Ζητείται catsitter!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mperr7

Νεοφερμένο μέλος

Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Μέχρι τώρα είχαμε με την αδερφή μου μια γυναίκα που μας καθάριζε τα σπίτια μας (μένουμε χώρια) & όταν τύχαινε & λείπαμε & οι δύο μαζεύαμε τις γάτες μας στο σπίτι της αδερφής μου (μιας & έχει 2) & ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα & τα τάιζε. Χθες η γυναίκα αυτή μας εγκατέλειψε προφασιζόμενη ότι της επιτέθηκε ο Μάγκας μου, την γραντζούνησε & της έσκησε & το παντελόνι. Ποιός, ο Μάγκας που είναι αρκουδάκι, ούτε μυρμήγκι δεν πειράζει. Μήπως έχω σκύλο & δεν το ξέρω; Μάλλον ήθελε να την κάνει αυτή & βρήκε δικαιολογία. Anyway, το πρόβλημα είναι ότι μένω χωρίς καθαρίστρια & χωρίς catsitter. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν & εμείς θα λείψουμε στο εξωτερικό για 10 μέρες. Τί θα κάνουμε; Πρέπει επειγόντως να βρω μια γυναίκα μέχρι τότε, για να την μάθουμε & να την εμπιστευόμαστε & εμείς αλλά & τα 3 αγγελούδια μας. Δεν θέλουμε με τίποτα να τα πάμε σε ξενοδοχείο για γάτες αφού έχουν μάθει να μένουν σπίτι. Καμιά ιδέα;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που είναι το σπίτι της αδελφής σου? νομίζω ότι κάπως θα λυθεί το θέμα...μην μας πιάνει πανικός..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μένουμε & οι δύο στου Ζωγράφου.

mperr εγώ μένω ζωγράφου και τα Χριστούγεννα θα κατέβω κάποιες μέρες
Ελλάδα, οπότε αν συμπίπτουμε μπορώ να πηγαίνω εγώ να τα φροντίζω. :)

Βέβαια δεν θα έχουν τη δυνατότητα να με γνωρίσουν από πριν, αλλά στο λέω έτσι κι αλλιώς να το έχεις υπ'όψιν :)

mperr εγώ μένω ζωγράφου και τα Χριστούγεννα θα κατέβω κάποιες μέρες
Ελλάδα, οπότε αν συμπίπτουμε μπορώ να πηγαίνω εγώ να τα φροντίζω. :)

Βέβαια δεν θα έχουν τη δυνατότητα να με γνωρίσουν από πριν, αλλά στο λέω έτσι κι αλλιώς να το έχεις υπ'όψιν :)
Εμείς θα λείψουμε 22/12 με 02/01. Εσύ πότε θα είσαι Ελλάδα; Όσο για να σε γνωρίσουν δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι & τα 3 πολύ κοινωνικά & αφού ξέρεις από γάτες δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εννοείται ότι η φύλαξη θα έχει & το αντίτιμό της, δεν το συζητάω. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.

για 10 μέρες βοηθάμε όλοι βρε κάτι θα γίνει..

Μια χαρά, εγώ θα είμαι από τις 16/12 έως τις 11/01, οπότε μπορώ :)

Πού Ζωγράφου μένεις? Εγώ μένω στην 9η στάση, παλιό Ζωγράφου.
Όσο για το αντίτιμο, δεν χρειάζεται καλέ! Με τόση γατοέλλειψη που έχω εδώ θα σε πληρώσω εγώ για να πηγαίνω να τα βλέπω :P

για 10 μέρες βοηθάμε όλοι βρε κάτι θα γίνει..
Ότι βοηθάτε, βοηθάτε. Μην με παρεξηγείς αλλά είμαι πολύ γατομαμά & ήδη μ' έχει πιάσει κάτι που θα τον αφήσω τόσο καιρό μόνο του. Αφού σκέφτηκα κ να μη φύγω αλλά η μάνα μου έπαθε υστερία. Σου λέει δεν θα έρθεις να με δεις για να μείνεις με τον γάτο σου; Και εδώ που τα λέμε έχει δίκιο. Ξέρεις μ' έχει πιάσει τώρα, τι θα κάνει, αν θα τρώει, αν πάθει κάτι, αν, αν, αν...

Μια χαρά, εγώ θα είμαι από τις 16/12 έως τις 11/01, οπότε μπορώ :)

Πού Ζωγράφου μένεις? Εγώ μένω στην 9η στάση, παλιό Ζωγράφου.
Όσο για το αντίτιμο, δεν χρειάζεται καλέ! Με τόση γατοέλλειψη που έχω εδώ θα σε πληρώσω εγώ για να πηγαίνω να τα βλέπω :P
Αχ! Πολύ χαίρομαι! Το σπίτι είναι χαμηλά στου Ζωγράφου, στην στάση Ούλεν στην Ιλισίων. Καλά θα συναντηθούμε όταν έρθεις. Κάπως ηρέμησα αφού βλέπω ότι θα βρεθεί λύση. Εκεί στο Λονδίνο εσύ δεν έχεις παρεΐτσα; Όσο για το αντίτιμο, επιμένω.

Ότι βοηθάτε, βοηθάτε. Μην με παρεξηγείς αλλά είμαι πολύ γατομαμά & ήδη μ' έχει πιάσει κάτι που θα τον αφήσω τόσο καιρό μόνο του. Αφού σκέφτηκα κ να μη φύγω αλλά η μάνα μου έπαθε υστερία. Σου λέει δεν θα έρθεις να με δεις για να μείνεις με τον γάτο σου; Και εδώ που τα λέμε έχει δίκιο. Ξέρεις μ' έχει πιάσει τώρα, τι θα κάνει, αν θα τρώει, αν πάθει κάτι, αν, αν, αν...

Πάντως αν υπάρξει κενό έρχομαι και εγώ...μην στεναχωριέσαι..

Μια χαρά τότε :)
Καλά, θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες κιόλας.
Μην ανησυχείς πάντως καθόλου, μπορώ άνετα να το κάνω αυτό, με μεγάλη μου χαρά κιόλας :)

Αχ, άσε, εδώ δεν επιτρέπεται να έχεις κατοικίδια και γι' αυτό (και για άλλους λόγους) άφησα τον γατούλη μου σπίτι με τους γονείς μου και εδώ έχω λυσσάξει!
Έχω μπανίσει 2 σπίτια εδώ κοντά που έχουν γάτες και πάω απ' έξω και παραφυλάω να βγουν στην αυλή :redface:

Πάντως αν υπάρξει κενό έρχομαι και εγώ...μην στεναχωριέσαι..
Σ' ευχαριστώ πολύ. Και γενικά όποιος βρεθεί σε ανάλογη θέση, ευχαρίστως να εξυπηρετήσω.:)

Κι εγώ μέσα είμαι να βοηθήσω. Μπορούμε να μοιράσουμε τις μέρες. Όταν έρθει ο καιρός το κανονιζουμε.
Καλο θα ήταν να μας δουν τα γατάκια ομως απο πριν για να μας γνωρίσουν.

Μπραβο σας παιδια!!!! :up::up::up:
Πολυ χαιρομαι με τις συλλογικες προσπαθειες :):):)

Δυστυχως εγω θα λειπω στη Χιο οποτε δεν μπορω να βοηθισω!
Παντως δεν μπορεις να πεις....Το γραφειο ευρεσης catsitter λειτουργει αψογα!:lol:

:lol::lol::lol::lol:
Πραγματικα....
Διαμαρτυρομαι!!! Πρεπει να δικτυωθειτε και στη Κορινθο :lol::lol:

Αααα θα σε μαλωσω χριστινα για κορινθο ερχομαι εγω:D.Παντος αν προκιψει καμια μερα που δε μπορει αλλη κοπελα εχαιτε και μενα ιποπψην εδω θα ειμαι στις γιορτες.

Κι εγώ μέσα είμαι να βοηθήσω. Μπορούμε να μοιράσουμε τις μέρες. Όταν έρθει ο καιρός το κανονιζουμε.
Καλο θα ήταν να μας δουν τα γατάκια ομως απο πριν για να μας γνωρίσουν.

Ναι όταν πλησιάζει ο καιρός καλό θα είναι να γνωριστούμε λίγο (όποιοι πάμε) με τα γατιδάκια, δεν θα είναι και το καλύτερο ΚΑΙ να μην βλέπουν εσάς ΚΑΙ να εμφανιστούν κάτι άγνωστοι....

φιλη mpper...

είμαι και εγω ζωγραφιώτισσα (τα χουμε ξαναπει!) αν και κάποιες μερες θα λείψω και γω απο αθήνα, μπορώ να βοηθήσω τις υπόλοιπες! Όποτε θελήσεις μπορουμε ειτε να βρεθουμε ειτε να μιλησουμε με προσωπικα μην (δεν ειμαι σιγουρη οτι ξερω πως λειτουργει) ωστε να μην κουραζουμε τους παντες εδω περα...:)

Μια απορία: οι γατούλες της αδελφης σου δεχονται τον Μαγκα; περιεργο! μια φορα καναμε ενα πειραμα και φεραμε μια γατουλα μιας φιλης της μαμας μου σπιτι και εγινε πανικος! αφου την βγαλαμε ζωντανη απο τα νυχια τους :down: ...
Αρχικα το παιζανε αδιαφορες και μετα απο λιγο ο Διαμαντης εβγαλε μια στριγγλια ιιιιιι που προφανως ηταν το συνθημα και ηρθανε και τα τρια και την πεσανε στην κακομοιρα τη χιονουλα! χαος!!! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα!

είμαι και εγω ζωγραφιώτισσα (τα χουμε ξαναπει!) αν και κάποιες μερες θα λείψω και γω απο αθήνα, μπορώ να βοηθήσω τις υπόλοιπες! Όποτε θελήσεις μπορουμε ειτε να βρεθουμε ειτε να μιλησουμε με προσωπικα μην (δεν ειμαι σιγουρη οτι ξερω πως λειτουργει) ωστε να μην κουραζουμε τους παντες εδω περα...:)

Μια απορία: οι γατούλες της αδελφης σου δεχονται τον Μαγκα; περιεργο! μια φορα καναμε ενα πειραμα και φεραμε μια γατουλα μιας φιλης της μαμας μου σπιτι και εγινε πανικος! αφου την βγαλαμε ζωντανη απο τα νυχια τους :down: ...
Αρχικα το παιζανε αδιαφορες και μετα απο λιγο ο Διαμαντης εβγαλε μια στριγγλια ιιιιιι που προφανως ηταν το συνθημα και ηρθανε και τα τρια και την πεσανε στην κακομοιρα τη χιονουλα! χαος!!! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα!
Φιλενάδα δεν σε ξέχασα, σε είχα στα υπόψιν μου, don't worry!Θα 'πρεπε να κανονίσουμε μια συνάντηση να γνωρίσω κ τις υποψήφιες catsitters!!! Θα σας περάσω από συνέντευξη όπως στις ταινίες!:lol::lol::lol::lol::lol:
Και για να σου λύσω την απορία, ο Μάγκας με την Λου (την μεγαλύτερη από τις δύο γάτες) τα πάει μια χαρά αφου είναι το αίσθημά του, δες εδώ. Από μικρά τα βάζαμε μαζί & είναι πολύ καλοί φίλοι. Όσο για την Τουλίπα, την μικρή της υπόθεσης, δεν τον θέλει & του κάνει χου συνέχεια. Αυτός ως κότα, την κάνει με την ουρά κάτω από τα σκέλια. Ολόκληρος μαμούχαλος φοβάται την μικρή αλλά & άυτή δεν πάει πίσω, πάει & τον παρακολουθεί κρυμένη. Είμαι σίγουρη πως θα τα βρουν αν μείνουν 10 μέρες μαζί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back