Ζητούνται ονόματα για κουτάβια! Βοήθεια!

προς το παρον μπες στο κεραμιδομανιακς θα ανεβασω σημερινες φωτο φρεσκες που σπαρταρανε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ονοματα τα βρεικαμε,σαςβαζω και τα κουταβια να δειτε...αυτα ειναι τα βαπτιστιρια σας:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMGP0125.jpg
    IMGP0125.jpg
    183,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMGP0129.jpg
    IMGP0129.jpg
    197,7 KB · Εμφανίσεις: 41
να και με την μαμα

Συνημμένα

• mamapappy.jpg
    mamapappy.jpg
    267,7 KB · Εμφανίσεις: 38
Γλυκυτατα ειναι!Και η μαμα μια κουκλα!Ενα ζευγαρακι εχεις sabi;

τι ομορφα βαφτηστιρια. τι τελεια σκυλακια και η μανα ομως
πολυ καλη φαινεται:up::up:
μπραβο της. κουκλακια σκυλακια

Γλυκυτατα ειναι!Και η μαμα μια κουκλα!Ενα ζευγαρακι εχεις sabi;
ναι εχω ζευγαρι,αυριο να σας βαλω και τον πατερα,γιατι σε αυτο υπολιγιστι δεν το εχω τις φωτο του:up:

ναι και ο πατερας

Συνημμένα

• sev.b.jpg
    sev.b.jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 35
Το σκυλακι μου...

Θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ονομα στο σκυλακι μου .Παρακαλω διαφωτιστε με ,εχω μεγαλη αναγκη!!!Ειναι ασπρο,ολολευκο και μικρο,το βρικα αδεσποτο και θα το κρατησω!!!!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ονομα στο σκυλακι μου .Παρακαλω διαφωτιστε με ,εχω μεγαλη αναγκη!!!Ειναι ασπρο,ολολευκο και μικρο,το βρικα αδεσποτο και θα το κρατησω!!!!!:happy:
:Dνα ειστε καλα που θα το κρατεισετε,Θεος μαζι σας,ονομα θα βρουμε!:up:Τι φιλο ειναι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...........

Sorry ξεχασα το πιο συμαντικο ειναι αρσενικο!!!!!:up:

Πιρπιρουλης Πανεμορφος Κουκλιτσα Χαριτωμενη Μουσουδα Κρυφτουλα Τσαπερδονιτσα

Ευχαριστω yasmin1 το πιρπιρουλης μου αρεσει!!!

Sorry ξεχασα το πιο συμαντικο ειναι αρσενικο!!!!!:up:
τα κοριτσια στην αρχι του θεματος δωσανε πολλα σαιτ που εχουν διαφορα ονοματα,δειτε τα...εγω να σας γραψω καποια ρωσικα ονοματα
Μακάρ(απλά όνομα),Σέβερ(βόρειος),Μπουράν(κατηγήδα),Καζμπέκ(ονομα του βουνού),Ουράλ(ονομασία ποταμού),Σνεζόκ(χιόνι),Μπαρόν(δούκας),Τσάρος
αυτα προς το παρον.αν θα σκεφτώ κάτι άλλο θα σας γράψω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back