Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
14-10-10
17:27
To προγραμμα των στειρωσεων και στις 3 περιοχες που ετρεξε, τελειωσε με πολυ μεγαλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

το αποτελεσμα 373 γατουλες στειρωθηκαν συνολικα στις 3 περιοχες!!!! το 70% ηταν κορες και ενα 30% ηταν γαμβροι!!!!!

373 γατουνια κυκλοφορουν με κομμενο το αριστερο αυτακι, σαν σημα κατατεθεν οτι ειναι στειρωμενα τα παιδια!!!!!

το αποτελεσμα, για εντυπωσιακο!!!! τα θηλυκα σε λιγοτερο απο 24 ωρες ηταν σαν μην ειχαν κανει καμια επεμβαση!!!! η τομη ηταν τοσο μικρη που ουτε και εγω το πιστευα!!!! πλαγια τομη!!!! για τους ανδρες, δεν το συζητω.....νομιζω οτι εκτος απο το ψυχολογικο οτι καπου χαθηκε ο
ανδρισμος
δεν ειχαν αλλο συμπτωμα.
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους στηριξαν, με τον τροπο τους αυτη την προσπαθεια.....ειτε θετικα , ειτε αρνητικα....ξερουν ποιοι ειναι αυτοι!!!!!!

το πιο μεγαλο επιτευγμα ειναι ο κοσμος που δεν προλαβε να στειρωσει τα αδεσποτακια του και θελει να τα παει να τα στειρωσει!!!! ηδη 5 ακομα στειρωθηκαν σε ελληνες κτηνιατρους με τιμη αδεσποτου!!!!
ευχαριστω

το αποτελεσμα 373 γατουλες στειρωθηκαν συνολικα στις 3 περιοχες!!!! το 70% ηταν κορες και ενα 30% ηταν γαμβροι!!!!!

373 γατουνια κυκλοφορουν με κομμενο το αριστερο αυτακι, σαν σημα κατατεθεν οτι ειναι στειρωμενα τα παιδια!!!!!

το αποτελεσμα, για εντυπωσιακο!!!! τα θηλυκα σε λιγοτερο απο 24 ωρες ηταν σαν μην ειχαν κανει καμια επεμβαση!!!! η τομη ηταν τοσο μικρη που ουτε και εγω το πιστευα!!!! πλαγια τομη!!!! για τους ανδρες, δεν το συζητω.....νομιζω οτι εκτος απο το ψυχολογικο οτι καπου χαθηκε ο
ανδρισμος
δεν ειχαν αλλο συμπτωμα.ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους στηριξαν, με τον τροπο τους αυτη την προσπαθεια.....ειτε θετικα , ειτε αρνητικα....ξερουν ποιοι ειναι αυτοι!!!!!!

το πιο μεγαλο επιτευγμα ειναι ο κοσμος που δεν προλαβε να στειρωσει τα αδεσποτακια του και θελει να τα παει να τα στειρωσει!!!! ηδη 5 ακομα στειρωθηκαν σε ελληνες κτηνιατρους με τιμη αδεσποτου!!!!
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Η lazarakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
14-10-10
18:00
Απάντηση: Ζητούνται εθελοντές για στήριξη σε στειρώσεις με γιατρούς από την Αγγλ

Μπράβο!!!!!! Και πολλά ευχαριστώ σε σένα τσαμπίκο (φοβερό όνομα) γιατί χωρίς εσένα δεν γινόταν τίποτα
)))))))
Και τώρα ήρθε η ώρα του αγαπητού μας προέδρου νομίζω ε;
Νένα μου θεωρείς σκόπιμο να αναρτήσουμε μια λίστα με τους κτηνίατρους που πραγματοποιούν στειρώσεις με τιμές ειδικές για τα αδέσποτα;
φιλιά και πάλι μπράβο για την προσπάθεια!

Μπράβο!!!!!! Και πολλά ευχαριστώ σε σένα τσαμπίκο (φοβερό όνομα) γιατί χωρίς εσένα δεν γινόταν τίποτα
)))))))Και τώρα ήρθε η ώρα του αγαπητού μας προέδρου νομίζω ε;
Νένα μου θεωρείς σκόπιμο να αναρτήσουμε μια λίστα με τους κτηνίατρους που πραγματοποιούν στειρώσεις με τιμές ειδικές για τα αδέσποτα;
φιλιά και πάλι μπράβο για την προσπάθεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
15-10-10
21:10
Απάντηση: Ζητούνται εθελοντές για στήριξη σε στειρώσεις με γιατρούς από την Αγγλ
Xίλια μπράβο για την υπερπροσπάθεια
Βεβαίως και να αναρτήσετε τα ονόματα lazarako
Xίλια μπράβο για την υπερπροσπάθεια

Βεβαίως και να αναρτήσετε τα ονόματα lazarako

Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
21-10-10
18:46
αν και ειναι ελπιδοφόρες εμπειρίες..
ήθελα απλά να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για το κυνηγι που φαγαμε στο Χαλανδρι απο κτηνιατρο της Νομαρχίας...
αντι να στειρώσει κανένα ζώο αφιλοκερδός, καθόταν και κυνηγύσε ξένους κτηνίατρους που έκαναν εθελοντικά τη δουλειά που έπρεπε να κάνουν οι Eλληνες κτηνίατροι..
δικά μας είναι τα αδέσποτα όχι των άγγλων...
αν και ειναι ελπιδοφόρες εμπειρίες..
ήθελα απλά να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για το κυνηγι που φαγαμε στο Χαλανδρι απο κτηνιατρο της Νομαρχίας...
αντι να στειρώσει κανένα ζώο αφιλοκερδός, καθόταν και κυνηγύσε ξένους κτηνίατρους που έκαναν εθελοντικά τη δουλειά που έπρεπε να κάνουν οι Eλληνες κτηνίατροι..
δικά μας είναι τα αδέσποτα όχι των άγγλων...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
22-10-10
11:32
Τα ίδια κάνανε οι κτηνίατροι εδώ στην Κω οι καραγκιόζηδες. Μπλοκάρουν το έργο των εθελοντών
Τα ίδια κάνανε οι κτηνίατροι εδώ στην Κω οι καραγκιόζηδες. Μπλοκάρουν το έργο των εθελοντών
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum