Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάλι στενάχωρη ιστορία σας φέρνω..
Δεν ανοίγω νέο θέμα γιατί η ιστορία έχει να κάνει με το ένα από τα γατάκια που απεγκλωβισα το Σεπτέμβριο (κάντε scroll πάνω) και συγκεκριμένα το άγριο..
Εγώ τον λέω Batman και είναι γατί νάνος! Είναι 1,5 έτους και έχει μέγεθος γάτας 5 μηνών.Είναι γλυκίτατος, ολόμαυρος και μόνο το κάτω σαγόνι είναι λευκό!
Όταν απελευθερώθηκε το γατάκι, έτρεξε και κρύφτηκε και δεν το είδα για περίπου ένα μήνα ξανά..Δεν ξέρω γιατί αλλά προσωπικά θεώρησα ότι είχε άδοξο τέλος..
Τελικά το ξαναείδα το γατάκι περίπου στις αρχές Νοεμβρίου. Το κακό είναι ότι η μισή ουρά του κρεμότανε..Τώρα 1 μήνα μετά η κατάσταση συνεχίζει..Το μικρό το έχω πετύχει 5-6 φορές από τότε στη γειτονιά και δυστυχώς εκπέμπει ΕΝΤΟΝΗ δυσωδία..Η ουρά φαίνεται να είναι χάλια και η μυρωδιά θανάτου το επιβεβαιώνει..
Θέλω να το πάω για επέμβαση αλλά πώς?Πώς να το πιάσω? Είναι πολύ φοβικό γμτ! Πρέπει να πονάει και να έχει ΚΑΙ ρινοτραχίτιδα γιατί ακούγεται βραχνό, φτερνίζεται έντονα και έχει πολλές μυξούλες. Η γατοπαγίδα δε μπορεί να δουλέψει στην περίπτωσή του γιατί έρχεται ΜΟΝΟ όταν ταίζω τα αδέσποτα της μπροστινής εισόδου του κτηρίου και μάλιστα όχι πάντα.
Τι να κάνω? Δε το βλέπω καλά το μικρό.....
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας και πάλι..
Θέλω να το πάω για επέμβαση αλλά πώς?Πώς να το πιάσω? Είναι πολύ φοβικό γμτ! Πρέπει να πονάει και να έχει ΚΑΙ ρινοτραχίτιδα γιατί ακούγεται βραχνό, φτερνίζεται έντονα και έχει πολλές μυξούλες. Η γατοπαγίδα δε μπορεί να δουλέψει στην περίπτωσή του γιατί έρχεται ΜΟΝΟ όταν ταίζω τα αδέσποτα της μπροστινής εισόδου του κτηρίου και μάλιστα όχι πάντα.
Τι να κάνω? Δε το βλέπω καλά το μικρό.....
Εφάκι, δοκίμασε να πάρεις λίγο κοτόπουλο ψητό/σούβλας, πάρε και τη γατοπαγίδα και ρίψε μέσα λίγα μικρά κομματακια. Αν δεν ξέρεις να χειρίζεσαι γατοπαγίδα και είναι εφικτό, έχε μαζί σου κάποιον που ξέρει. Συνήθως, δεν μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά και μπάινουν μέσα. Φρόντισε το σκοινί της παγίδας να είναι αρκετά μακρύ (αν είναι χειροκίνητη και όχι αυτόματη) έτσι ώστε να μη σε βλέπει σχετικά κοντά του.Εχώ πιάσει αρκετά φοβικά ζώα με αυτόν τον τρόπο. Δοκιμάσε το, μπορεί να πετύχει
Σου έυχομαι καλή επιτυχία. Δυστυχώς είμαι καμιά 500ρια χλμ. μακρυά για να σε βοηθήσω
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Όταν είχα ακόμα τον Ντίσνεϋ μωρό φοβόταν τα πάντα..δραπέτευσε λοιπόν και τον έχασα για μέρες. Οι γείτονες μου είπαν πως τα βράδυα αργά έβγαινε προς αναζήτηση τροφής από κάτι πυκνούς θάμνους στη χωράφα πίσω.. πως τον έπιασα; Έμεινα έξω μέχρι τα μεσάνυκτα..του μίλησα γλυκά με τις ώρες..πλησίαζε να φάει και όταν ερχόταν κοντά έτρεχε πάλι να κρυφτεί. Κάποια στιγμή φάνηκα γρηγορότερη από εκείνον και τον γράπωσα.

Ειλικρινά εύχομαι να το πιάσεις...δεν ξέρω μια απόχη με μακρύ χερούλι αν θα μπορούσε να κάνει δουλειά.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πρέπει να δράσεις άμεσα Εφάκι.
Με υπομονή και φαγητό με έντονη μυρωδιά ίσως τα καταφέρεις.
Εκτός από κοτόπουλο δοκίμασε και τόνο που μυρίζει πάρα πολύ έντονα και οι γάτες συνήθως πέφτουν με τα μούτρα και δεν ξεκολάνε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωστόσο, θα δοκιμάσω σήμερα μήπως και κερδίσω σιγά σιγά την εμπιστοσύνη του..
Όσες φορές έχω κατέβει σήμερα, δεν είναι εκεί..Για τη γατοπαγίδα έχω αμφιβολίες γιατί μπορεί να πάει να μπει κανένα άλλο από τα αδεσποτάκια που είναι εκεί όταν έρχεται και ο Βatman..
Θα ενημερώσω για τη σημερινή, βραδινή επιχείρηση...
Ευχαριστώ!!!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω κατέβει κάτω 239487209340934 φορές και δεν είναι κανένα τους...Δε μου αρέσει αυτό..Δεν είναι ούτε καν ο Timmy (χαρίζεται σε άλλο θέμα) που είναι η ψυχή της παρέας και ο ΜΟΝΙΜΟΣ πελάτης μας..
Αρχίζω να ανησυχώ...
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο καποιον χαζο περαστικο που μπορει να τα τρομαξε, ενα αμαξι, ενας αδεσποτος σκυλος, κατι που εγινε παραπερα...
Μην αγχωνεσαι απο τωρα

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλλον έχεις δίκιο..Πάω για τελευταία φορά..Εφη παρολο που τα γατονια ειναι πλασματα της ρουτινας, οταν ζουνε εξω μπορει να εχει συμβει το οτιδηποτε και να μην ειναι εκει.
Απο καποιον χαζο περαστικο που μπορει να τα τρομαξε, ενα αμαξι, ενας αδεσποτος σκυλος, κατι που εγινε παραπερα...
Μην αγχωνεσαι απο τωρα![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool