(που να τον εξυπηρετεί κ η περιοχή) που θα μπορούσε να του ρίχνει μια ματιά??

Εννοείται ότι η τροφή του γάτου κ τα μεταφορικά του catsitter θα καλυφθούν από εμένα καθώς κ όποιο αντίτιμο συμφωνήσουμε!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

επικοινωνία: εδώ καθώς κ στο mail el_ship@yahoo.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.:)
Εύχομαι να βρείτε τον άνθρωπο που ψάχνετε. Αλήθεια που περίπου στην Νίκαια είστε; Ρωτάω επειδή είμαι Κορυδαλλό μήπως και μπορέσω να βοηθήσω είτε εγώ, είτε να σας συστήσω κάποιον άλλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρίσκομαι κοντά στην πλατεία του Αγ.Νικολάου αν εχετε υποψιν..Θα μ ενδιεφερε αν υπαρχει καποιος να βοηθησει για να μην ψαχνω τελευταια στιγμη ατομο...Εγω μες στις επομενες μερες θα ξερω αν μπορει να κρατηθει ο γατος απο τους δικους μου..
Ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back