Ζητώ βοήθεια για αίμα

george7771

Νεοφερμένο μέλος

Ο george7771 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Εύλαλο (Ξάνθη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Φιλες κ φιλοι γατοφιλοι ,ξερω οτι δεν ταιριαζει εδω ενα τετοιο θεμα αλλα εχω εξαντλησει καθε περιθωριο.Χρειαζομαι αιμα για τον πατερα μου ο ποιος πασχει εκτος των αλλων και απο μετακτινικη αιμοραγικη γαστριτιδα.Οποια η οποιος εχει την καλοσυνη και μπορει ας δωσει αιμα σε οπιοδηποτε κρατικο νοσοκομειο για τον Ουζουνη Χρυσοστομο του Γεωργιου Α παθολογικη Καβαλας.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Γ.Ουζουνης τηλ 6932419774

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρεπει να ειμαστε μονο απο θεσ/νικη ? ;);)
αν οχι, μπορω να δωσω κι εγω. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να δώσεις σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αρκεί να δώσεις τα στοιχεία που σου δίνει (σημείωση το νοσοκομειο ειναι στην Καβάλα και όχι Θεσσαλονίκη) απο εκεί και πέρα τα νοσοκομεία κάνουν ανταλλαγές.

Δεν ξέρω όμως αν χρειαζεται συγκεκριμένη ομάδα αίματος.

Καλέ μπορείς οπου κι αν εισαι...
Εγώ δυστυχώς δε μπορώ. Πήγα χθες το απογευμα για φίλη και δε μου πήρανε επειδή ρυνίτιδα που φαίνεται και ακούγεται γμτ..(μπουκωμα στη μύτη)..Υπερβολές...Εκνευρίστηκα αλλα οκ ...τωρα λογω των νέων με τη γρίππη καλά κανουν και φυλάγονται (αλλά φυλαγονται; εδώ aids εχουν μεταδώσει απο αμέλεια!) Τελος πάντων.
Πάντως παιδιά μη μασάτε με το παραμικρό. Δινω χρονια αίμα κι ας ήμουν στις ημέρες που δεν, κι ας εχω αλλεργία στα μη στερεοειδή..
Καποτε έδωσα και αιμοπετάλια (μια διαδικασια που διαρκεί 2 ωρες) και μου ειπε ο αιματολόγος γιατι το συζήτησα μαζί του εννοείται - καλο να κάνουμε παμε κι οχι κακο- πως καλύτερα να ζησει καποιος με μια πιθανότητα αλλεργίας 1 στο εκκατομύριο παρα να μη ζήσει ελλειψη αίματος! Και μου πήρε αιμοπετάλια κανονικά και τα έδωσε στο μπαμπά μου κατα την by pass επέμβαση παρακαλώ!
Το δε μπορώ δυστυχως έχει γινει πολύ εύκολο αλλά δε χρειάζεται φοβία, γνωση χρειάζεται και μιλήστε με ειδικους οχι με τις αιμολήπτριες απλά και μονο...

Μπορείς να δώσεις σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αρκεί να δώσεις τα στοιχεία που σου δίνει (σημείωση το νοσοκομειο ειναι στην Καβάλα και όχι Θεσσαλονίκη) απο εκεί και πέρα τα νοσοκομεία κάνουν ανταλλαγές.

Δεν ξέρω όμως αν χρειαζεται συγκεκριμένη ομάδα αίματος.

Οποιαδήποτε ομάδα δινεις και την αντικαθιστούν επισης.
Μονο στο Ο- έχουν προβλημα επειδή δεν υπάρχουν πολλοί δότες...

Aπ'οσο μου είχανε πει οταν και ο παππούς μου ήθελε συχνά αίμα, δεν εχει σημασία η ομάδα, γιατί οι γιατροί χρησιμοποιούν απο το απόθεμα της τράπεζας αίματος όσα μπουκαλάκια χρειάζονται με τη σωστή ομάδα του αρρώστου, απλά μετά οι εθελοντές δίνουν αίμα είναι για να αντικαταστήσουν το αίμα που χρησιμοποιήθηκε για τον άρρωστο, γιατι η τράπεζα αίματος πρέπει πάντα να έχει αίμα.Χωρίς να σημαίνει οτι θα ζητήσουν απο τους εθελοντές την ίδια ομάδα που καταναλώσανε.

Λογικά σε περίπτωση που δεν υπάρχει στην τράπεζα κάποια συγκεκριμένη/σπάνια ομάδα που χρειάζεται ο ασθενής, τότε ζητήται συγκεκριμένη ομάδα!

επειδη νοσοκομειο εδω κοντα μου δεν εχω οποιος ενδιαφερεται να δωσει αιμα ας μου πει να παμε μαζι!:happy:

περαστικα στο μπαμπα σου!:/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back