Ζητούνται επειγόντως σπιτια φιλοξενειας θεσσαλονίκη εξοδα καλυμενα για γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Η κύκα γατουλα κοπελας που φευγει ενα χρονο να σπουδασει θελει φιλοξενεια ενος χρόνου,
Ο μαυρος Υψιστος Μπλάκ θελει φιλοξενεια μεχρι να υιοθετηθει
Η κλεοπατρα και ο οδυσσέας θελουν κι ατα φιλοξενεια ο εθελοντης που τα φιλοξενει αναγκαζεται να νοικιάσει το σπίτι του
ginespitifiloxenias-jpg.173362

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ginespitifiloxenias.jpg
    ginespitifiloxenias.jpg
    141,7 KB · Εμφανίσεις: 337
Σε ψάχνω απεγνωσμένα!:P

Σου έχω αφήσει μέιλς και ΠΜ... Ανταλλάσσω ένα άρρωστο ψιλοάγριο μικρό που χρειάζεται γιατρό λόγω γαστρεντερικών προβλημάτων(και ειλικρινά δεν μπορώ με τίποτα να αναλάβω τέτοια έξοδα αυτή την περίοδο!) με 2. Μοναδική προσφορά:whistle:! Αν γίνεται να το αφήσω στον Νικ και να πάρω άλλα(έως 2 και να γνωρίζονται μεταξύ τους!Μην φρικάρω τελείως!) που χρειάζονται υιοθεσία καλά θα ήταν... Μπορώ να φιλοξενήσω ως τον Φλεβάρη σίγουρα. Έχω δύο μικρά που πρέπει να βρουν σπίτι. Έχω ποστάρει κι εδώ σχετικά:
https://www.mypetz.gr/threads/2-νέα-γατάκια-στο-σπίτι-από-πλημμυρισμένο-υπόγειο-Βοήθεια.227975/

*Παίρνω στο τηλ αλλά είναι ντεντ... :knife:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ζητούνται επειγόντως σπιτια φιλοξενειας θεσσαλονίκη εξοδα καλυμενα για

Εχουμε νεα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back