Ζητούνται πληροφορίες για γάτες-νάνους

sabi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα.
Για σας σε ολους και χρονια πολλα!:up:Ελπηζω οτι μπορειτε να με βοηθεισετε.
Ψαχνω οπιες διποτε πληροφοριες για γατες -νανους,περσικες η οχι.καιρο τωρα ψαχνω στο ιντερνετ,και δεν βρεισκο:/:.Σας παρακαλω οπιος ξερει κατι να κανει το κοπο!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σας σε ολους και χρονια πολλα!:up:Ελπηζω οτι μπορειτε να με βοηθεισετε.
Ψαχνω οπιες διποτε πληροφοριες για γατες -νανους,περσικες η οχι.καιρο τωρα ψαχνω στο ιντερνετ,και δεν βρεισκο:/:.Σας παρακαλω οπιος ξερει κατι να κανει το κοπο!:hmm:
Τα γατάκια που ψάχνεις λέγονται teacup κ Napoleon θα βρω κ μερικά λινκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Miniature Cats
(American Miniature Cat) (Teacup Cat) (Dwarf Cat) (Midget Cat) (Mini Cat)

https://www.dogbreedinfo.com/catbreed/miniature.htm

ΕΙΣΤΕ ΑΠΣΟΓΗ!:up:και γρηγορη:blink:εωχαριστω πολυ:up::up:

αυτα μιαζουν σαν μικρα γατακια?:hmm::hmm::hmm:ειναι ενιλικες,πρεπει να κανω μεταφραση τις σελιδας μαλον γιατι δεν καταλαβενω τι λενε.τα αγγικα μου ειναι χαλια:redface::redface::redface:

αυτα μιαζουν σαν μικρα γατακια?:hmm::hmm::hmm:ειναι ενιλικες,πρεπει να κανω μεταφραση τις σελιδας μαλον γιατι δεν καταλαβενω τι λενε.τα αγγικα μου ειναι χαλια:redface::redface::redface:
Κάποια από αυτά είναι ενήλικα κ κάποια είναι γατάκια αν θέλεις μεταφραστή μπορείς να κάνεις την μετάφραση κειμένου εδώ https://babelfish.yahoo.com/
δεν είναι κ πάρα πολύ καλός γιατί κάνει ακριβή μετάφραση της κάθε λέξης αλλά μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα

τα διαβασα ολα,και τωρα ειμαι συγουρη οτι εχω ενα τετιο γατακι.γιατι λενε οτι δεν ειναι ξεχοριστη ρατσα,και μπορει να γενεθει απο οπιους διποτε γονεις,και αυτο που εχω ειναι 1 μηνων και χοραει σε ππακετο τσιγαρα,τρελενουμε ,μου αρεσει.....:D:D:D:D:D:D:up::up:

τα διαβασα ολα,και τωρα ειμαι συγουρη οτι εχω ενα τετιο γατακι.γιατι λενε οτι δεν ειναι ξεχοριστη ρατσα,και μπορει να γενεθει απο οπιους διποτε γονεις,και αυτο που εχω ειναι 1 μηνων και χοραει σε ππακετο τσιγαρα,τρελενουμε ,μου αρεσει.....:D:D:D:D:D:D:up::up:
και μένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα γατάκια
heart.gif

και μένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα γατάκια
heart.gif
θα βγαλο καλες φωτογραφιες και να τα βαλω αυριο!!!!!;):D

θα βγαλο καλες φωτογραφιες και να τα βαλω αυριο!!!!!;):D
ναι ναι να βγάλεις κ να μας βάλεις κ αρκετές της μικρούλας

ναι ναι να βγάλεις κ να μας βάλεις κ αρκετές της μικρούλας
θα τα βαλω ολα στα τσιντσιλλα-μανιακς,γιατι ειναι πολλα .ελα να δεις:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back