Soularas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
12-01-12
22:58
Πουκάκι.
Είμαι τριών μηνών,μπέμπης και ζώ στον δρόμο.
Είμαι αξιαγάπητος και πολύ παιχνιδιάρης.
Θέλω να περάσω,αυτό το δύσκολο χειμώνα σε ένα
ζεστό σπιτάκι..με λίγο φαί και πολλά χάδια.
τηλ επικοινωνιάς:6942780322.https://imageshack.us/photo/my-images/696/016000.jpg/
Είμαι τριών μηνών,μπέμπης και ζώ στον δρόμο.
Είμαι αξιαγάπητος και πολύ παιχνιδιάρης.
Θέλω να περάσω,αυτό το δύσκολο χειμώνα σε ένα
ζεστό σπιτάκι..με λίγο φαί και πολλά χάδια.
τηλ επικοινωνιάς:6942780322.https://imageshack.us/photo/my-images/696/016000.jpg/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
12-01-12
23:00
Απάντηση: ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ...
Ξεπαγιάζει...
Ξεπαγιάζει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
16-01-12
22:46
Μικρούλι μου...είδα κι αλλού την αγγελία του, εύχομαι σύντομα να είναι κάπου ζεστά κι ωραία για μόνιμα 

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
17-01-12
00:07
ζοροφατσάκι μου εσύ!!!!
Ιδιος ο Elvis είσαι,μια γλύκα!!!!
Μακάρι να σε υιοθετήσουν γρήγορα!!
Ιδιος ο Elvis είσαι,μια γλύκα!!!!

Μακάρι να σε υιοθετήσουν γρήγορα!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
23-01-12
19:50
Βρέθηκε σπίτι για τον μικρούλη; Είδα την αγγελία του και στο Facebook, ελπίζω να γίνει κάτι σύντομα αν δεν είναι ήδη κάπου ωραία και ζεστά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum