Ζητούνται γονείς για δυο νεογέννητα γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

θανάσης 7

Νεοφερμένο μέλος

Ο θανάσης 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Εχθές το βράδυ βρήκα στα σκουπίδια 2 νεογέννητα γατάκια το πολύ 2 ημερών οποιος θέλει μπορώ να του τα δώσω γιατί εγω δεν ξέρω να τα φροντίζω τόσο μικρά που είναι αλλά και δεν μπορώ να τα κρατήσω. Το ένα είναι μαυρογκρί και το αδελφάκι του γκρί.Τηλ 6945806201 Θανάσης υ.γ.πόσα ml γάλα να τα ταίζω και κάθε πότε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ζητούνται γονείς για δυο νεογέννητα γατάκια

Φίλε, βάλε περιοχή και μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί να τα πάρει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sorry που γράφω εδώ κιόλας! Αλλά θέλω μια βοήθεια...!! Πώς γίνεται να βάλω και εγώ μια αγγελία;;; helpppp!!!! ;)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ζητούνται γονείς για δυο νεογέννητα γατάκια

Περιστέρι Αττική

στο ζητω για υιοθεσια, πατα πανω αριστερα νεα συζητηση

Δυστυχώς τα νεογέννητα δεν τα κατάφεραν να επιβιώσουν. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν να τα υιοθετήσουν.

Κρίμα ...............

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back