Ζητείται φιλοξενία για μωρογατάκια και τη μανούλα τους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

marilou13

Νεοφερμένο μέλος

Η marilou13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
ειναι 6 μωρουλια με την μανουλα τουσ. γεννηθηκαν σε γειτονικο σπιτι πριν μια βδομαδα περιπου ομως ο ιδιοκτητης του σπιτιου μου ζητησε να τα παρω γιατι εχει σκυλο. ετσι τα φιλοξενω εγω αλλα δεν μπορω να τα κρατησω. θα φυγω σε ενα μηνα, και εχω αλλα 6 να παρω μαζι μου. αν μπορει καποιοσ ας φιλοξενησει την οικογενεια μεχρι να απογαλακτηστουν τα μωρουλια και να μπορεσουν να πανε σε σπιτια που θα τα αγαπανε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχομαι να βρεθει καποιος. :) Θα δημοσιευσω την αγγελια στο facebook. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Mαρία! Καλά θα είναι να δοθεί και κάποιο mail, κάποιο τηλέφωνο, κάτι! Κάνε με φίλη σου στο facebook, να τη δημοσιεύω κι εγώ! Loukia Parasidou

Την δημοσιευσα και στο προφιλ μου, αλλα και στην σελιδα που εχω για τα ζωα. :)

Ναι, Μαρία μου, το είδα, είσαι πολύ καλό κορίτσι!

Καλησπέρα!
Ήθελα να ρωτήσω, η γατούλα αυτή είναι ήμερη ή άγρια?
Επίσης γνωρίζεις αν έχει ψύλλους?
Πόσων ημερών περίπου είναι τα μωρά?

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας, helene ναι, διστυχος η μανουλα ειναι αγρια. Δεν επιτιθεται απλα δεν πλησιαζετε! Εχω κανει πολλες προσπαθειες να την πλησιασω αλλα φοβαται πολυ. Την ταιζω, την ποτιζω αλλα τιποτα, με εχει σε αποσταση. Τα μωρουλια της γεννιθηκαν 20/4. Το εμαιλ μου ειναι face@gloryclub. Gr. Προσπαθω να ανεβασω και φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως. Αν μπορει καποιος να με κατευθυνει;

Και οχι, δεν εχει ψυλλους.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σου στελνω πμ για το ανεβασμα φωτογραφιας.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back