Ζητείται φιλοξενία για 2 γάτες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

thelemon

Νεοφερμένο μέλος

Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Έχω δυο γάτες πανέμορφες, μια θηλυκή 2,5 μηνών και έναν αρσενικό σιάμ 8 μηνών.
Το καλοκαίρι γύρω στις 20 Ιουλίου πρέπει να φύγω για 20 μέρες και δε ξέρω τι να κάνω με τις γάτες!
Να τις πάρω μαζί μου αποκλείεται γιατί θα πάω στους γονείς μου και έχουν σοβαρότατο πρόβλημα με τις γάτες.
Να τις πάω σε pet shop για να είναι 20 μέρες κλεισμένες σε κλουβί αποκλείεται!
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός αν έχετε να μου προτείνετε κάτι εσείς.
Θα μπορούσε κάποιος να μου τις φιλοξενήσει για 20 μέρες;
Φυσικά θα δοθεί αμοιβή και όλα τα έξοδα των γατών και ανταπόδοση φιλοξενίας αν χρειαστεί.

Αν δε βρω μια λύση άμεσα θα αναγκαστώ να τις χαρίσω… είμαι σε απόγνωση!:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλοκαίρι γύρω στις 20 Ιουλίου πρέπει να φύγω για 20 μέρες και δε ξέρω τι να κάνω με τις γάτες!
Να τις πάρω μαζί μου αποκλείεται γιατί θα πάω στους γονείς μου και έχουν σοβαρότατο πρόβλημα με τις γάτες.
Φυσικά θα δοθεί αμοιβή και όλα τα έξοδα των γατών και ανταπόδοση φιλοξενίας αν χρειαστεί.

Αν δε βρω μια λύση άμεσα θα αναγκαστώ να τις χαρίσω… είμαι σε απόγνωση!:(:(:(

Kαλεεε, μην αγχωνεσαι! Οι γατουλες μπορουνε να ζησουν μονες τους καμποσες μερες, εφοσον καποιος πηγαινει και τους βαζει φαγακι και νερο, τους κανει παρεα και αλλαζει την αμμο τους. Τωρα, 20 μερες ειναι μπολικες, αλλα απο το να τις χαρισεις, ή να ψαχνεις για φιλοξενια που ειναι δυσκολο αυτο το καιρο, καλυτερα να μην τους αλλαξεις χωρο, και να βρεις καποιον φιλο σου ή γειτονα, ή καποια γατονταντα που επι πληρωμη θα επισκεπτεται τις γατουλες σου ανα 2-3 μερουλες. Υπαρχουν και τα πανδοχεια ζωων, αλλα να σου πω την αμαρτια μου, εχω ακουσει ασχημες φημες για ζωα που πανε εκει και φευγουν αρρωστα. :hmm: Ασε που ειναι πανακριβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε..αν ειναι δυνατον..να χαρισεις τις γατες σου επειδη θα φυγεις;;;
εγω οταν φευγω,βαζω αφθονη τροφη,νερο με ποτιστρα σκυλου..και καθαρη αμμο..βεβαια εσυ θα λειψεις για 20 μερες,,(αληθεια..οταν τις υιοθετησες..δεν το ειχες σκεφτει αυτο;;)οποτε μια λυση ειναι να τις αφησεις σπιτι μεν,με πολλα εφοδια..αλλα να τις επισκεπτεται ενα ατομο εμπιστοσυνης σου,για να αλλαζει νερο,να βαζει τροφη και να βλεπει πως ειναι...συγνωμην..αλλα το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ να δωσεις τις γατες σου για αυτο το λογο..οταν υιοθετουμαι ενα ζωακι,πρεπει να σκεφτομαστε ολες τις παραμετρους...στο κατω κατω,αν εγω δεν εβρισκα ατομο,θα εφευγα μονο για μια εβδομαδα(δεν υπαρχει προβλημα για μια εβδομαδα στο σπιτι με ολα τα εφοδια..)
καλα..μην σχολιασω για το πετ σοπ...εγκλημα..:)

ΥΓ..υπαρχει ενα τοπικ..που λεει για ντανταδες..υπαρχουν καποια ατομα,που κανουν αυτη τη δουλεια..δεν θυμαμαι τωρα που ειναι..αλλα ψαξτο..

Αν δε βρω μια λύση άμεσα θα αναγκαστώ να τις χαρίσωείμαι σε απόγνωση!:(:(:(

γατοντανταδες εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γατονταντάδες-σε-όλη-την-Ελλάδα-γράψτε-εδώ.225978/
μπραβο!!!!:D

εγω δεν καταλαβα οτι θελει να τα χαρισει.......
θες να τα χαρισεις?

αυτο λεει εδω..

Θα προσπαθησω εγω θα το συζητησω αυριο και θα σας απαντησω

Δυστυχώς δεν έχω κάποιον που να μπόρει να έρχεται στο σπίτι αλλιώς δε θα έβαζα το θέμα.

α,καλααααααααααα....
μαλλον πρεπει να παω για υπνο:P:P:P

απο τη στιγμη που υπαρχουν γατοντανταδες problem solved

Τα γατιά δεν θέλω να τα χαρίσω απλά υπάρχει μεγάλη ανάγκη να βρώ ένα άτομο να τα φροντίζει
για τις μέρες που θα λείπω γιατί δεν έχω κανέναν.

ωραια επικοινωνησε αυριο με τα παιδια στο θεμα με τις γατοντανταδες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back