faceninaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=162&type=
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα!Θα υιοθετούσα μια γατούλα από μια φίλη μου αλλά τελικά την κράτησε...Ενδιαφέρομαι λοιπόν να υιοθετήσω ένα γατάκι (δεν με ενδιαφέρει το φύλο ούτε φυσικά αν είναι ράτσας) αλλά να έχει εμπειρία συμβίωσης με σκυλάκια γιατί έχω σπίτι ένα σκυλάκι.Και κατά προτίμηση να έχει μάθει να μην κάνει ζημιές μέσα στο σπίτι...
πιστευω πως αν παρεις γατακι θα μαθει ευκολα στην παρουσια του σκυλου σου, απλα θα πρεπει να τα προσεχεις για ενα διαστημα οσο θα βρισκονται στον ιδιο χωρο. Απο τη στιγμη που θα ειναι μικρο δεν εχει σημασια εχει μεγαλωσει με σκυλο ή οχι... ετσι νομιζω δηλαδη

Γατακι που δεν κανει ζημιες δεν υπαρχει
. Ακομα και τα πιο ησυχα θα την κανουν την ζημια τους 
Nadin
Νεοφερμένο μέλος
cressida
Νεοφερμένο μέλος
Εχουμε αρκετά γατάκια τα οποία ταϊζουμε στον κήπο μας και είναι εξοικιωμένα με σκύλο (ζούσαν αρμονικά με τον σκύλο μας -πέθανε, δυστυχώς τον Ιούλιο...-). Υπάρχει μια θηλυκή γατούλα 3 μηνών, τέσσερα αδερφάκια 1 έτους (2 θηλυκά-2 αρσενικά, όλα στειρωμένα). Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, στείλε μου pm.
Ελπίζω να βρεις καλή παρεούλα στον σκυλάκο σου!
erika
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Επείγει-φιλοξενία-υιοθεσία-για-ορφανό-τιγρογατάκι.228008/
RedCat
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%89-%CE%9A%CF%85%CF%88%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82.227746/
είμαστε καλοί και εμείς..
Καλησπέρα! Πριν από 3 εβδομάδες η γάτα μου γέννησε 4 γατάκια (3 αρσενικά, 1 θηλυκό),οπότε θεωρώ ότι σε τόσο μικρή ηλικία δεν θα υπάρχει πρόβλημα εξοικείωσης με το σκυλάκι σου!Ψάχνω απελπισμένα σπίτι για τα μικρά γιατί οι φιλοζωικές της περιοχής μου μου γύρισαν την πλάτη και έχω ήδη 2 ακόμα γάτες από την προηγούμενη γέννα(δεν πρόλαβα να τη στειρώσω)!Αν θες μπορώ να σου στείλω το e-mail μου για περισσοτερες λεπτομέρειες!Καλησπέρα!Θα υιοθετούσα μια γατούλα από μια φίλη μου αλλά τελικά την κράτησε...Ενδιαφέρομαι λοιπόν να υιοθετήσω ένα γατάκι (δεν με ενδιαφέρει το φύλο ούτε φυσικά αν είναι ράτσας) αλλά να έχει εμπειρία συμβίωσης με σκυλάκια γιατί έχω σπίτι ένα σκυλάκι.Και κατά προτίμηση να έχει μάθει να μην κάνει ζημιές μέσα στο σπίτι...

Jeannine
Δραστήριο μέλος
ev@
Νεοφερμένο μέλος

bvasso
Νεοφερμένο μέλος
mpoumpoukaki21
Νεοφερμένο μέλος
Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool